Uppgraderingspaket (Z390 Aorus Master, Core i7 9700 K, Dominator Platinum 3200 MHz

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Komponenter Publicerad 2021-04-16
Pris: 3 900 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Södermanland, Eskisltuna

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Säljer ett oanvänt uppgraderingspaket bestående av ett Gigabyte Z390 Aorus Master, ett Intel core i7 9700 K samt Corsair Dominator Platinum 16 GB (2x8 GB) DDR4 3200 MHZ. Samtliga produkter har aldrig varit installerade inuti en dator eller igång överhuvudtaget. Enligt bild kan det ses att CPU redan är installerad i sockeln på moderkortet. Detta gjordes vid ett tidigare tillfälle då bygget troddes bli av, vilket inte blev fallet pga studier. Installationen av CPUn gjordes naturligtvis på ett korrekt sätt och med nödvändig ESD skyddsutrustning. För övrigt har delarna endast legat undangömda i respektive original kartong. Finns fortfarande kvar ca 1 års garanti på CPU och moderkort så du kan alltså i lugn och ro testa dessa hemma så att de fungerar som de ska. RAM är också oanvänt och har ca 2,5 års garanti kvar. CPU och moderkort är köpt hos INET och RAM hos Proshop.

Nypris för hela paketet var ca 9500 kr. Kan tänkta mig att sälja moderkort och CPU separat och då är priset 3900 kr för båda två. Kan även tänka mig att slänga in RAM om du är intresserad av hela paketet för 4500 kr. RAM kan också säljs separat för 800 kr.

Bud är välkomna på samtliga produkter. VAR GOD LÄMNA KOMMENTARSFÄLTET ENDAST FÖR INTRESSENTER, DVS. FÖR BUD OSV..

Allt finns i Eskilstuna för avhämtning i första hand men kan även skickas. Då står du som köpare för fraktkostnaden på 99kr (för hela paketet) eller 66 kr för endast RAM.

Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill i slutändan eller att inte sälja alls.