Fractal Design R5, diverse ljudprodukter (Shure, Sennheiser, Shanling)

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2021-02-28
Pris: 100 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Norrbotten, Luleå
  • En oanvänd Fractal Design R5:a säljes. Den större hårddiskburen och undre fläktfilter saknas, Samt så har ena sidoplåten fått lite bäng och sitter mer fast med friktion än tumskruvar. Annars i gediget skick. Ett accessoripaket medföljer packat med smått och gått, men tillräckligt för att montera fast de vanliga komponenterna. I chassit sitter även två stycken fläktar av samma märke. Ett Bequiet medföljer också. Det främre fläktfiltret kan behöva en djupare rengöring då det verkar som att något har solidifierats efter att det sköljts ut med vatten.

  • Shure SE215 samt SE535. Till SE215 saknas den lilla väskan och skumärmarna i storlek M. Dock vill nog de medföljande rengöras djupt. Kan även säljas utan dessa. Visst ja, sladden saknas också. Så detta är bara snäckorna. TIll SE535:orna saknas skumärmarna, den lilla väskan och 3.5mm -> 6.5mm adaptern. Annars medföljer allt från originalförpackningen. Kvitton finns men garantin har nu gått ut.

  • En Mionix Naos 7000. Nyligen rengjord på insidan så scrollhjulet fungerar igen. Hyperglide:sen kan behöva ses över.

  • En Shanling M0 i svart färg som nötts något i kanterna. Clip medföljer så den kan fästas i kläder. USB-C sladd medföljer också. Kan slänga med ett 32GB (eller ett 64GB - dock osäker på dess kvarvarande livslängd) micro SD ifall det är av intresse.

  • Ett par Sennheiser HD558 med en tidig Modmic. Ljudet ur dem är i smått obalans. Sätter man att ena luren ska vara 1-2% lägre en den andra i mjukvara fixas det dock.

Bud gäller på samtliga objekt tills annonsens slut eller tills jag anser att aktuellt bud är godtyckligt. Frakt möjligt via DHL/Postnord. Dock osäker på emballage till chassit för tillfället. Frakt på just chassit skulle även vara 200 SEK.