Inlägg

Inlägg som iZi har skrivit i forumet
Av iZi

Här

får man veta vilken operatör telefonen är låst till: http://www.officialiphoneunlock.co.uk/sv//iphoneunlock.php

Av iZi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jarbi
Löste det genom att köra setup guiden o välja BridgeInet i modemet och sedan starta om, allt funkar som det skall nu..

En dum fråga men hur kommer jag åt inställningarna igen på gatewayen nu när jag har externa IPn på varje burk?

Jag har ju en NAS utan skärm, hur f*n ska jag veta vad den har fått för IP då?

Av iZi

Då är frågan:

Hur gör man detta från ett annat OS? Tex Linux eller OSX?
Jag sitter ju i moment 22. Jag har en backup på min WinXP skiva men jag har ingen dator med CD-Läsare och ingen dator kör heller windows. Dvs jag behöver kunna göra detta från en burk med Linux. Jag har försökr med netbootin osv men det är rätt kört!

Av iZi

iZi's screen

http://stfg.org/screen.png

Den här bilden är dynamisk och kommer ändras lite då och då

Av iZi

Vart pluggar man i TP-kontakten!?!

Av iZi

hur orkar man? Själv skulle jag ha ätit upp degen istället!

Av iZi

hehe

She didnt make any resistance!!!

Av iZi

Det är väl bara att tunnla det... Men en webbproxy säger du? Då tror jag det är bättre att tunnla på port 8080 -> 21 istället... Har själv tunnlat IRC på port 8080 -> 6667 och det gick bra så det borde inte vara nåt problem... Den skickar ju helt enkelt bara trafiken vidare..

Av iZi

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOPA!

Har du höjt volten eller nåt?

Av iZi

step backward

Av iZi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av olmeri
Suck... Läs inläggen. Det var fel på bioset och slutversionen kommer ha 12 pipes... Fattar inte varför ni är så kåta på x800 pro som är en jävla chansning att köpa rent moddningsmässigt. Ett mycket bättre alternativ är GF6800 GT som kostar ungefär lika mycket som x800 pro. Den har redan 16 pipes och är i princip en underklockad Ultra. Så det är bara att klocka upp. Och X800 pro knäcker inte ett 6800 Ultra. Men visst, sätt skygglapparna på...

Äntligen nån som håller med mig att NVidia är bättre.. Jag läste nånstans att "ATi har bättre drivrutiner". Vart DÅ!?

Tycker att ATi's drivare är helt sämst.. och svåra att hantera. Specieltt TVut funktionen är helt kass och videoöverlagringen suger också!

Kör själv ett 5900XT i samma hastigheter som 5900 Ultra, utan problem. Så det blir ju till att göra samma sak nästa gång. Om det inte blir SLI nästa gång. Den som lever få se!

Av iZi

Testa jumpra rätt.... och ha fan inte cd-rom och hd på samma ide-kanal

Av iZi

Ja twinmos ska man absolut inte ha.. Du får kolla på msi's hemsida vilka minnen dom rekommenderar...

memtest86 testa det...

Av iZi

symmetri är fint

Av iZi

Jag äger ett MSI FX5900XT...

Det har nog inget med 5700 serien att göra.. snarare tvärtom.. Detta kort är så grymt överklockningsvänligt.. att man inte behöver köpa flaggskeppet 5950... Jag kör mitt kort i 500MHz på coren och 800MHz på minnena... original är 390 - 700.. och man får likvärdiga resultat som med ett oklockat 9800Pro... Jag tycker detta är det bästa kort NVidia har gjort på länge.. och i rätt prisklass.. 9600xt kan slänga sig i väggen!

Lite fakta.

ATI: Tar ett kort från low end serien.. överklockar det, kallar det XT!
NVidia: Tar ett kort från sin High end serie.. underklockar det, kallar det XT!

Vilket vill man ha? Båda kostar lika mycket...

Dessutom är ATi SUUUUUUUUUUG med sin TVut.. funkar ju röv.. iofs så har väl alla fjortisar inget behov av nån TVut funktion därför drar dom ner på den.. usch.. dålig kvalité på ATis TVut.. fy skäms..

NVidia4Life

Av iZi

Amen...

För det första lär jag hålla med tråden ovanför... hur bra är hjälp liksom...

Du kan börja med att ta bort det där oehört fula theme't du har sen kan du försöka igen... så kommer det säkert funka..

Annars är det väl som killlen innan sa.. fixxa bättre drivare

Av iZi

Lådjävel!

Haha!

Jag satt å funderade... elgiganten.. vafan dom har väl inga lådor där!? Där har dom bara skitdatorer som redan är ihopsatta... Sen öäste jag 549kr... blev väldigt misstänksam! Å sen när jag till sist fick se va de va för låda så sken jag upp... "ah perfekt" funderar ju faktiskt på en ny ratt.. å har sneglat lite åt det där hållet... sen när jag upptäckte att det bara vbar lådan han skulle prata om blev jag lite besviken.. men jag fick ett JÄVLIGT gott skratt iaf

LOOOOOOOOOOOOL!!

Fett me creds te killen som gjorde en urusel dag på jobbet värd att ta sig igenom!

Av iZi

Han ljuger!

Angående det han skrev om ett GF4 Ti4200.. han skrev att man aldrig skulle komma över 650Mhz på minnena.. Löjligt!!

Mitt PoV Ti4200XP kör jag i 315Mhz på GPU´n och 666Mhz på minnena.. allt är stabilt och kortet blir varmt.. men absolut inte hett!!

Jag använde mig av coolbits och kan inte höja mer än till 315Mhz.. där tar mätaren stopp.. så jag har inte testat nå högre än så.. men kan ju säga att det är jävligt bra gjort av PoV att få ett kort som körs original i 250Mhz på gpu och 550Mhz på minnena att funka stabilt i 315, 666... Det är bra många procents ökning det och gissa om det blir skillnad på benchmarksen!

Av iZi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av milohenke
Varför valde man Zalmans processorfläkt? Det finns ju bra mycket bättre grejer att få tag på?

Själv kör jag med en Alpha PAL och en Papst 19db fläkt (40 grader med en AMD 1800+). Har även Papst 12db fläkt dels i nätaggregatet (ett Chifetech på 340W), dels en vid mitt GF4 Ti4200 grafikkort (istället för de befintliga). Har inte mätt ljudnivån, men den är garanterat lägre än den i artikeln.

Du kan ju inte komma och påstå nåt sånt där idiotiskt!! Hur kan en fläkt låta mindre än ingen fläkt alls? Föklara det är du snäll!

Av iZi

Är det vanliga RCA kabölar så räcker det ju med 2st dubbel audio.. är det sånna små pinnar så ... ASH vafan du får välö testa lite... Är det vanliga som sagt så ... aja du behöver ju lixom inte ha 4st kablar som sitter ihop... du kan ju köpa 2st vanliga stereo RCA kablar ju... esh-... vafan.. går inte att förklara.. jag ger upp...