Inlägg

Inlägg som skinnis har skrivit i forumet
Av skinnis

Information från chatGPT

Citat:

There are a few things that need to be clarified before debugging the code.

First, the class is annotated with @UnderTest, which suggests that this code is part of a testing framework. Without knowing the details of the testing framework, it's difficult to determine the exact purpose of the code.

Second, the method findSmallestDog is empty, so it's impossible to determine whether there are any issues with it.

That being said, there are a couple of potential issues with the code:

The compareDogs method is attempting to sort the list of dogs using an insertion sort algorithm. However, the loop is starting at index 1, which means that the first dog in the list is never compared with any other dog. To fix this, change the loop condition to for (int i = 1; i < listOfDogs.size(); i++).

The compareDogs method is not actually comparing dog1 and dog2, which are passed as parameters, but rather sorting the list of dogs that are stored in the listOfDogs field. If the intention is to compare dog1 and dog2, the code needs to be modified accordingly.

Other than these potential issues, the code appears to be syntactically correct.

Skulle vara intressant om det stämmer, bekräfta gärna om det är förslaget som är problemet

Av skinnis

Acer 24" Predator 144 Hz GN246HL

@Esoteric: Skulle du kunna släppa den för 800? Kan vilken dag som helst.

Av skinnis

Jag kan buda 600 för LG:n eller 700 för BenQ:n.

Av skinnis

Om du fortfarande inte har fått dom sålda så skulle jag vara intresserad att köpa ASUS VG278HE 1000 kr eller båda för 1300 kr. Kan hämta när som helst.

Av skinnis

@Esoteric: Hej, om du är villig att sälja den för 800 så skulle jag vara intresserad att köpa skärmen. Hör av dig i sådana fall.

Av skinnis

Budar 1700 för allt. Kan hämta.

Skickades från m.sweclockers.com

Av skinnis

Budar 4300, kan hämta.

Av skinnis

Är det verkligen 1000 procent? :). Känns mer som att det ska vara angivet i kronor.

Av skinnis

När jag gjorde tracert till t.ex. facebook så fick jag fel redan i telias backbone

7 182 ms 186 ms 182 ms nyk-bb2-link.telia.net [213.248.82.101]
8 219 ms * 220 ms nyk-bb1-link.telia.net [213.248.80.133]
9 323 ms 336 ms * ffm-bb1-link.telia.net [213.155.135.60]
0 323 ms 322 ms * ffm-b12-link.telia.net [213.155.132.209]

Ser att noder har fått andra ip-adresser efter att det började fungera nu

Av skinnis

Det kan väll inte vara en DDOS? Det är för många platser som inte fungerar.

Av skinnis

Hur varmt går den?
Det blev grymt snyggt, hade dock själv valt den Svarta och köra utan fönster. Men det är en smaksak.

Av skinnis

Se till att få med alla problem i felbeskrivningen, läs gärna inlämningskvittot när du får det av butiken.

Av skinnis

Telefon 1 ringer till telefon 2, då betalar telefon 1 samtalstaxa inom Sverige.
Telefon 2 betalar därefter utlandstaxa för samtal mottaget i utland.
Telefon 2 kopplar sedan telefon 3 och betalar då utlandstaxa för att ringa samtal i utlandet.

Detta betalar telefonerna:
Telefon 1: Sverige taxa
Telefon 2: Utlandstaxa (ta emot samtal) + Utlandstaxa (ringa samtal)
Telefon 3: Inget

Av skinnis
Skrivet av necry:

Vilket stort skämt, Telenor/BBB är.../Necry

Höftar mycket info ser jag :). Jag tycker att du borde läsa på lite mer angående hur våra olika telefontekniker fungerar och används och varför det är på vissa sätt innan du spyr galla.

Av skinnis

Antagligen malware, ett tips är att kolla igenom din hosts fil som finns ?:\Windows\System32\drivers\etc. Så inte det är inlagt att facebook.com kom ska gå till den sidan du blir dirigerad till. Om det inte är något av det ovannämda skulle nog en genomsökning av datorn med valfritt antivirus göra susen.

Av skinnis
Skrivet av olle360:

Gick lite vilt till när jag skulle hoppa ut från en little bird:

http://www.youtube.com/watch?v=-oLZJWnmVx8&feature=plcp

Fan vad vi garva precis innan du spela in där

Av skinnis

Vad nickar din bror? Så slipper smygarn kolla loggarna, kan inte svära på att han inte blir varnad men smygarn kanske har överseénde för denna gången då han inte visste bättre. Dock så spelar det ingen roll om man endå dör sedan :).

