Playstation 5

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Spelkonsoler Publicerad 2020-11-26
Pris: 5 990 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Västmanland, Västerås

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Läs hela annonsen innan du hör av dig.

Har en oöppnad PS5 hemma, men har en enhet till på ingång i december/januari och jag väntar på ett spel som släpps i januari så har ingen panik att öppna då inga av releasespelen är något för mig. Således kan jag sälja denna enhet om någon behöver den mer i dagsläget än vad jag gör. Kommer inte spela förrän i januari ändå och hade jag inte haft en enhet till på ingång hade jag inte sålt denna då man inte vet när lagren i europa är påfyllda igen.

OBS! Endast själva PS5 enheten säljes.
Extra handkontroll, laddningsstationen och silikonfodralen/tumskydd till handkontrollerna som syns på bilden ingår ej!

Läser endast PM och inte i kommentarsfältet så är du intresserad, skicka ett bud FRÅN 5.990kr. Prioriterar smidig affär utan krångel mer än några hundralappar extra.

Ett trettiotal säljarreferenser finns och enheten finns i Västerås. Jag kan möta upp dig X antal mil på vägen mot rimlig ersättning eller tom leverera hem till dig om du saknar transportmedel. Endast rimliga avstånd (upp till ca 10 mil). Enheten kan även skickas men köparen bekostar då försäkrad frakt och emballage (ca 250-300kr).

Jag har ett köp nu pris i mitt huvud där jag säljer PS5an direkt så är ditt bud på den summan hör jag av mig direkt. Annars säljer jag till bästa budet runt 20-21 ikväll oavsett om det är 5.990kr eller 99.990kr då det är upp till köparen att avgöra vad han/hon vill betala - inte mig.

Frågor? PM.