Blandat: Mi 10T Pro 5G, Razer Man O' War mm.

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Garderobsrensning Publicerad 2021-08-03
Pris: 10 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Gävleborg, Gävle

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Tjena!

Det var dags att rensa ur gömmorna lite här hemma igen och detta ligger bara och samlar dammråttor i dagsläget. Det är fasta priser och först till kvarn som gäller!

Swish som betalmedel. Kan antingen hämtas hos mig i Gävle eller skickas mot förskottsbetalning samt att köparen står för fraktkostnaden. Har gott om referenser, tidigare annonser och aktivitet här på sajten.

1. Xiaomi Mi 10T Pro 5G, Aurora Blue
5G-redo, Snapdragon 865, 144Hz HDR10+, 8GB RAM, 256GB lagring & 5000mAh-batteri.

Helt ny, endast sprättad för att kolla att allt såg bra ut men allt ligger kvar i sin plast. Inköpt i våras genom Comviq. Köpte en åt mig själv och en till sambon som bestämt sig för att nöja sig med sin gamla LG G7 tillsvidare, därmed är denna över.

Pris: 3 500kr.
Nypris i butik ligger på mellan 4 800 - 5 200kr beroende på återförsäljare och färg.

----------------------

2. Razer Man O' War Chroma
Välfungerande trådlöst gaming-headset från Razer. Skicket skulle jag säga är bra, runt 8/10 sånär som på lite damm och någon mindre repa på den glansiga delen av bågen. Batteritiden fortfarande bra.

Pris: 350kr.

----------------------

3. Samsung Gear VR
Införskaffades för att modda (byta ut) HTC VIVE-linserna. Har dock inte kvar VIVE:en, således behövar jag inte detta "kit" längre.

Pris: 150kr

----------------------

4. Corsair Glaive
Lite kraftigare mus från Corsair. Köptes här på marknaden för ett tag sedan men passade inte min hand (för små händer..). Musen är i bra skick sånär som på lite damm, ubytespanelen för sidan medföljer.

Pris: 150kr.

----------------------

5. FIFA 18 - Xbox One
Inplastat FIFA 18 till Xbox One-konsol. Fått som gåva, men äger inte Xbox eller spelar FIFA för den delen så har legat sedan dess bara.

Pris: 30kr? Godtar annars inbyte i form av en dosa LOOP Jalapeno/Lime.

----------------------

6. 3st Madden 19 koder - Xbox One.
Har 3st koder för Madden 19 till Xbox One. Dessa var delvis betalning och kommer från speltest jag gjort hos EA nere i Stockholm. Samma som med FIFA, äger inte Xbox eller spelar Madden.

Pris: Kan man få 10kr/st eller en 2L Cola & en chipspåse för dem kanske?