MacBook Pro 13" 2019

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Bärbara datorer Publicerad 2020-10-28
Pris: 9 900 kr
Frakt: Avhämtas
Plats: Stockholm, Sollentuna

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej,

Säljer nu min sparsamt använda MacBook Pro 13". Inga repor eller andra skador vad jag kan se när jag inspekterar den. Den har för det mesta stått på skrivbordet på ett stativ kopplad till en skärm via USB-C docka. Notera att garantin har gått ut.

Jag har inte upplevt några som helst problem med datorn. Skälet till att den säljs är att jag nyligen gått tillbaka till PC för att spela samt att sambon har köpt en iPad Pro. MAO så vart datorn överflödig.

Originalkartong finns kvar och är i mycket gott skick. Laddaren är i gott skick, små repor i plasten som man ser vid rätt ljusförhållanden, sånt man får räkna med när det kommer till plast. USB-C kabeln som medföljer är i mycket gott skick.

Snabba specar:

  • 13" med Touch Bar

  • 2st Thunderbolt 3 portar

  • Intel Core i5 CPU (Quad Core 1.4 GHz)

  • 8GB RAM

  • 256GB SSD

  • 42 battericykler

Även en sleeve medföljer, en svart mycket enkel variant men som iaf skyddar.

Datorn skickas INTE. Jag blåser om datorn helt innan du köper den och kopplar bort den från mitt Apple konto. Bud gäller och jag bestämmer vem jag säljer till samt om jag säljer beroende på bud/skambud. Hur länge annonsen är igång beror på hur många bud jag får. MAO om det är väldigt lugnt med bud väntar jag, går budgivningen snabbt till så säljs den av snabbare. Du är välkommen att PMa mig vid eventuella frågor.