'Ny' Lenovo (Ryzen 4600H) Gaming Laptop

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Bärbara datorer Publicerad 2021-04-12

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Calma
Annonsör
Calma (dolt)
Medlem sedan
Maj 2016
Foruminlägg
1123
Annonser
94
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  5 300 kr
1
Västmanland, Västerås
Skickas & Avhämtas

En 'lagom' bärbar speldator säljes.
Har bara packat upp för att fota datorn.

Perfekt för dig som inte har krav på 300 tusen miljoner FPS i 4K men samtidigt vill kunna spela i princip alla nya spel på hyfsade inställningar. Vill du se mer vad datorn klarar av så finns det massor av recensioner, både vad gäller spelprestanda och andra tester som testar den fina Ryzen CPU:n i andra miljöer på Youtube då detta är en populär gaming-laptop i den lägre prisklassen som tilltalar en stor massa. Sök bara på t.ex Lenovo Gaming 3 4600H 1650 så kommer det upp en hel del videos.

Köpt som fyndvara kategori 1 hos webhallen. Har ganska hög level så får fina rabatter på fyndvaror.

Skick: Precis som ny, ser ej använd ut.

Klass 1: "Produkten bär inte spår av användning, men skyddsplast/plombering av yttre emballage har brutits. Är i övrigt i nyskick. Komplett med alla tillbehör. Samtliga fyndvaror kommer med 30 dagars öppet köp och ett års garanti."

Jag köpte den spontant häromdagen med tanken att tillsammans med en annan person ge den som en present men den som fyller år önskar sig istället nu en stationär dator så vi har löst det istället.

Länk till produkten:
https://www.webhallen.com/se/product/321673-Lenovo-Gaming-3-1...

Lite kort..

- AMD Ryzen 4600H CPU
- 8GB 3200MHz DDR4 Ram (finns ledig slot enligt info-länk, bara uppgradera med en till 8GB sticka om du vill vilket jag för övrigt kan rekommendera i och med Ryzen och dual-channel.)
- 512GB M.2 NVMe
- GTX 1650

Pris: 5.300kr
(Har öppet köp så ingen idé att pruta då jag kommer använda öppet köp på onsdag denna vecka.)

En trevlig bärbar dator för dig som vill spela lite men samtidigt ha en bra CPU som levererar i alla lägen. Stoppar man i ytterligare en 8GB sticka (3-500kr) så har man enligt mig en riktigt trevlig budgetmaskin även om det fungerar utmärkt även med 8GB (som den har just nu).

Ett 40-tal referenser finns.
Kan skickas, kan hämtas, kan levereras (mot avgift beroende på avstånd).

Tror jag fått med det mesta och det är bara höra av dig om du söker en kompetent bärbar dator med helt klart hyfsad spelprestanda.

Bilderna:

På bild 5 är det 'tygskydd' som sticker ut från datorn, dvs mellan skärmen och tangentbordet.

Kan förekomma lite damm och fingeravtryck samt konstiga reflexer från blixten men har försökt fånga skicket så bra jag kan. Ser sprillans ny ut som nämnt lite tidigare.