Av skinnis

mrjontey, det var mig du sköt på i öknen (slottet) :). Gud vad du var svår att se. När jag väl såg dig så var du borta

Av skinnis
Skrivet av Kray:

Jag förstår verkligen vad du menar men meningen med mitt inlägg var främst att förklara varför vi gjort som vi gjort och att försöka ge ER VÅR synvinkel då det är nästintill omöjligt att förklara någonting överhuvudtaget i side channel. Det var många frågetecken igårkväll som jag ville lösa här.
Ja jag vet att allt det du sagt har förekommit men du kan inte jämföra det med att åka längs med kusten och slakta newspawns på chernaurus. Vi gjorde inte så på hela mappen utan bara på öknen och VI varnade ett bra tag innan och under attackerna att ALLA runtom öknen kommer ses som hot då det är fullskaligt krig där. Som sagt, vi åkte inte längs med kusten med helin och slaktade folk på stränderna.. det hade varit mycket värre så var lite försiktig med vad du jämför denna händelsen med.
Om vi nu ska ta chernaurus som ett exempel så täckte vi ju inte ett större område än cherno och prigorodki tillsammans Vilket är en mycket liten del av kartan!

Angående snacket om vår position osv.. Du om någon Skinnis borde förstå vad jag menar, du har ju varit på det huset tidigare och då borde du fått en känsla av utsatthet, man är en "sitting duck" på taket där och man kan bli ett lätt byte för alla kullarna åt nordost och rätt norr! Sen att vi är fler pers och har en fördel för de är en HELT annan historia. Du kan ju inte klaga på att vi är så många som tycker om att spela ihop, du kanske måste skaffa fler vänner att spela med.

Att jämföra erat beteende med att åka runt med heli på cherna o skjuta nyspawns är exakt som det ni gjorde, oavsett vad du än säger. Så sluta med att jag ska vara "försiktig" vad jag jämför med. Sedan så jämnför du cherno med öknen, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Som sagt, det är bara att acceptera att ni betedde er väldigt dryg, kolla med folket som inte spela med er och se vilken åsikt dom har om er nu.

Av skinnis
Skrivet av Kray:

Jag ville bara ta upp en grej lite snabbt här på forumet för dem som ser och bryr sig! Dem senaste dagarna så har det varit mycket onödig snack i side channel och igår kväll så kom ett antal klagomål upp som vi lika gärna kan diskutera här.
Vad hände igår då?.....

Jag känner att du har svårt att se situationen ur andras synvinkel. Det var jätte kul för er (hela 8 pers) som satt på ert hus med snipervapen, där ni hade utsikt över hela öknen. Så fort ni såg att det spawnades zombies någonstans så åkte ni dit med bil, jaga upp den nyspawnade personen och sköt medans han försöker springa därifrån utan vapen. Dom flesta gångerna jag såg folk bli skjutna så var dom påväg bort från er, så att säga att ni satt på samma ställe och att det bara var att springa därifrån så hade folk överlevt helt befängt.

Sedan så skriver du att vi lätt hade kunnat plocka er då ni satt på en possition som var väldigt utsatt, detta uttalande är rent humbug som du enbart säger för att lätta på ditt eget samvete då erat agerande lätt kan jämnföras med att cruisa stranden på chernarus med 8 pers och döda alla nyspawns. Eftersom ni hade lootat alla helikopterkrasher samt skyddade 6 av 11 high value baracker så hade man tur om man hittade en AKM. Om man då lyckades knäppa någon av er så fick man 7 andra på halsen som sprang runt och skulle skjuta en, och eftersom du precis skjutit så visste dom exakt var du var. Så hur skulle det vara lätt att ta 8 pers med mycket sämre vapen, attack mot highground, bilar som kan flanka en samt en helikopter som cirkulerar ovan. Att du ens antyder det tycker jag är ignorant.

Sedan ditt uttalande om att ni blivit ambushade av folk ni skulle hjälpa så många gånger och att ni numera har rätt att döda alla nyspawnade (min uppfattning av din text) är bara befänkt. Det är en stor skillnad i både aggerande samt risk att hjälpa någon som har vapen (ge dom bil) samt att låta nyspawnade utan vapen vara.

Personligen så tycker och tror jag att om ni fortstätter på detta viset så kommer folk sluta spela på servern, då kan ni och era 10 medlemmar springa runt helt själva på servern och bygga fort bäst ni vill.

Nu vet du i alla fall min åsikt.