Inlägg

Inlägg som Hagge har skrivit i forumet
Av Hagge

Klockan såld separat.

Av Hagge

Funkar online lägena till cnc?

Av Hagge

S23 Grön 256gb - Galaxy Watch 6 44mm

Tja

Tänkte kolla intresset över dessa då jag funderar på att gå över till Apple.
Köpta under okt-nov 2023 och telefonen har haft skal o skärmskydd sen dag 1.
Klockan är använd 4-5 ggr.

Behåller mig rätten till att sälja till den jag vill utan vidare diskussioner. Inga skambud tack.

Läs hela annonsen här

Av Hagge
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

iPhones problem för mig är att den billigaste och enklaste iPhone som duger åt mig är iPhone 15 i runt 6,7", dessa är dyra. När det gäller Android så finns det billigare mobiler som duger åt mig. Inte sagt att jag är nöjd med de billigare Androiderna, men de fungerar.
Ja, det är alla dessa miljarders olika kablar och adaptrar som man ständigt måste ha med sig som gör att jag vägrar en extra kabel för gamla iPhone 14. De flesta andra kablar som man har på sig finns det en vettig anledning till varför de är unika.

När det gäller Samsung 2S4 så skulle jag inte köpa den idag, utvecklingen går fortfarande snabbt framåt och jag vill byta mobil vart annat år. Jag är t.ex. inte nöjd med bluetooth än, men det blir bättre för varje version.
Jag vill störningsfritt kunna koppla hörlurarna emot många enheter automatisk.

När det gäller hörlurar så fungerar Jabra Elite 10, de har sina brister. Jag skulle tro att många som byter från Android till iPhone ofta har haft budgetprylar på android och sedan kör dyra iPhoneprylar och därav imponeras.
Ett problem med inear är att det är hygienartiklar och inte lätt att pröva på andra. Problemet jag har är vid extrem störningar vid t.ex. en tågcentral. Elektriciteten där, hundratals andra bluetouth och annat trådlös kommunikation igång.

Jo, men inga av mina grejer är budget på Andriod Om du nu svarade på mig

Men jag förstår dig.
Personligen känns det som att man byter telefon mer sällan på Apple sidan medans man vill byta ofta på Andriod. Vet inte varför, vara en känsla. Sen absolut en telefon som duger räcker, men man vill ju ofta ha top notch i tron på att det ska hålla längre
Personligen funkar inte en Iphone 15 för mig pga 60 hz, så måste vara en pro.
Sen måste det vara en 15 för som d sa, orkar inte byta eco system på t.o.m. kablar.

Av Hagge

Jag funderar på att gå över till Apple för första gången från Andriod. Detta mest pga deras mick och ljud inställningar.
Har en Iphone SE från jobbet och fick ett par Airpods pro gen 2 nyligen som jag kunde koppla jobb telefonen med. Min privata är en S23, hade en Ultra innan men bytte ner mig då den var för stor. Men har ju i alla fall Galaxy buds 2 pro b.la. Men andra inear hörlurar också.

Min S23 eller hörlurarna tar upp ALLTING på jobbet. Jobbar inom industri och maskinerna hörs som attan. Går inte o ha en konversation med någon. Värst är nog Budsen.

Sen testar jag för första gången Iphone och det var himmelskt. Man kan justera mick volymer och har massa effekter mot micken. Jag stod bokstavligen bredvid vår värsta maskin och sambon hörde inte den alls och hörde mig hur bra som helst.

Sen är detta egentligen ingen anledning o byta, men telefoner idag är så "BRA" allihop så allt handlar om personlig preferens. Jag har alltid föredragit Andriod men lär må minst lika bra på Apple.

Av Hagge

Ja hade en 23 Ultra som jag var tok nöjd med. Den var perfekt förutom 1 grej och det var storleken, så jag nergraderade mig till vanliga och är minst lika nöjd nu. Fick även klocka på köpet 😁 S24 har ju tyvärr ingenting som ger den wow känslan, om man inte kommer från en mycket äldre lur.. och att telefonerna förutom ultran åter igen får Exynos var ju fail... det bästa med s23 serien var just att alla fick Snapdragon.

