ASUS GTX 1070 8GB med Morpheus II-kylare, + CPU-kylare Nofan CR-80EH

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Grafikkort Publicerad 2020-12-02
Pris: 1 000 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Östergötland, Linköping

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Vara 1:

Detta var från början en vanlig ASUS GTX 1070 Dual OC 8 GB där jag tryckte dit en Raijintek Morpheus II. Hela historien finns beskriven i följande tråd:

https://www.sweclockers.com/forum/trad/1589341-att-byta-kylar...

Nu är det dags att se om nån annan vill ta över denna efter att jag själv uppgraderat till ett nyare kort. Det som säljs är alltså grafikkortet med den eftermonterade kylaren, spännen för fläktar samt adapter för anslutning av vanlig 4-pinnars fläkt. För att få det hela komplett behöver du alltså komplettera med två fläktar.

Originalemballage samt den ursprungliga kylaren/fläktarna har tyvärr försvunnit så enbart det du ser på bilderna här i annonsen säljs. Då det är ett modiferat kort är således all garanti borta, men självklart garanterar jag att kortet fungerade när jag tog det ur min dator.

Bud från 1000 kr, budgivning slutar på lördag 5/12 kl 12.00. Om nytt bud kommer mot slutet förlängs auktionen med 15 minuter efter sensate budet.

Finns i Linköping men kan skickas inom landet mot självkostnad i frakt.

Vara 2:

Fläktlös CPU-kylare av märke Nofan CR-80EH. Har varit använt men är i gott skick. Det finns med fästen för både vanliga AMD och Intel-monteringar. Jag hade den på AM4-sockel och fler nämns på kartongen. Kommer i originalkartong.

Garanti? Tja... det finns inte så mycket som kan paja på en sån här men jag får väl stå för att den funkar bra enligt mina tester. Om den kyler nog för ditt behov och i dina omständigheter är mer än jag kan stå för.

Bud från 100kr, budgivning slutar på lördag 5/12 kl 12.00. Om nytt bud kommer mot slutet förlängs auktionen med 15 minuter efter sensate budet.

Finns i Linköping men kan skickas inom landet mot självkostnad i frakt.