Dell Alienware 38 Ultrawide

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Skärmar Publicerad 2021-07-25
Pris: 8 000 kr
Frakt: Avhämtas
Plats: Stockholm, Nynäshamn

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Säljer nu min Dell Alienware 38–AW3821DW Ultrawide då jag övergått till vanlig 4K skärm av utrymmesskäl (det blev för trångt med ultrawide och en till skärm på skrivbordet...).

Skärmen är inköpt direkt från Dell i mars i år och har bara använts i ett par månader, den är helt i nyskick med alla tillbehör samt förpackning. Garantin gäller i tre år från mars 2021 med Dells utbytesgaranti om en enda pixel är trasig (finns inga trasiga pixlar på skärmen nu).

Nano IPS 3840*1600 i 144 Hz, HDR600 samt G-Sync Ultimate. Bästa bild och färger som jag har sett på någon Ultrawide än så länge. Komplett spec finns hos Dell.
https://www.dell.com/sv-se/shop/b%C3%B6jd-spelbildsk%C3%A4rm-alienware-38-aw3821dw/apd/210-axqm/bildsk%C3%A4rmar-tillbeh%C3%B6r#techspecs_section

Nypris är 19 425 kr men Dell verkar alltid ha en rabatt på skärmen så den säljs för 15 340 kr vilket också är vad jag betalade för den. Digitalt kvitto finns givetvis.

Utgångspris 8 000 kr eller bud.

Vid intresse har jag också en äldre PC till salu, dock inte komplett då jag kommer att plocka ut diskarna innan försäljning.

Corsair Obsidian 750D Big Tower
Corsair RM1000 1000W PSU
Intel i7-5930K
Corsair Hydro H105 AIO kylare
ASUS Rampage V Extreme Mobo (med frontmonterad display i chassit för att övervaka fläktar/temperatur etc.)
2*16 Gb Ballistix Sport 2400
Samsung DVD-Writer SH-224DB
2 st Geforce Titan X (Maxwell) med EVGA SLI brygga. Korten är identiska då Titan X endast kom i ett utförande även om partnertillverkare fick sätta sin logga på dem. Det ena är från ASUS och det andra Gigabyte.

Vad gäller grafikkorten så var de inte stabila sist PCn användes om de kördes i SLI. Vid test fungerade både OK var för sig men det är kortet från ASUS som kördes i singel läge - SLI bryggan alt. kortet från Gigabyte kan alltså vara någon form av trassel med.

För PCn gäller budgivning utan utgångspris.

Och så det finstilta:

Skickar inte utan hämtas på plats i Nynäshamn strax söder om Stockholm (30 min med bil alt. pendeltåg). Betalning sker med Swish vid avhämtning. Budgivning sker med fördel i tråden men föredrar du att lämna bud via PM så är det inget hinder. Dock så kommer jag vid bud via PM att lämna ditt användarnamn till den som har närmast bud under/över ditt vid förfrågan så att de kan kontrollera att budgivningen är schysst.

Jag bestämmer om jag vill sälja/till vem jag vill sälja så om jag känner mig mer bekväm med en annan köpare är det inte säkert att högsta bud vinner.