Inlägg

Inlägg som RHWarrior har skrivit i forumet
Av RHWarrior
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ratatosk
...att suga på en fläkt eller kylfäns är en annan sak.

Jag fick just en väldigt konstig mental bild, speciellt med dina antydningar...

Av RHWarrior

Är din dator ok i övrigt så låter det som ett defekt kort... prova att reklamera.

Har själv kört ett XFX 5770 i c:a 3 mån nu med Catalyst 10.1 och 10.2 utan konstigheter.

Av RHWarrior

Det finns billiga tillsatser på ClasOlson t.ex. som du kan sätta på dammsugare, ta ut kortet och försök komma åt bäst det går, alt. också använda pincett.

Annars är det nog skruva isär försiktigt som gäller och då kan du lätt rengöra helt (med kungsvatten eller annat valfritt medel som är snällt mot dina prylar).

Av RHWarrior

Dåså... snart dags för ett 450GT...!
Om ett par månader.

Av RHWarrior

Trevligt trevligt!

Jag är lite svag för trä!
Kul o se klassisk dämpning med "vågigt skumgummi" också....

8-9/10!!

Av RHWarrior

Det där med Tesselering är ung. som DX 10, DX 11 -stöd m.m.
Det kanske kommer med tiden, men merparten av alla spel folk lirar är ju DX9x eller har i bästa fall marginellt DX10-stöd.

Ja, jag VET att en del folk sitter med det senaste och leker med de senaste men krutet som speltillverkare lägger går i regel till konsoll/DX9 fortfarande.

Om 18 månader kanske marknaden ser annorlunda ut på PC-sidan, vi får väl se.

Av RHWarrior

Nja, GPT stödjer också stora diskar/volymer (över 2TB), är lite smartare då den lägger part.info både i början och sist på disken, CRC-check m.m.

Parted m.fl. kan väl sätta båda typerna och en uppsjö olika partitionstyper??
Men om du ska behålla datat så får du nog mellanlagra på en annan disk.

Av RHWarrior

Har inte benchat det så noga, men bytte själv från 8800gt (nån annan fick ärva det) till 5770, skulle säga att det senare kortet är lower middle end.

Det gav en rätt märkbar kick i DoW 2, Red Faction Guerrilla, Metro 2033 m.fl.
Men det är lite mjukvaruberoende också, vissa spel är mer CPU-begränsade på en given dator eller hårdare nVidia-optimerade gissar jag och då blir det inte samma skillnad.

Värt att tänka på är att 5770 kostar c:a 60% av vad 8800 kostade efter ett tag så de är inte i samma prisklass, i så fall så borde du sikta på ett 5850 istället, det har mer resurser.

Av RHWarrior

Ser riktigt nice ut, gillar Antec personligen då man kan montera riktigt stora multi-CPU (och GPU) lösningar i dom chassina och fortfarande ha plats över med vettig kylning.

Sen så ser de rätt diskreta ut också vilket är ett plus, min devis när det gäller PC-datorer är att de ska vara stabila och prestera bra men inte synas för mycket.

Av RHWarrior

Det är tydligen full kalabalik på US-servrarna både för Warhammer Online och Dark Age of Camelot, även en del kunder som har stängda konton är tydligen drabbade, och detta har hållit på i ett par dagar trots att Mythic bedyrar att de jobbar stenhårt på det och ska åtgärda de felaktiga transaktionerna (vet ej om/hur detta hänger ihop med GoA).

Nog bäst att dubbelkolla sina konton i dagarna och veckan som kommer!

Av RHWarrior
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NerZ
Japp två servrar kvar Karak-Azgal och Karak-Norn som är engelsk språkiga, sen finns det 2(?) franska och 1 (?) tysk server också

Ja dem skulle göra något med Marauders ja, dock vet jag inte vad.

ORvR funkar bra tycker jag men dock i T4 har Order ett övertag på Azgal Vet inte hur det ser ut i T1-T3 nu faktiskt men när jag var där med min Chosen så var det Destruction som hade övertaget som jag såg det (Kanske var helt tvärtom när jag vart utloggad? )

Jo jag hade Order på Azgal först vid release, sen så körde jag Destro några månader senare på Norn o fram till september, mekade men en Mara och sen en WE mest, pregade upp dom till RR60+.

