Seasonic 1050W 80+ Platinum Aldrig använt

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Nätaggregat Publicerad 2020-10-24
Pris: 2 000 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Örebro, Hallsberg

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hejhej!

Jag har ett Seasonic 1050W 80+ Platinum som jag fick från Seasonic, men eftersom jag redan har ett nätagg i min nuvarande dator så har jag ingen användning för det.

Nätagget är oanvänt och i originalförpackningen. Plasten sitter fortfarande kvar på utsidan och förpackningen är aldrig öppnad. Det är 80+ Platinum-certifierat vilket garanterar en väldigt hög effektivitet, och en hög effektivitet ger lägre energiförluster i form av värme, vilket i sin tur ger lägre ljudvolym eftersom mindre värme måste fläktas bort.

Seasonic är marknadsledande på nätagg, vill man ha ett tyst och högkvalitativt nätagg så är de alltid bra att köpa. Bl.a. Corsair och Antec har de som OEM.

Jag tänker mig typ 2000kr, det är helt nytt och nya Seasonic som är motsvarande går för lägst 2590kr på prisjakt (kolla gärna själv), och mitt är som sagt helt oanvänt. Det kan skickas om mottagaren betalar frakten men kan även överlämnas i Hallsberg med omnejd (eller vissa ställen i Västra Götaland som Göteborg, Lidköping och Mariestad med lite planering).
Betalning sker med swish.