Lenovo Legion 5 Pro 16" (3060 och 3070) till fyndpris !

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Bärbara datorer Publicerad 2021-05-14
Pris: 12 742 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Uppsala, Enköping

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej!

Jag har varit fast vid tanken av att köpa mig en laptop och fastnade för Lenovo Legion 5 pro 16". Lyckades först hitta en med ett 3060 som fyndvara hos min lokala Elgiganten. För priset jag betalade så kändes det som en för bra deal att motstå trotts att den med 3070 var min första tanke. Inom någon dag dök det sjukt nog upp en likadan fast med just 3070 i sig och jag norpade givetvis den snabbt som attans. Ironiskt nog inser jag nu hur litet behov jag faktiskt har för en bärbar dator och har därav valt att gå tillbaka till stationärt.

Mina alternativ nu är att returnera dessa två och gå vidare i livet eller att eventuellt kika och se om det finns någon här som vill överta någon av dessa till ett riktigt bra pris. Utbudet på dessa är väldigt dåligt just nu då det är en helt ny modell och att få överta den till detta pris lär vara oslagbart för den som är ute efter just en sån här dator.

Det jag önskar är att givetvis få ut pengarna som jag gett för dem plus för annonsen(30kr)( samt att dem fraktas mot fraktkostnad alternativt avhämtas i Enköping. Är det flera som är intresserade och man vill buda lite högre så är det okej, men min avsikt från början är inte att tjäna pengar på dessa eller att överhuvudtaget dra ut på det hela.

RTX 3060 : 12742kr (nypris 16990)
RTX 3070 : 14996kr (nypris 19995)

Jag kan inflika med att jag eventuellt är intresserad av att ta en av det vassare GPU i byte+pengar. PMa med vad du har i så fall och vad du värderar den till.

Må bäst!

länk till datorerna ; https://www.elgiganten.se/product/gaming/laptop-gaming/275780...