Asus 1070 med asterisk

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Grafikkort Publicerad 2021-12-04

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av sleepyoh
Annonsör
sleepyoh (dolt)
Medlem sedan
Aug 2007
Foruminlägg
1763
Annonser
7
Pris:  1 500 kr
Avhämtas
Stockholm, Upplands-bro
11

Hallå

Har uppdaterat till nyare 3060ti och behöver inte längre mitt 1070. Det fungerar felfritt trots skavanker och är drygt 3 år sedan inköp. Boostar till 1920mhz cirkus. Har inte manuellt överklockat, eller minat med detta.

För att ge kontext rekommenderar jag att läsa min egen tråd postad för nästan 2 år sedan --> https://www.sweclockers.com/forum/trad/1575581-1070-vagrar-bo...

Det är fungerande, men något fukt påverkat. Jag har inte rört det sedan jag fick det fungerande som kan läsas i tråden. På bilderna postat kan man se precis vad det handlar om. Försöker vara så informativ och transparant som möjligt. Det fungerar som det ska nu, hur länge kan jag inte garantera.

Kommer inte att skickas. Kortet finns alla dagar förutom måndagar och torsdagar i Håbo/Bro/Upplands-bro kommun och kan hämtas när som helst 08-22. Erbjuder att funktionstesta på plats. Kan hämtas i Hässelby måndagar och torsdagar, men kan då inte erbjuda live-test av kortet. Du som är intresserad är fri att spendera någon timme med kortet inkopplad i 5800x maskin i sign med detta kort för att verifiera. Dom flesta mainstream benchmark's och stresstester finns att tillgå till intresserad köpare.

Priset är ett förslag allt går att diskutera.

Se bilder och skriv i tråden eller skicka PM om du är intresserad.