Datorkomponenter till min cancersjuka styvbror.

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Komponenter Publicerad 2021-03-05
Pris: -
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Värmland, Karlstad

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej där alla Sweclockers, nu ska jag lägga upp en lite udda annons.
Jag ska börja med lite bakgrundsinformation. Min styvfar är från Turkiet. Han stack från landet då han är ateist och var förföljd i sin by.
Han träffade min mor för 2 år sedan och har varit en del av familjen sedan dess.
Vi har nu äntligen fått tillstånd för att hans barn ska få komma och bo i Sverige och i samband med Coronatest så visade det sig att den äldste grabben har cancer.
Dom är nu fast i Turkiet medans grabben får cellgifter. Jag skulle vilja ha en dator redo till honom när han kommer till Sverige, då han gillar att spela och jag vet att min styvfar inte kommer ha råd att skaffa en till honom då sjukhus är dyra i Turkiet.
Han är också väldigt strikt med att inte ta emot pengar ifrån min mor och kan inte jobba i Turkiet medans han tar hand om grabben.

Ursäkta för den långa läsningen.

Jag tänkte helt enkelt höra om det finns folk där ute som har lite delar som samlar damm som dom skulle kunna tänkte sig skänka. Han spelar mest PUBG, så komponenter som klarar det spelet skulle uppskattas.

Förstår om folk tvekar på att jag skriver sanning och jag ogillar att ens behöva skriva den här annonsen. Om ni vill ha mer detaljer kan ni alltid skicka ett PM.

Mvh Olle.