Gigabyte X299 UD4, i7-7800X, HyperX Fury Red 2666 MHz 4x4 GB

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Moderkort Publicerad 2020-11-30
Pris: 1 500 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Östergötland, Norrköping

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Har alldeles för mycket prylar hemma som ej används. Som titeln antyder har jag följande hemma som någon med tid och pengar gärna får ta över. Moderkort och processor har använts i min "gamingrigg" men eftersom jag inte spelar särskilt mycket alls längre får de åka. Minnena köptes in för att användas i denna rigg men jag impulsköpte ett par Corsair-minnen senare.

Moderkort och processor sitter för närvarande i en burk men den kommer jag plocka isär nu i veckan. Utgångbudet på komponenterna är satta till ungefär 1/3 av vad det kostar att köpa nytt på nätet. Har använt prisjakt/pricerunner eller googlat för att få en referens. Priset på processorn är satt till ca 1/3 av vad en Ryzen 3600/3600X kostar. Detta då dessa två är likvärdiga/något snabbare än en 7800X samt har samma antal kärnor och trådar.

Gigabyte X299 UD4 (rev 1.0), socket 2066 utan I/O plate
Utgångsbud: 600 kr
Köptes beggat av mig och fick ej med någon I/O plate.

Intel i7-7800X, socket 2066, 6C/12T
Utgångsbud: 700 kr

Kingston HyperX Fury Red DDR4 2666MHz 4x4GB (i oöppnad originalförpackning)
Utgångsbud: 400 kr

Utgångsbudför allt i ett paket: 1500 kr

Säljer helst allting i ett paket, därför är utgångsbudet för detta satt något lägre. Paket eller ej så levereras allt i originalförpackning väl emballerat.

Budgivning sker i tråden. Lägger man ett bud skall det tydligt framgå om det är enstaka komponenter eller paketet som budet avser. Bud via PM kommer att ignoreras. Budgivningen kommer att pågå t.o.m. Tisdag den 8:e December, kl 20:00. Därefter kommer

Jag föredrar Swish som betalningsalternativ och skall något skickas vill jag ha pengarna på kontot innan prylen/prylarna lämnar mina händer. Jag föredrar avhämtning men måste något skickas så står köparen för frakten.

Till sist påminner jag om att endast bud som läggs i tråden är giltiga. Bud som kommer via PM kommer att ignoreras. Lägg inte ett bud om ni inte tänker eller kan köpa något. Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill. Högsta bud kommer såklart att prioriteras men uppenbar sniping resulterar i att man inte får köpa ett skvatt. Kommer man med ett bud 19:59 på slutdatum får man ha en riktigt bra anledning till varför.