Playstation 5 SE (Disc)

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Spelkonsoler Publicerad 2021-02-24
Pris: 5 500 kr
Frakt: Avhämtas
Plats: Västra Götaland, Vänersborg

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej,

Ska nu sälja min PS5 SE då jag endast var intresserad av att spela igenom Demon's Souls och nästa aktuella spel för mig är FF7 Remake Pt.2 och det är en ju en bit bort.

  • Kontrollen är oanvänd då jag äger en Dualsense sedan tidigare.

  • Inga spel medföljer då Demon's Souls är låst till mitt PSN konto.

Jag är inte så insatt i ämnet men konsolen har vad jag antar är lite coil whine som kan uppfattas mer eller mindre störande för vissa. Jag har spelat in ett ljudklipp där jag håller telefonen intill konsolen. I början av klippet sitter jag i menyn och 8 sekunder in tabbar jag in i spelet: https://voca.ro/15Bx1dnRFuqQ .

Spelade själv ca. 3 meter ifrån konsolen med hörlurar och märkte därför inte av ljudet men vill ändå varna eventuella köpare för detta så ni är informerade. Vad jag läst här på sweclockers har andra haft liknande problem och fått det åtgärdat via garanti ifall man anser det störande.

Bud startar på 5500. Budgivning sker i tråden (ej PM) och slutar fredag 26/2 kl 12.00..
Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill och neka vem jag vill. Bud från användare skapade efter denna annons godtas ej.

OBS: Endast avhämtning i Vänersborg. Betalning sker via Swish. Konsolen är köpt på Media Markt och kvitto skickar jag till din mejl på plats då detta är digitalt.