Hardtubing-vattenkylning mm.

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Kylning Publicerad 2021-12-10

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av siglolmic
Annonsör
siglolmic (dolt)
Medlem sedan
Sep 2008
Foruminlägg
6717
Annonser
46
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 kr
7
Stockholm, Stockholm
Skickas & Avhämtas

Hej,

Säljer lite olika grejer, de flesta relaterade till hardtubing-vattenkylning.

Bild 1:
3x4st (12) 14mm kromfärgade hardtubing-anslutningar från corsair.
1xEK 14mm Hard Tube Bending tool (fantastiskt för att göra raka böjar)
1xEK Reamer (Används för att slipa rören)
1x 3x1metersrör, 14mm från Corsair. Oöppnad.
1xBlå slang, används för att böja hardtubing (passar till rören)

Medföljer gör även ett extra ~60cm-rör (därför det är två rörförpackningar på bilden) samt alla mina gamla böjar om det är något av dem som kan användas/göras om.
Säljer gärna detta paket tillsammans men hör av dig vad du är intresserad av så får vi komma överens om ett pris. Allt på bilden är det som behövs för ett hardtubing-bygge (minus värmepistol och då såklart pump/res/rad/block).

Ej på bild: XC7 RGB Vattenblock för LGA 115X / AMD (Svart). Öppnat och använt men i fint skick. Paket, alla tillbehör osv hänger med. (https://www.inet.se/produkt/7000381/corsair-hydro-x-series-xc...). Säljes för 500kr.

Bild 2:
Överst: Vattenblock till Sapphire/MSI RX5600XT/5700XT, inklusive backplate och alla tillbehör. Som nytt, beställt från Tyskland (Kostar drygt 1600kr att få hit). Säljes för 500kr.
Nederst: Vattenblock till 1080TI Founder's Edition. Ingen förpackning tyvärr, och innehåller "kylkuddar" men vet inte om de passar till alla så kan finnas risk att man måste köpa separat. 300kr.

Bild 3:
Phanteks Enthoo Evolv ATX (kan inte lova att 100% av skruvarna och tillbehören finns kvar, men allt som behövs för att få ihop ett bygge inklusive fläktar garanteras). Det är den äldre, snyggare varianten samt den med tempered glass över hela sidan (som ses på bilden). Originalfläktarna finns inte kvar utan är utbytta mot bättre (Be quiet shadow wings 2 2x140mm och 1x120mm). Kartong osv finns. Små repor finns men för det mesta i väldigt fint skick, förutom att jag en dag snubblade på hörlurssladden vilket gjorde att 3.5mm-uttaget drogs ut, som jag limmat tillbaks. Fungerar perfekt och syns knappt eftersom man har en front framför den (och även om man har luckan uppfälld så tror jag det är omöjligt att märka). Bild 4 visar problemet när hela fronten är bortplockad (lite torkat lim och att 3.5mm-kontakten är något sned). Skitsnyggt chassi, vill du ha fler bilder kan det skickas. Säljes för 800kr.

Bild 5: Två stycken Pci-E risers jag har över om någon är intresserad. I nyskick båda två. Skickas i antistatpåse.

Har också en Der8auer Direct-die-anordning för Intel 9xxx som skänkes.

Allt finns att hämta på Södermalm i Stockholm eller kan skickas mot fraktkostnad.