Tävlingar och erbjudanden i Komplett Geek Week

Inlägg

Inlägg som cat_fish_1 har skrivit i forumet
Av cat_fish_1
Av cat_fish_1

Med tanke på spelen som släpps nuförtiden så har de inte mycket att visa där ändå :/

Av cat_fish_1

*klapp på axeln*

Av cat_fish_1

Är man bilentusiast som jag själv så är det en fröjd att köra runt i gamla Skylines och Supror och då är det en klar fördel att ha ett körkort där man får köra både manuell och automat. Även om personen ifråga inte har det idag så kan de bli surt i framtiden om man hittar en bil man gärna vill ha och denna då bara finns som manuell.

Av cat_fish_1

Detta är perfekt sommar för mig

Av cat_fish_1

Uncut gems

I mitt tycke Adam sandlers bästa film.
Filmen handlar om en juvelhandlare med grova pengaproblem som pantar och säljer lånade saker för att finansiera nästa drag hela tiden. Det händer något hela tiden i filmen.
En riktigt bra kvällsfilm som passar bra med en pizza och en skön soffa!
4,5/5 brödrostar får den av mig

Av cat_fish_1

Dra ner OCCT och kör lite error tests och stresstest av hela systemet. De programmet brukar ge bättre resultat än furmark.
Där kan du maxa minnena och ditt nätaggregat får sig en bensträckare också.

Av cat_fish_1
Skrivet av xxargs:

Tur att man har 2 stycken G700 och ingen som är sönderkörd ännu ;-)[1]

Skämt åsido: jag vet att det är problematiskt att börja med annan mus än den som man kört in sig på i x antal tusen timmar (och för dig som har saker som går sönder i musen så är det nog x antal 10000-tals timmar)

Men det som fungerat bra för mig som ersättare av G700 på jobb mm. är Logitech MX master och förvånansvärt bra den i sammanhanget lilla musen Anyhwere MX (den första/äldsta modellen, har inte provat senare då mina möss bruka hålla väldigt länge) även om M705 får göra insats då och då som slaskmus och kan 'offras' i värsta fallet på tex. publika sammankomster med risk för stölder etc. Alla har det gemensamma att scrollhjulet kan frispinna länge utan att bromsas vilket är för mig den viktigaste faktorn för dessa möss, men klickar med scrollhjulet ganska sällan och kanske en orsak att de håller bra. Skall också sägas att dessa används inte för just gaming då det är rätt lite av det numera utan är för 'allmän' surf sas.

Jag använder "fingertip" grepp på musen och i princip inte berör musen med handflatan eller större delen av fingrarna och är nog en förklaring varför Anyhwere MX fungerar för mig trots den betydligt mindre storleken i jämförelse med G700. Har man 'claw' och 'palm' grip där en del eller hela musen måste ligga mot handflatan för att kännas bra så är det mer kritiskt med storleken gissar jag.

[1]
Jo, jag köpte en extra bara för att ha som reserv den dagen den första går sönder just för att musen kändes bra redan från början och vetskapen att Logitech inte håller på modellerna i evighet utan byter ganska ofta - nackdelen dock med den serien är att de håller väldigt kort tid på de uppladdningsbara NiMh-batteriet när det används fristående att idag används den mest som sladdmus.

Jag har kollat på MX Master också men jag fattas 2 knappar på sidan. Scrollhjulet är en stor bonus då jag tillbringar väldigt mycket tid med bildredigering. Men 4 knappar och hjulet vid tummen hade varit en dröm.

Av cat_fish_1
Skrivet av x86:

Var bor du?

I Vallåkra utanför Helsingborg

Av cat_fish_1
Skrivet av x86:

Hur gick det, löste det sig?

Tyvärr ingen lösning än.
Kollar efter ny mus men hittar ingen som har samma perfekta layout som G700

Av cat_fish_1
Skrivet av x86:

Har du frågat logitech?

