Asus ROG Ryuo 120 mm AIO - Skönhetsdefekt

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Kylning Publicerad 2021-05-15
Pris: 300 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Jämtland, Östersund

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hallå!

Asus ROG Ryuo AIO - 120 mm

Säljes då jag blev tvungen att gå över till luftkylt vid ett chassibyte.

Den är i bra skick förutom att skärmen är skönhetsdefekt från att jag lyckades vara lite tankspridd när jag skulle rengöra skärmen. Råkade använda samma del av en, i övrigt ren, t-shirt som jag använt för att rengöra radiatorn. Troligtvis fastnade det, osynligt, lite färg från den som reagerade med skärmrengöringsmedlet och sedan missfärgade glaset på pumpen. Har använt samma skärmrengöringsmedel på skärmen tidigare utan några som helst konstigheter. Detta var synd så klart då jag rengjorde kylaren grundligt specifikt för en annons på Swec men nu sänks ju värdet något.

Har man ett chassi med tonad tempered glass ser man inte detta.

Funktionsmässigt felfri föruom nämnda defekt. OLED-panelen blev inbränd bara ett par månader efter jag köpte den, vilket jag räknade med då det är en gimmick. Har också haft en 240 mm Ryuo och det var samma sak där. För mig har det inte varit något problem då jag helt enkelt kört med skärmen avstängd sedan jag noterade att de var inbrända. Köptes juni 2019.

Kylaren är komplett i originalförpackning med undantaget att den är utan fläkt som jag behövde till mitt nya chassi.

Så vill du ha en bra AIO-kylare och inte blir påverkad av skönhetsdefekten så vill du kanske överväga denna.

Nypris nu är 1400 sek.

Ge ett bud i tråden om du är intresserad, men jag uppskattar att värdet kanske är i alla fall från 300 sek. Finns att se och hämta i Östersund. Kan skickas och i så fall spårbart. Betalning via Swish.

Mvh / Herje