Inlägg

Inlägg som mangemani har skrivit i forumet
Av mangemani
Skrivet av KroesusSork:

Inte så stabil ändå, när phlopydisk påpekade ovan att det kommer laddade partiklar ur en sådan mackapär.

seriöst? jahopp, då sprack den iden då
back to luft på burk då

Av mangemani

trotts att priset är lite saftigt, så kan detta vara nått för mig som fan är livrädd varje gång jag ska in i datorn och härja med luft på burk, rädd att vätska ska spruta och att nått då går sönder.
kanske får ta smällen att det känns lite i plånkan, det är ju bara 1 gång som det gör det, sen har man ju en säker och stabil sak när man ska göra rent.

Av mangemani

This land is my land

intressant open world survival spel.
måste erkänna att det var uppfriskande att spela ett sådant utan zombies, infekterade och andra monster trotts att jag föredrar sånt.
är bara typ 1 timme in och tycker det är underhållande.

Av mangemani
Av mangemani

Gigabyte beta Z790

jag har ingen sådan, men tänkte ge en heads up till de som nu har det, då jag inte såg nån tråd ang detta

https://overclock3d.net/news/cpu_mainboard/beta-bios-update-l...

gör vad ni vill med infon, ville bara uppmärksamma.

Av mangemani
Skrivet av Spretcher:

7 days to die kanske?

absolut, det funkar, tack så mycket.
hade det inte varit för att spelet går ut på att stå emot zombies som attackerar ens bas varje kväll utan undantag, så hade det varit helt perfekt och precis det jag letade efter. det jag hade tänkt var att basen bara lite random, då och då bli attackerad, men beggars cant be chosers, jag tar det som ges och det var ett mycket bra spel du gav, har inte spelat men kickade på youtube.

då kan jag använda 7 days to die som referens då det passar bättre, mer spel som det tack

Av mangemani

bortsett från all retro musik, så tycker jag att life is strange spelen har skön musik.

Av mangemani
Skrivet av Daemon:

Det är väl inte Zombies det handlar om men så kanske inte passar alls, men https://www.gog.com/en/game/surviving_the_aftermath kanske kan vara intressant ändå? Det är på rea i 1h30min till.
Alternativt en bundle med massa dlc osv. https://www.gog.com/en/game/surviving_the_aftermath_ultimate_...

inte riktigt ett sådant spel jag söker.
man springer runt med en karaktär och pangar, samlar och craftar.

"days gone" fast med basbyggar element inkluderat

Av mangemani

söker zombie open-world survival spel

tänk spelet "days gone" fast med bas byggar element.
behöver inte vara försvara basen, utan bara bygga bas som man kan crafta i, odla mat, ta det lugnt i, med nått anfall då och då från zombies.

finns det något sådant? single player helst.

många tankar går säkert till state of decay spelen, visst, bra spel med det jag söker, men har redan spelat sönder de spelen, är less på dem nu, vill ha nått nytt.

sons of forest spelar jag redan.

icarus likaså.

Av mangemani

mitt råd är att du börjar att engagera dig i styrketränings världen.

jag har inget intresse i att skaffa nya vänner då jag är nöjd, men jag har fått kämpa för att inte få mera sen då jag började.

kan knappast säga att jag är den charmigaste, den roligaste, den mest intressanta personen som har vandrat på denna planeten, jag är mer en utav de "konstiga" individerna och med det sagt så borde det ju vara svårt att få vänner, men icke, det är nått med gym världen, nått slags kamratskap, att folk med samma intresse samlas i samma byggnad där de delar med sig utav råd, tips och tricks, små prata lite mellan setten osv.

funkar det för en sån som mig så borde det ju funka för de flesta. visst, idag är man ju en stor gigant på gymmet och folk dras till en automatiskt, men jag pratar om den tiden då man var nybörjare och var fet och otränad.

Av mangemani
Skrivet av Necrophor:

Det är en spinoff där man får följa Mayans som klubb istället för SoA... och deras "problem/kamper", vilket inkluderar SoA i vissa avsnitt... precis som Mayns dyker upp i SoA.

Det SoA gjorde så fantastiskt var ju att de lyckades få folk att helt heja på ett gäng psykopater och mördare och "hålla på dem" mot t ex polismyndigheter etc ^^ Där kan vi snacka om att kunna "skriva" karaktärer och hur bra skådespelarna gjorde sina roller och hur välskriven den faktiskt var.

