iPhone 8 Plus 256GB

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Mobiltelefoner Publicerad 2020-12-01
Pris: 1 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Örebro, Karlskoga

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej nissar och tomtar!
Köpte mig själv en tidig julklapp så nuvarande mobil (ämnesraden) är överflödig. Kan sälja men även BYTA om det finns någonting som är intressant (bytesvärde = högre pris mobil).

Otroligt BRA skick, finns små märken runt telefonramen då jag oftast hade den i fickan i början då jag köpte den innan jag skaffade ett skal. Den fyller ganska exakt 1 1/5 år, köptes förra sommaren.

Säljes/bytes som den är, batterihälsa 85% (laddat den varannan dag vid användande men håller kanske tre dagar) och skickar med ett skal som jag personligen tycker om och har fungerat bra.

Återställd, avregistrerad, polerad samt laddad.

Tänker bud men har inte hittat ett någorlunda riktpris då det varierar beroende på hur telefonens skick är, buda fritt och säljer/säljer inte om jag tycker att priset inte går upp till vad telefonen är värd, har ingen brådska att sälja den med andra ord.

Finns att beskåda i Karlskoga eller via videolänk om man vill göra på det viset, kan även skickas (postnords hantering tar jag ej ansvar över) och då betalar köpare frakt, kan även mötas upp om det inte är otroligt långt att åka/mötas.

Betalning Swish innan överlämnande/frakt.