InWin Chopin SFF

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Chassi Publicerad 2020-10-27
Pris: 700 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Västra Götaland, Göteborg

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Säljer ett i princip oanvänt InWin Chopin SFF-chassi (https://www.in-win.com/en/gaming-chassis/Chopin) med noctua-moddat nätaggregat (https://noctua.at/en/products/fan/nf-a4x10-5v). Total användningstid under 10 timmar.

Tanken var att hoppa på SFF-tåget, men jag tyckte ljudnivån var lite för hög, även med noctua-fläkten. Enl. noctua är det "bara" 18dB, men under en kodningskväll var det för mig för högljutt... Nu har jag istället ett större chassi med semipassivt ATX-nätagg, men dagtid/hörlurar/högtalare, eller bara mer än 30cm till chassit hade nog dämpat ljudet rätt bra.

Inkluderar nätagg, medföljande klisterlappar, och den något udda strömkabel som nätagget kräver. Hittade ej SATA-ström-splitter, och inte heller de medföljande vanliga skruvarna för att fästa moderkort/ssd. (Men det är bara vanliga standardskruvar). Kvitton har jag inte heller sparat, men det är inte så mycket som direkt går sönder... Manualen finns online: https://www.in-win.com/media/gaming-chassis/Chopin/2016030206....

Utgångspris 700kr + ev. frakt, alt bud (nypris chassi 1200 på komplett, noctua-fläkten 160 på proshop). Helst upphämtning i Göteborg (axel dahlströms torg eller däromkring).