iPad Pro 11+Magic Keyboard & Apple Pencil 2, iPhone 12, Apple Watch 5

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Surfplattor Publicerad 2020-10-29
Pris: 1 kr
Frakt: Avhämtas
Plats: Stockholm, Vasastan

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej!

Har valt att gå över till Android nu och skall ha mindre teknik i allmänhet så Applesakerna ska bort. Kvitto finns på allt såklart och jag vill inte skicka något utan vi ses så köparen kan inspektera varorna.

Det är en iPad Pro 11" i färgen Space Grey med 128 GB lagring och 4G av årsmodell 2020 inköpt i slutet av augusti i år tillsammans med Magic Keyboardet, pennan är drygt ett år äldre om jag minns rätt. Har suttit ett skärmskydd på sedan vecka 2 och allt är i mycket fint skick, den har även AppleCare+ som gäller tills slutet av augusti 2022.

Sedan är det en iPhone 12 i rött med 64 GB, den är ca en vecka gammal och således i närmast nyskick och inköpt av Telia. Eftersom de är så jäkla jobbiga att ha och göra med (försökte avbeställa telefonen i en vecka innan de skickade den vilket de lovade att de gjort 5 ggr) så säljer jag den istället för att försöka använda ångerrätten tillbaka den då den ändå är använd en vecka.

Sedan är det en Nike Apple Watch 5 44m i space grey som kommer både med röda bandet på bilden samt det svarta hålade bandet som nikevarianterna kommer med. Den är i fint skick men finns tyvärr en liten skräma på skärmen som endast syns i vissa vinklar vid starkt ljus. Inköpt i slutet på maj 2020.

Bud i tråden tack men håll det till rimliga sådana.