Det tycker jag saknar lite i Mayns, den blir tyvärr lite för repetitiv i senare säsonger men är helt klart sevärd och håller riktigt hög kvalité den med \m/

håller du med om när jag säger att SoA och Mayans är några utav de jobbigaste serierna att se på?

när jag säger jobbig så menar jag att man aldrig får landa och andas ut innan nästa tragiska sak händer, när man tror att 2-3 problem nu är lösta så dyker det upp 4-5 nya problem, problemen och tragedierna avlöser varandra direkt, det är alltid ett mörker, bekymmer, ont som hänger över karaktärerna och serien konstant, när man tror att nu får de äntligen lite lycka i livet så brakar ett nytt helvete loss

jag tyckte att yellowstone var illa nog, men i jämförelse med yellowstone så är yellowstone in light version utav SoA och istället för MCs så är det hästar.

Av mangemani
Skrivet av Erik.:

Försöker med denna då...
ADR1FT

är inte säker på om det är det där, jag spelade inte så länge och kom aldrig till nått ställe där man kunde flyga in i byggnader.
jag känner igen vissa delar dock.
jag ska kolla och se om det är det här eller inte

Av mangemani

Breathedge är nog det närmaste det spel jag söker som har postats, exakt samma deal verkar det som, men Breathedge verkar mer "avancerat", spelet jag letar efter var mer avslappnande, lite mer "chill" eller hur man nu ska beskriva det, lite mer simpelt.

Av mangemani

storyn, om jag nu minns rätt, gick som så att ens rymdskepp eller bas hade exploderat och man var nu strandsatt i rymden och hade i uppgift att bygga en bas som man sen skulle använda för att signalera om hjälp.

man kunde dö utav törst och hunger, eller om man flög för fort och råkade flyga in i nått.

man kunde bygga olika arbetsstationer som man sen kunde crafta i.

minns att det var en pain in the ass att få ihop materialen man behövde då då materialen som flöt runt i rymden var jäkligt svåra att fånga in, men kunde crafta nån krok av nått slag som man kunde skjuta iväg för att fånga upp materialen.
man kunde även crafta en borr som man sen borrade asteroider med för att få tag på uranium och annat

Av mangemani
Skrivet av Lorault:

Kan detta vara Kerbal Space Program?

Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

Astroneer? Aldrig spelat men var det enda jag kunde tänka på utöver vad som sagts.

Skrivet av Erik.:

Vet inte om spelet du söker är en gammal klassiker eller något nytt.
Hittade det här...
Space Trash Scavenger

Skrivet av Rouge of Darkness:

Space engineer?

inget utav dem

Av mangemani
Skrivet av jodiodine:

Skulle gissa på Breathedge
Breathedge

en bra gissning, fel, men det är likt det spelet med

Av mangemani
Skrivet av Stan Carley:

Vild gissning men kan det vara Astrometica?

mycket bra gissning måste jag säga, det är inte spelet jag letar efter, men spelet du nämnde ser ut att vara en kopia utav spelet jag söker, man gör exakt samma sak i det spelet

Av mangemani

söker rymd byggar spel

söker ett rymd spel som jag spelade förut men som jag glömt bort namnet på.

man började på en plattform, runt omkring sig i rymden så flöt det runt en massa material, järn, rör, vatten, mat, plast etc, sånt man behöver för att bygga.
man tog sig runt med en jetpack, man kunde åka oändligt långt åt vilket håll man än ville, ibland kunde man hitta delar utav vrak från skepp.

på plattformen man började på kunde man bygga och målet med spelet var att få till en fungerande rymd station och en kommando bas så man kunde signalera efter hjälp.

spelet var i första person vy

nån som vet?

Av mangemani

supermarket simulator.

vet inte om det finns nått slut i sådana här spel då det kan fortsätta i all evig tid, men jag antar att när man har butiken på max, allt upplåst och allt expanderat, att man då har "klarat ut" spelet

Av mangemani
Skrivet av lhugo:

Den klassiska "Du har rätt att framföra din åsikt men kan inte kräva att andra ska upplåta sina forum för detta ändamål".

TOR:s initiativ handlar t.ex. om att ge människor i förtryckande regimer tillgång till det fria Internet. Att ge skydd åt journalister att kunna göra sitt jobb.

Det handlar inte om att underlätta människor i väst att skriva rasistiska saker (och dyl.) på Facebook.

icke PK och icke woke är inte rasistiskt, vart du fick rasistiska inlägg ifrån kan nog bara du svara på.
att kunna skriva sådant som går emot forumets politiska agenda, inte heller rasistiskt.
men med andra ord, det är alltså inget fritt internet, hade det varit ett fritt internet så hade man kunnat skriva allt, oavsett hur mycket nån annan part inte hade gillat det(inom lagens gränser givetvis)