Inlägg

Inlägg som Fulis har skrivit i forumet
Av Fulis

Jag använder Moom. https://apps.apple.com/us/app/moom/id419330170?mt=12
Det har stöd för granulär fönsterhantering och snabbkommandon mm. Sitter jag på inbyggda skärmen så tycker jag macos swipefunktion för att byta skrivbord är trevlig.

Av Fulis
Skrivet av coconutconfetti:

Det är inte gratis eller?

Nopp. 300:- just nu. Men det är en engångskostnad.

Av Fulis

Jag dumpade adobe och använder numera Affinity. Dock gör jag inget avancerat men det kan vara värt att kolla upp. https://affinity.serif.com/en-us/

Av Fulis

Inga problem. Nu slapp det samla mer damm

Av Fulis
Skrivet av ddr:

Jag kan ta det

När kan du komma och hämta det?

Av Fulis

Corsair K65 LUX RGB Tangentbord

Skänker bort ett tangentbord med mekaniska brytare. E dubbeltriggar ibland. Det går säkert att göra rent eller i värsta fall byta brytaren. Tangentbordet är moddat med o-ringar för att få det tystare. Chassit är moddat med butyl på insidan för att ta bort resonansen. Utöver det så är det i fint skick. Inga synliga repor.

Hämtas. Skickas ej. Först till kvarn.

Läs hela annonsen här

Av Fulis

Det kan också vara så att han själv säljer stulna mobilen och använder dessa nummer för att i sin tur få förtroende av andra köpare.

Av Fulis

Är du säker på att den klarar 60hz? Jag kan inte hitta info om det på produktens sida. Nämns bara på Dustin. Jag har inte lyckats få mer än 30hz med adapter. Kör jag däremot kabel usb3 till displayport så får jag 60hz.
Denna använder jag. Dock kör jag bara 2k.
https://www.kjell.com/se/produkter/dator/datortillbehor/usb-t...

Av Fulis

Jag gjorde mina studier (systemutveckling) på en 13" mbp. Två kärnor i5, 16gb ram och 500gb ssd. Den funkade perfekt. Jag skulle inte gå ner i ram och hade jag köpt idag hade jag stoppat i lite mer processor. Jag har både en 13" och en 15" idag och jag föredrar 13" då den är liten och smidig. Det som jag vill ha stor skärm till får ändå inte plats när jag inte är dockad. Då tycker jag det är viktigare med bra fönsterhantering. Fördelen med en mac förutom användarvänlighet, kvalitet och tillgången till bra verktyg är att de är lätta att få tag på. Skulle du ha ihjäl datorn eller få den stulen så kan du vara på banan igen väldigt snabbt. Bara dra in backup och köra. De är överlag väldigt lätta att komma igång med så man kan fokusera på det man vill göra.

Dock skulle jag säga att det är en väldigt nyttig kunskap att jobba med linux. Och har du tid innan du börjar plugga att i lugn och ro lära dig miljön så kommer det inte direkt vara bortkastad kunskap. Det kan bli stressigt om man inte blir vän med sitt os samtidigt som man är överöst av studier.

Windows kan jag inte uttala mig om då jag aldrig använt det för utveckling.

Tänk på att det finns rätt mycket generösa studentrabatter. Är du inte redan student så kanske det kan vara bra att ta några kurser i väntan på antagning.

Av Fulis
Skrivet av Nivity:

Skulle vilja ha en usb mic som man kan ha på skrivbordet typ bredvid en som INTE tar upp tangentbordets ljud men min röst, sådan existerar dock inte.

Måste köra boom arm nära nyllet, eller köra mixer o skit för hjälpa det så gott de går, men ja

Mygg mic enda som fungerar

Satsa på en dynamisk mic då det tar upp mindre än en kondensator. Jag använder Røde Procaster och upplever den väldigt bra för ändamålet. De har även en Podcaster som är liknande fast med usb om inbyggd omvandlare. Dock inget att rekommendera för video om man vill micka på avstånd. https://youtu.be/rrSbVDfJfT0

Skickades från m.sweclockers.com

Av Fulis
Skrivet av kiviniemi88:

Budar 1100kr, kan hämtas upp i mölnycke omgående

Jag har en köpare redan. Jag återkommer om han av någon anledning skulle dra sig ur.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Fulis
Skrivet av Wipen:

Förstår, om vi hade kunnat mötas halvvägs, typ Landvetter isåfall, så är jag intresserad. Återkom ifall du är.