Tänkte mer på hur spelmekaniken fungerade nu, hörde att de hade förenklat mekanismen kring attack på huvudstad, tagit bort hela grejen med Fortresses?
Och gjort nåt med objektiv väl i staden, mer PVP-inriktat och inte så mycket PQs mot heroes och sånt.

Av RHWarrior

Om du inte har ont om plats/kylning där maskinen står, eller väldigt speciella strömförbrukningskrav, varför inte satsa på att använda en konventionell dator med ett fullfjädrat OS på?

På det sättet så kan du nästan garanatera att du kan stoppa in alla tjänster du vill ha på den på det sätt du vill ha.

Det kan bli lite dyrare totalt sett förstås.

Av RHWarrior

Tänk om Prisjakt och liknande siter skulle "råka" droppa såna här skojare från sin indexering/databas lite då och då... det vore väl synd.

Av RHWarrior

"Pardon my french" men klockar inte många kort från en mängd andra tillverkare lika bra eller nära lika bra om man bara trimmar upp det med CCC el. annan util?

Aldrig klockat GPU mycket så jag kan ha fel, men det ser ut o ligga väl nära standardklock...

(ja de e sant att garatin inte gäller då, men men)

Av RHWarrior

Finns det nån *NIX-dist som är riktigt funktionell på PS3?

Hypervisorn begränsar väl åtkomst till hårdvaran ganska hårt.

Av RHWarrior

Håller inte alls med att hårddiskprestanda inte spelar roll i spel!
Många spel laddar data dynamiskt (speciellt online) och då gör det skillnad.
En normal dator har bara så mycket RAM.

Sen att inte burken pysslar med det hela tiden är en annan sak.

Av RHWarrior

Dom kanske kan ge kunderna en riktig killerdeal och låta programmet ingå gratis om man köper både en iPhone och iPad?

Möjligheterna är oändliga!

Av RHWarrior

Grabbar, lyd ett gott råd och labba inte med flashning i Windows-miljö, speciellt inte med kritiska komponenter som grafikkort/moderkort, det kan straffa sig kapitalt.

1. Gör en bootbar USB-sticka.

2. Gör backup på original-BIOS

3. Gör en batchfil som gör själva flashningen och en till som flashar original-BIOSet

4. Skriv ner namnen på båda så ni kan göra flashningen "i blindo" om det behövs

Av RHWarrior
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pa1983
Hoppas flash dör snart. Det suger så ofantligt. Hatade det när det kom hatar det ännu.

Word!

Det är den äckligaste, slöaste, sämst designade, mest inkompatibla, bakåtsträvande, löst sammanhållna knippe av "teknologier" sen fan nånsin inom Web, och ja, allmänt.

Visst går det att prototypa saker snabbt om man är grafiker och/eller inte orkar lära sig enkel scripting/programmeinrg men det är också det enda den duger till.

Så ofantligt dåligt optimerat, ser ingen glädje i att den kan börja använda GPUer/multicore, det kommer bara göra att folk kommer göra ännu fetare och slöare mastodontprojekt i Flash som givetvis kommer att suga resurser som inget annat i datorer.

Fortsatt spridning av Flash är ung. lika attraktivt som om RAMBUS dök upp igen från ingenstans, fick totalt monopol och började skörta upp datortillverkare och konsumenter med 6-dubbla priser samt en årlig straffskatt, för att inte tala om sämre prestanda/krona/effekt år efter år.

/rant off

Av RHWarrior

Testat DDO sen en tre veckor, det är helt ok.

Vetefan hur högre levlar är utan betalversion, man har tillgång till färre zoner som jag fattar det, men so far so good.

Det är ett rätt traditionellt spel som ska följa Pen&Paper DD så gott det går,så det har lite egenheter om du jämför med vissa moderna spel, men jag gillar det.