Noctua NH-D14 (CPU-kylare för Intel CPU) + 140mm Fractal chassifläkt

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Kylning Publicerad 2021-06-12
Pris: 250 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Stockholm, Östbergahöjden

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Alla bud och frågor ska skrivas i kommentarerna nedan, inte i PM!

Säljes: En CPU-kylare, sannolikt en Noctua NH-D14 (men jag är inte 100% säker på detta)

Ser ut att vara i funktionsdugligt skick (ej testad), dock några böjda lameller (se bild) och en liten aning sned. Rester av gammal kylpasta behöver tvättas bort.

Till denna följer med en Noctua NF-P14 fläkt (3-pin) med medföljande fästen för att fästa på kylflänsen. Fläkten startar vid test och verkar inte ha något missljud.

Medföljer även ett Noctua Secufirm kit som enligt text på baksidan av fästet ska fungera med LGA 775, LGA 1156 och LGA 1366. Passar troligen även LGA 1200. Fästen för AMD finns ej.

Följer även med en tub Arctic Silver 5 som låg i samma påse, men jag har ingen aning hur gammalt detta är och i vilken kondition. Räkna med att behöva använda egen kylpasta om denna är uttorkad.

Till sist finns även en Fractal Design Silent Series R2 140mm chassifläkt (3-pin). Denna kan också använda som fläkt nummer 2 på CPU-kylaren, men då får man ordna en egen lösning för fästet. Fläkt startar vid test utan några missljud.

OBS: Inget utöver det som finns på bilerna finns.

Okänd ålder och historik på allt det här utöver vad jag skrivit ovan, då det kommer från en kompis kompis maskin. Det jag skrivit är vad jag vet.

Dimensioner på CPU-kylare (uppmätt lite snabbt med måttband): 170 mm från CPU-kontaktplatta till toppen av kylaren, kyltornet är 135x128 mm.

Vikt (endast kyltorn): 933 gram

Idé för budstart för rubbet: 250 kr. CPU-kylare säljs komplett inkl alla tillbehör och kylpasta. Fractal chassifläkt kan jag tänka mig sälja separat. Går ju dock även bra att bjuda mindre om man vill.

Hämtas i Östbergahöjden i Stockholm, alternativt skickas. (Endast spårbart med Postnord, köparen står för frakt + ev. kostnader för emballage)

OBS: Allt som finns, finns på bild. Finns det inte på bild finns det inte.

Alla bud och frågor ska skrivas i kommentarerna nedan, inte i PM!