Nintendo Switch (day one) - Moddad (Läs hela annonsen!)

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Spelkonsoler Publicerad 2023-09-27

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av fenrisulfven
Annonsör
fenrisulfven (dolt)
Medlem sedan
Feb 2007
Foruminlägg
198
Annonser
36
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 800 kr
3
Jämtland, Östersund
Skickas & Avhämtas

Hej! Jag säljer en moddad Nintendo Switch (köpt på release dagen) som fungerar helt felfritt med en liten detalj, den är bannad från att spela spel online. Den levereras nämligen software moddad med senaste versionen av Atmosphere.

Finns i Östersund eller skickas spårbart (mot porto). Skickas i originalkartong med alla originaltillbehör.

!!!!OBS!!!!

Du bör såklart inte ha några som helst bekymmer med den, men då det rör sig om en modifierad Switch behöver några saker klargöras innan försäljning. Om du bestämmer dig för att köpa den, är det också ditt ansvar att förstå vad homebrews, tethered, RCM etc. innebär. Om du inte har tekniska kunskaper och inte vet hur man använder terminalen, installerar rätt drivrutiner på din dator, eller letar efter information på ett effektivt sätt, rekommenderar jag att du inte köper en moddad Nintendo Switch.

Om du inte förstår de tekniska aspekterna med tethered/homebrews/Payloads/RCM eller liknande är det ditt ansvar. Om du inte vet hur du installerar nya spel eller tar bort befintliga från homebrew-menyn är det ditt ansvar. Om du inte vet hur du stänger av autoRCM och startar om konsolen i normalt läge är det ditt ansvar. Om du brickar konsolen på grund av okunskap är det ditt ansvar.

Om du vill köpa!
Om du förstår de tekniska aspekterna är du varmt välkommen att höra av dig till mig via PM om du vill köpa. Det går också bra att ställa frågor via PM. Så länge annonsen ligger kvar här finns konsolen kvar.

Fler bilder
https://imgur.com/a/I9aIw1h