Komponentpaket: i7-8700k, Corsair H115i, Fractal Define S, defekt Z370 + fläktar

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Komponenter Publicerad 2022-01-23

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Entracte
Annonsör
Entracte (dolt)
Medlem sedan
Sep 2006
Foruminlägg
142
Annonser
8
Slutpris: 1 600 kr
Antal bud: 6 st
OBS! Bud är inte bindande
Kvitto finns
Avhämtas
20

Hej,

Efter att moderkortet gick sönder, köpte jag en ny dator av en kompis och flyttade över diskar och andra enheter till den nya datorn. Kvar blev dessa grejer som jag nu säljer som ett paket.

Allt sitter fortfarande monterat i chassit och delarna säljs inte separat och monteras inte ur oavsett bud eller argument. Visst kablage till moderkortet sitter kvar, annat är borttaget. Chassit och allt är avtorkat och uppfräschat, men damm förekommer i fläktar m.m.

Chassi: Fractal Define S
Skick: Bra bruksskick, repor förekommer. Det enda som saknas är en 3,5''-vagga, vilket också syns på fotot. Övriga 4st (2 x 3,5'' och 2 x 2,5'') ingår. Tillbehör i form av fler kardborreband, buntband, locken till både ovansidan och sidan m.m. ingår enligt fotot.

Moderkort: MSI Z370-A PRO
Skick: DEFEKT. Vägrar boota diskar, fastnar i laddskärmen. Det sitter främst kvar för att jag inte har haft tid att montera ur det.

CPU: Intel Core i7-8700k
Skick: Felfri, fungerat bra under mitt ägande. Ej deliddad, ej urplockad eller rörd sedan datorn byggdes. Går bra temperaturmässigt. Ej överklockad/voltjusterats utöver moderkortets inbyggda "boosters" som varit på under perioder. Originalkartongen ingår.

Vattenkylning: Corsair H115i PRO RGB
Skick: Fungerat jättebra under mitt ägande. Inget att anmärka på. Originalfläktar (2x140mm Corsair ML PWM)

Chassifläktar:
2 x Noctua 140mm
1 x Corsair 140mm

Digitala kvitton finns och kan visas upp eller vidarebefordras för samtliga komponenter.

BUDGIVNING
Försäljningen sker via budgivning, men endast mot upphämtning i Lerum alternativt ses på överenskommen plats och tid inom 20km radie från Lerum (Östra Göteborg, Alingsås, Härryda, Landvetter, Partille).

DEADLINE:
Söndag 30 januari klockan 21:00.

REGLER:
* Anti-snipe på 5min appliceras på bud nära eller efter deadline (d.v.s. att ett bud 20:59 måste ligga obestritt till 21:04 innan det är vinnande). Endast bud i kommentarer räknas.

* Minimihöjning: 100kr

* Eventuella frågor ställs och besvaras öppet i kommentarståden, inte i PM (så att alla har samma info). Fler foton kan ordnas om det är något speciellt ni vill se.