Dali/Denon 5.1 System

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Ljud Publicerad 2020-11-25
Pris: 123 456 789 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Örebro, Karlskoga

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Det är, med en stor klump i magen och ångest, dags att skiljas från ”prylarna” som är mig varmt om hjärtat p.g.a platsbrist. Hur jag än försöker så passar inte rummet då det är för litet (vi har flyttat).

Jag ser hellre att någon som vill ha ett mycket kompetent och kompakt ljud får njuta av ljudet istället för att det bara ligger nedpackat och inte används.

Hembioförstärkare Denon AVR 4310

Dali Sub x1

Dali Fazon Mikro x2

Dali Fazon LCR x1

Dali Fazon Sat x2

Högtalarna är vita, har väggfästen samt stativ, det finns 2st kablar till Sub, X antal meter högtalarkabel, mic för kalibrering till förstärkaren samt 2 fjärrkontroller varav den ena är använd Max 5 gånger.

Skicket då? Ja, som nytt, letar jag eller köpare med förstoringsglas så är risken stor att man kanske hittar ett eller två pyttemärken, detta är alltså min barn som aldrig föddes men nu måste vi tyvärr skiljas åt.

Förstärkaren har några år på nacken, har för mig det rör sig om 2009 eller 2010 så värdet i pengar är inte vad den kostade ny, väl medveten om detta men den presterar utomordentligt, manual(er) finns kvar (det behövs för alla finesser). Högtalarna är köpta 2013/14 (minnet sviker lite, ber om ursäkt men har kvitto på allt från HiFi-klubben, kan leta reda på detta i flyttkaoset om så önskas).

Det som är positivt är att vi har faktiskt barn, riktiga barn, som lever och detta gör att systemet ALDRIG har använts för sitt fulla potential, tänk Agda 75, dålig syn och hörsel med reaktionstid 30 sekunder i en Ferrari på racerbana, hon kör försiktigt således har vi aldrig spelat högt.

Ser helst att detta hämtas på plats då förstärkaren saknar orginalförpackning och detta kommer bli TUNGT, men det finns orginalförpackningar till högtalarna förutom Sub tyvärr, är det inte ALLT FÖR LÅNGT kan jag mötas upp halvvägs/annan plats OM jag har tid och beroende på körsträcka (utan extrakostnad).

Sedan så är det priset, jag tar emot bud och med det menar jag vettiga bud, systemet är i stort sett inspelat och i nästintill nyskick. Köp detta nytt idag så är det närmare 20K (utan förstärkaren).

Jag säljer/nekar till vad och vem jag vill, det vanliga, har hittills bara haft att göra med mycket trevliga människor. Har sålt/köpt tidigare och finns med i referenstråden, har gått bra och så önskar jag det fortsätter såklart.