Har en i OK skick, dock är slaglängden på brytarna moddad och klicken på scrollhjulet är oof.

Ja jag har varit i kontakt med Logitech vid flera tillfällen. Får till svar att modellen utgått och att man inte säljer delarna löst tyvärr

Av cat_fish_1

Reservdelar Logitech G700

Min G700 har efter 11år börjat få fler och fler problem.
Jag har lagat den ett par gånger men nu är flera knappar slutkörda samt skrollhjulet.
Det finns kretskort att köpa på eBay från kina men jag hade hellre köpt de någonstans i Europa då jag vill få de snabbare.
Är det någon som vet något ställe som säljer reservdelar i form av hela kretskort till Logitechs produkter i Europa?
Detta är den bästa musen jag haft och jag kan inte hitta en ersättare så jag vill helst laga den igen

Av cat_fish_1

Så häftigt! Kan tänka mig att de blir en del spelande med polare nu

Av cat_fish_1

Ace of Sweden testat är en riktig klassiker! Kommer ihåg hur man satt och väntade på att de testet skulle gå live och man skyndade sig in för att så förödelsen xD

Av cat_fish_1

Min ligger på 43° till ca 50° idle och runt 60°-70° load med Deepcool Castle 280EX sugande i ett Kolink Citadel Mesh tillsammans med ett GTX 1070.

https://www.bildtagg.se/file/rlafho1b2d97fl1f4ozpab

Av cat_fish_1

Spelar en favorit ikväll

Av cat_fish_1

Nytt år, ny säsong, nya mods och nya bilder :D

Av cat_fish_1
Skrivet av cyklonen:

Nja, har du hört talas om "Brexit"?

Dom fick frihandelsavtal ju

(Rättelse) Jag vet inte var jag läst den infon och kan inte hitta den igen. Ser nu att de jag trodde var rätt tyvärr var fel.
https://www.tullverket.se/sv/foretag/framtidatullhanteringoch...

Av cat_fish_1
Skrivet av blackcoffee:

Grundberäkningen gör du helt enkelt att ta dagens pris - gårdagens pris och delar med gårdagens pris så får du skillnaden. Så här, se formeln i det inringade för beräkningen i cell D5.

https://i.ibb.co/sPTMkQG/Sk-rmklipp.jpg

För att sen få det i procent så får du högerklicka på talet och välj "Formatera cellen" och välj procent.

När du har skapat formeln i en cell kan du bara dra ut den nedåt genom att klicka på cellen och sen ta tag i fyrkanten nere till höger i cellen så fyller du på i fler rader.

Att ta texten från deras webbsite är lite knepigare. Jag föreslår du väntar med det tills du har koll på hur du gör det manuellt.

(Sen undrar jag om du verkligen tänkt genom vad det innebär att köpa en så fin pryl från en säljare som verkar ligga i Hong Kong och efter att Posten lagt på tull och moms kostar den lika mycket som här troligen... om jag inte missförstår något.... men det är en annan fråga. )

Tack så mycket! Då har jag nått att leka med nu

Den sidan är väldigt bra att köpa kameraprylar från. Har gjort ett antal gånger tidigare. Du köper prylen i "Hong kong" men den skickas från deras lager i UK. Ingen tull och ingen moms

Av cat_fish_1

Hjälp med formel i Excel

Jag är allt annat än en expert på Excel och skulle behöva hjälp av någon kunnig!
Jag Har span på en kamera som jag tänker köpa och skulle vilja ha en Excel fil som man kan logga prisförändringar på denna kamera med.
Min tanke är att man ska fylla i priset varje dag och så räknar den ut hur mycket priset gått upp eller ner för varje dag samt sätter datum på de. Går de att göra så den kanske hämtar detta själv från webbplatsen?
Kameran som prisförändringen gäller är denna: https://store.digitalrev.com/collections/dslr/products/canon-...

Kan absolut noll och ingenting om Excel så förklara de snällt