Great White Shark ifrån Shark gaming.

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Stationära datorer Publicerad 2021-09-21
Profilbild av westpoint
Annonsör
westpoint (B-G)
Medlem sedan
Okt 2020
Foruminlägg
5
Annonser
2
Pris:  5 000 kr
Skickas & Avhämtas
9

Säljer en näst intill oanvänd Shark Gaming dator, står nerpackad i kartongen.

Processor: Intel® Core™ i9-10900 processor
HDD: M.2 1TB SSD
Ram: 32 GB Kingston HyperX Fury (2 x 16 GB) på 3200 MHz
ASUS TUF GAMING Z490-PLUS moderkort
PSU:n FSP HYDRO PTM PRO 1000W Platinum
GPU: ATI HD 6900

Inköpt i Juni 2021 på NetOnNet 44 990
kvitto finns och skickas med.

Info ifrån Shark Gaming:

10:e generationens Intel® Core™ i9-processor
Intel® Core™ i9-10900 är en av de absolut kraftfullaste processorerna i serien från Intel kallat Comet Lake. Denna processorn är för dig som vill ha en high-end dator som skall klara allt från de senaste spel-titlarna till redigering och arbete i tunga program. Processorn har utrustats med hela 10 st processorkärnor och har en maxhastighet på 5,2 GHz. Processorn är även vattenkyld med Shark Gaming Bloodfreezer 240 RGB (240mm).

1000 GB SSD-hårddisk
Hårddisken i datorn är av SSD-typ (M.2) som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 1000 GB vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program och dokument.

Kingston HyperX Fury 32 GB RAM
Med Kingston HyperX Fury RAM-minnen (2 x 16 GB) får du ta del av snabba hastigheter på 3200 MHz. HyperX FURY DDR4 håller sig väl kylda med sin låga profil för att optimera värmespridningen, samt är noggrant testade för höga hastigheter.

ASUS TUF GAMING Z490-PLUS moderkort
När man bygger ett system baserat på TUF Z490 bygger du med grym stabilitet och garanterad kompatibilitet. TUF GAMING Z490-PLUS har militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Vill du modifiera din dator kan du vara säker på att du gör det på en stabil och hållbar grund med The Ultimate Force (TUF). För att hålla VRM-modulen (voltage regulator module) sval har TUF Gaming Z490 fått en massiv kylfläns som avleder värme på ett effektivt sätt vilket resulterar i att VRM-modulen kan jobba på optimalt med att fördela ström utan att överhettas.

Sval och stabil
Oavsett antalet speltimmar eller megabyte data som skall beräknas fortsätter datorn att arbeta svalt, stabilt och lugnt. Detta beror bl.a. på att processorn är utrustad med en underhållsfri vattenkylare och hela datorn är byggd i ett genomtänkt chassi med utmärkt luftflöde. Chassit har 3 st 120 mm fläktar.

Uppgraderingsklar
Shark gaming har inte sparat på varken PSU eller moderkort, vilket innebär att maskinen är redo för framtida uppgraderingar. Dess strömförsörjning sker via den kvalitativa PSU:n FSP HYDRO PTM PRO 1000W Platinum.

Säljes till förmån för ny GPU
Bud med rätt att neka.