MSI GeForce RTX 2070 8GB ARMOR OC

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Grafikkort Publicerad 2021-05-09
Pris: 12 345 kr
Frakt: Skickas
Plats: Stockholm, Upplands Väsby

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Tjena!

Då jag har fått min nya dator så säljer jag gamla bettan nu då.

Titeln har namnet på kortet. Den är väl använd men inte överklockad. Är allt för paranoid för att gå in på den kakan. Använt enbart för gaming, ingen mining. Försökt leta upp ett kvitto, så jag kan se när jag beställde hem den här godingen men det har tyvärr inte gått så bra. Slutet mot 2018 kan jag tänka mig i alla fall att den blev inköpt om inte tidig 2019.

Är lite osäker på vad korten går på, så ni får väl lägga ett pris så får vi gå därifrån. (dock med lite forskning och med hjälp av historik så verkar den gå på i alla fall 5000:- och uppåt)

Helst ser jag till att jag slipper frakta den, så om någon vill åka hit och hämta den (Norra Stockholm) så blir det kanon, men frakt går såklart också om det inte finns andra valmöjligheter.

Tillstånd: Kortet har jag inte märkt av några problem med, den är väl lite dammig, har försökt få bort det mesta, men det sitter lite bakom plasten. Tänkte försöka med tryckluft men har såklart tappat bort den där pinnen man siktar med. Bra tillstånd annars, ser inga repor eller skador. Som på bilden så tillkommer kartong med all skydd och även fodralet med lite info och annat roligt.