Av Hagge

Annonsen är avslutad

Av Hagge
Skrivet av anon352238:

hej har avatar spelkod, kan du tänka dig byta ut den mot något? steam wallet eller spel

Inte intresserad av byten, sorry

Av Hagge
Skrivet av AxxT:

Wartales ? Om pengar finns kvar

Har 55 kvar så yes sure

Av Hagge
Skrivet av Slapinator:

Tja tja,
passa dig bara för o köpa för mycket för snabbt till vänner du lagt till nyligen. Jag hade samma sorts tråd, efter 2 köp blev jag spärrad, lyckades med 1-2 köp till efteråt o nu säger Steam supporten att jag inte kan skicka gåvor mer via steam wallet, utan kan bara göra det om jag betalar med mitt kort/Paypal.

What är det sant 🤕🤕
Tack för tipset

Av Hagge
Skrivet av RekiN:

Du menar att du bjuder på 10% på priset? Så 55€ blir 50€ t.ex.?

Ja

Skrivet av Jaramide:

Hur mycket har du?
Hade kunnat tänka mig 10% rabatt på en Steam Deck OLED 😁

Aa har inte kvar så mycket tyvärr 😆

Av Hagge

Köper steam spel

Hej

Har massa pengar i steam wallet och vill bli av med det. Inget jag längre använder.

Tänker att pengarna kan gå till annat kul 😊

Tänker 10% av priset.

Vi addar varandra
Ni swishar och jag köper gift.
Har massa referenser osv.

Läs hela annonsen här

Av Hagge

Galaxy buds 2 och 2 pro
Kanske en laptop med 1440p 😉

Av Hagge

Finns inga abonnemang me oneplus längre.. Inte alls lika populära..

Med abonnemang får man s23 ultra nu för runt 11

Av Hagge
Skrivet av lappen81:

Du sätter in pengarna på ett sparkonto i 3 år istället för avbetalning och inlåsning på dyrt abbonemang där man kryddar med en telefon som inte blir billigare än att köpa den separat i slutändan.

Lägg det på valfri lur

Men ja behöver ju fortfarande ett abonnemang... Vem fan går runt med en smartphone idag utan abonnemang o tillgång till surf?

Sen så blir ju total kostnaden mindre än 18K efter 3 år med abonnemang.. D ju ingen ränta elr något på abonnemanget..

Ja har ju ett heltids jobb o allt. Med dagens inflation o skit har jag redan 25K i utgifter. Spara 500 i 3år för att köpa en telefon om 3 år är ju inget argument... Ja behöver ju en telefon nu.

Av Hagge
Skrivet av lappen81:

Tar du bort 500kr per månad i 3år på ovanståemde
så är det vad jag betalar för mitt abbonemang , telefonen köpte jag kontant.
Jag har alltså sparat över 18000 som jag kan lägga på valfri lur utan avbetalning och överprisat inlåst abbonemang, eventuella start/fakturerings/försenings avgifter samt ränta på sparkonto ej inkluderat.

Telefon köpte du kontant? Hur sparar du 18.000?

Av Hagge

Alltså den är ju dyr ifall man köper den utan abonnemang helt klart.. Men typ jag betalar ju 285 för mitt abonnemang redan. Lägg på 250-300 till så får jag ultra med 512gb minne... 3 års avbetalning och räknar man bort abonnemanget som jag ändå betalar har jag då betalar ca 10 för telefonen. Sen så är telefonen kanske inte värd det efter 3 år.. Men värdeminskning kommer för eller senare ändå..

Jag vet inte, har väl blivit van med inflationen nu de ser ändå bra ut 🫠

Avskyr också böjda kanter o tack o lov har dem minskat böjen nu men behöver nog känna på en först. Tänkte gå Apple denna gång men fan jag har en dotter som älskar o knappa o låser min jobb lur minst 1gång i månaden o då behöver man itunes o shit. Håller mig nog till andriod o min op8 är hemsk.

Av Hagge

Dyrt om man köper utan abonnemang såklart..
Men. Byter jag in min skitiga op8 pro nu får jag ultra för 500 o mån... Betalar redan 285 för abonnemanget...

Snap dragon gjorde samsung intressant igen

Av Hagge

Elden ring helt klart

Av Hagge
Skrivet av employed:

-Nvidia är snabbare i F1-2022 men vi är i alla fall snabbare i F1-2021!

Hahaha, tänkte typ skriva något liknande.

Grattis Intel för att ha tagit ikapp ett över 2år gammalt kort... 😂