Nästan sprillans ny Motorola G100 (OBS! endast idag och imorgon)

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Mobiltelefoner Publicerad 2021-07-24
Pris: 3 000 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Västmanland, Västerås

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Köpte denna på webhallens fyndavdelning som klass 1 (som ny) men i samma veva ramlade jag över en OnePlus 9 Pro för under 6.000kr, också som fynd så jag har bestämt mig för att behålla den även om det var ganska svårt beslut då jag gillade G100:an också men behöver inte 3 mobiler..

Säljer därför G100:an för 3.000kr och jag kan nog nästan garantera att du får extremt svårt att hitta något bättre och trevligare i nyskick för 3.000kr än denna lur.

Har bara testat den ett par timmar och ska returnera till Webhallen imorgon men då priset faktiskt är riktigt bra, bland annat på grund av min Webhallen nivå så tänkte jag bara kolla om någon är sugen på en grymt fräsch och trevlig G100 innan jag lämnar den åter och den försvinner in i systemet.

Kommer givetvis med Ready Dock stället, kablar, original kartong och så vidare precis som att den vore ny, inkl ett fodral.

Färgen är Magic Blue!

Läs mer här: https://www.webhallen.com/se/product/335795-Motorola-G100-8GB...

Först till kvarn.
Referenser finns ett 40-tal.

Priset är såklart fast i sten pga öppet köp som jag tänker använda imorgon.

Eventuella fenomen på bilderna som kan se ut som skav eller liknande är bara orsakade av lampan i taket. Skicket är riktigt bra, så ny som en begagnad telefon kan bli.

Passa på att köpa en fin fin lur till riktigt bra pris!
Jag har haft telefoner som kostat det trippla mot vad jag betalade för denna som känns klart sämre. Hade jag inte hittat en OnePlus 9 Pro till vrakpris hade detta varit en given mobil att behålla.

Inga bud utan bara först till kvarn via PM gäller.
Frakt: 122kr (spårbar och försäkrad)

Trevlig kväll!