Du har pm.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Fulis

Det finns i Mölnlycke utanför Göteborg. Jag avvaktar någon dag. Jag har några mail jag väntar återkoppling på.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Fulis

Radiator och pump EKWB Predator 240

Gör ett nytt försök efter att förra köparen missat att det inte ingick vattenblock. Säljer en 240 radiator med inbyggd pump. Obs! Revision 1.1 Detta är versionen efter den som hade fabriksfel.
Sparsamt använd. Hade tråkigt och byggde en full custom loop ganska omgående så den blev liggande.

Dimensioner 295mm x 133mm x 68mm (L x W x H)
Pump Laining DDC3.1 pwm.
Radiator Coolstream 240 full copper core
Integrerad 4pin pwm fläkthub (1xpump 3x fläkt)
Fläktar 2st Vardar
Portdimensioner G1/4

Vad ingår?
Radiator med inbyggt pump.
2st 120mm Vardar fläktar
Samtliga kablar
8st radiatorskruvat
8st fläktskruvar

Vad ingår inte?
Kopplingar
Vätska
Slangar
Vattenblock

Hämtas i Mölnlycke alt Rosenlundgatan 4 i Göteborg (kontorstid) efter överenskommelse.
Ev frakt betalas av köparen. Vid frakt gäller förskott.
Betalning enbart med Swish.

Läs hela annonsen här

Av Fulis

Phanteks Enthoo Evolv X Satin Black

Fint skick. Inga repor. Samtliga originaldelar ingår. Någon extraskruv kan saknas men det följer med gott om dem. Originalkartong och emballage ingår.

Läs hela annonsen här

Av Fulis

@galenmyra: Du har PM

Av Fulis

EVGA GTX 970 ACX2.0

Säljer mitt 970 pga uppgradering. Det sitter ett vattenblock från EKWB monterat. Original fläktkylare följer med. Jag kommer inte att montera av vattenblocket. Aldrig överklockat.

Betalning sker med Swish. Hämtning uppskattas. Ska det skickas så gäller förskottsbetalning samt att mottagaren står för frakt. Den som betalar först får kortet.

Part Number: 04G-P4-2974-KR

ps. Det finns även en komplett custom loop som jag ska försöka lägga ut samt ett EKWB Predator Radiator/pump kombo om man vill komplettera kortet.

Läs hela annonsen här

Av Fulis

@Imtottson: Jag har ett Evga 970. Det sitter för närvarande vattenblock på.
Har en radiator med inbyggd pump. Ekwb Predator 240. 1500:- för allt. Jag har även originalkylaren till gpu men saknar kylpasta för att byta tillbaka.

Kortet satt i detta bygget innan.

https://cdn.sweclockers.com/marknad/bild/145256?l=eyJyZXNvdXJjZS...

För 2000:- kan du få med cpu-kylare med samt de kopplingar och slangar jag har kvar jag har. Inget är monterat förutom vattenblocket på gpu. Har även 2/3 flaska ekwb vätska som ingår. Bor i Mölnlycke. Skicka PM om intresse finns.

Av Fulis

Jag har ett Evga GTX970 med vattenblock samt en Ekwb predator radiator med inbyggd pump jag hade tänkt lägga ut. 1500:- För allt. Jobbar vid Rosenlund och kan ta med det in. Skicka PM.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Fulis

Slänger ut en kontaktannons här. Jag vet att det var en tråd uppe innan sommaren med ett gäng 30+ som letade spelare men kan tyvärr inte hitta den längre. Tyvärr var jag mitt uppe i husbygge samt att min dator var rätt trött men det är fixat nu

Jag är 34 och kan lira några kvällar i veckan. Letar efter avslappnat/trevligt folk runt min ålder. Gillar vanilla men kör gärna någon lätt modd så man slipper crafta i en vecka. Är inget proffs men har hållit mig relativt uppdaterad i spelet. Några fler i samma situation?