Xiaomi Mi 10T Pro | Lunar Silver | 256 GB | Olåst | Nyskick

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Mobiltelefoner Publicerad 2021-05-03

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av iEightyNine
Annonsör
iEightyNine (dolt)
Medlem sedan
Okt 2013
Foruminlägg
287
Annonser
47
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  4 000 kr
6
Skåne, Malmö
Skickas & Avhämtas

Jag har bestämt mig för att sälja min knappt två månader gamla Xiaomi Mi 10T Pro. Färgen är Lunar Silver och lagringsutrymmet är på 256 GB (8 GB RAM). Mobiltelefonen är olåst och är i nyskick då den knappt är två månader gammal (inköpt 2021-03-08 hos POWER) samt har haft skal (Nillkin CamShield) och skärmskydd (Nillkin Amazing CP+PRO) sedan den packades upp.

Anledningen till att jag väljer att sälja mobiltelefonen är för att jag tycker den är i det största laget. Utöver det är det en fantastisk mobiltelefon med en grym kamera och ett grymt batteri. Jag behöver ladda den varannan dag efter normal användning.

Tillbehör som medföljer (förutom skalet och skärmskyddet som sitter på):

Värt att nämna är att eventuell reklamation hos POWER måste ske av ursprungsköparen. Jag ställer givetvis upp, om mobiltelefonen behöver reklameras. Självklart medföljer kvittot.

Budgivning gäller och startbudet är 4 000 kr.

Jag föredrar hämtning i Malmö. Betalning sker med Swish. Jag kan tänka mig att skicka mot att köparen betalar frakten samt betalar i förskott. Jag förbehåller mig även rätten att sälja om och när jag tycker rätt bud har inkommit och till vem jag vill.