Inlägg

Inlägg som xelente har skrivit i forumet
Av xelente

Samsung Galaxy S21+ 5G 128GB

Hej,

Säljer min privat inköpta Samsung Galaxy S21+ 5G 128GB (köpt på inet) då jag 7 dagar efter jag köpt den och börjat använda den, fick reda på att vi skulle få helt nya jobbtelefoner (oväntat eftersom jag före inköp frågade om vi skulle få några då de redan var 1 år försenade).

Så tråkig timing gjorde att jag köpte en privat S21+ som jag nu inte längre har användning för.

Den är endast använd i 7 dagar, köpte direkt ett skal och skärmskydd (Copter Film), inte använd utan dessa då den låg i lådan och väntade på leverans.

Har även köpt till en ny Copter Film då jag inte blev nöjd med min första applicering, så den som köper får med denna och kan applicera den själv.

Jag är inte intresserad av att skicka den, kan mötas för upphämtning på någon mer central ort/stad om det behövs.

Kvitto finns såklart.

Läs hela annonsen här

Av xelente

Har dem fixat problemet med att när man håller inne mus1/2 och den "tappar" musklicken i någon millisekund och sen håller inne igen så hade det varit värt en upgrade igen men blir ingen ny Logitech Wireless förrän det är fixat över alla deras möss.
Finns massvis med trådar om det och det har inte varit löst på senaste versionerna av G Pro eller G703. :/

Av xelente
Skrivet av Perra2001:

Förvånar mig inte ett dugg att du har problem med Warzone, det måste vara top 3 bland de sämst optimerade spelen från de senaste åren i alla fall. Har en 10900K med 32GB RAM och Asus 2070 Super, vartannat eller vart tredje game minskar min FPS med 50% och man måste starta om lobbyn och vipps har man runt 90-100 fps igen. Och det var samma sak på min förra dator innan jag uppgraderade till denna utrustning och installerade spelet på en M2-disk... finns massa trådar om Reddit med folk som har FPS-problem men inga svar från Activision.

Har du hittat någon lösning på ovan? =(

Har samma problem med min 10900K och ett MSI 3080. :'|

Hittar liksom inga vettiga saker att felsöka längre heller, om det ens är lönt att felsöka. Vet att inte alla är drabbade, men åtminstone min setup behöver starta om MW:WZ 5-10 gånger på en spelkväll, och då gör jag ingenting konstigt. Bara köar in, kör en match, två eller tre, beroende på när problemet uppstår (när jag får lägre lobbyFPS än vnaligt så startar jag om spelet för då vet jag att nästa game kommer vara 60-70FPs istället för 160+)

Har inga problem alls att lira några andra spel över en längre tid, märks enbart i COD och det händer aldrig mid-game, enbart vid laddning av lobby/laddning av game, sen är det så hela matchen igenom.

Av xelente

Hämtade min Mercedes C300e AMG Night Edition i Torsdags. Riktigt nöjd änsålänge! (trots en stor puckel i bagaget för alla AA batterier....)
Men en riktigt pigg jäkel och mycket trevlig Night Edition helmörk insida!

https://i.imgur.com/zYOr8dC.jpg

Av xelente

Ur egen erfarenhet så märkte jag mycket bättre prestanda med trådat nät än trådlöst, även massvis med folk som bara rekommenderar trådat nätverk.

https://forums.geforce.com/default/topic/989195/shield-tv-201...

Mycket pga att många trådlösa hemnätverk är inte så bra anpassade för så pass mycket trafik som gamestreamingen skickar.. Prova köra med trådat, det gjorde susen hemma hos mig iaf.

Av xelente

Vi bor i ett gammalt hus med vind och tak ifrån urminnes, har mina servrar och NAS där, varit där nu i två år och har inte märkt något alls med kondens, servrarna har klarat sig bra. Det är såklart varmt som satan på sommaren där, men servrarna, switcharna och NASen håller ungefär samma temperatur som luften.

Har 1st IBM M3 X3650 och 1st IBM M4 X3650 i ett gammalt IBM Rack med typ 24U utan några extra fläktar eller isolering.

Av xelente

Fick bli lite nya discar och nya väskor som en semesterpresent till mig själv..

http://images2.imagebam.com/d6/bb/12/aea503911804284.jpg

http://images2.imagebam.com/46/07/f8/565fb9911807694.jpg

Av xelente

Användare: @Tazadar
Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Cash & Upphämtning
Produkt: Dator/Server men sockel 2011

Positivt: Svara snabbt på allt, grymt trevlig, kom punktligt på bokad tid, cash redo, snabb test av datorn räckte för godkännande, grymt söt hund i bagaget.

Negativt:

Slutbetyg: 5/5 söta hundar.

Av xelente

Den är redan såld och hämtas imorgon, dyker något annat upp återupptar jag budgivningen. Tack.

Skickades från m.sweclockers.com

Av xelente

Komplett äldre dator/server

Hej, nu är det dags att sälja min gamla server som tidigare också använts som speldator.

Säljes dock utan HDD, då jag vet att den Corsair Force GT som sitter i datorn idag inte är 100% fungerande, men det finns Windows installerat på den så ni kan testa datorn på plats.

CPU: Intel Core i7 3930K 3,2GHz Socket 2011
Moderkort: Asus P9X79
RAM: 8x4GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz (har kört dem på 1333MHz dock)
PSU: Corsair AX 1200W
GPU: MSI GTX 570
Kylare: Corsair H80
Fläktar: 2x 200mm i toppen, 2x Cougar till H80n, 2x Gentle Typhoon på sidan och 1x 140mm Noctua på fronten.
Chassi: NZXT Phantom

Skickas inte, kan ta med den dagtid till Malmö om x vill hämta upp den där istället.

Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill.

Läs hela annonsen här

Av xelente

Lägger ett bud på 700:- för swirren om du nu har vägarna förbi Etuna, har inte bråttom alls, så sista veckan i Maj går alldeles utmärkt.

Av xelente

Haha, känner samma för switchen, fast känns som det ska mycket till för att den ska hitta förbi antingen till Eskilstuna eller Skåne.

Av xelente

Är sugen på ditt 570 för att få lite bättre liv i en gammal PC
300kr+frakt
Förstår att det kanske inte värt jobbet med att skicka via PN, men värt ett försök.

Av xelente

Visst, där kanske inte är alla företagen som rankas högt (såsom Bahnhof hos Sweclockers bl.a), men man ska också veta att reviews på Fiberleverantörsbolagen är lite skeva eftersom folk tenderar att endast klaga när man har problem och inte lovorda när någonting fungerar.

Från mina erfarenheter så fick jag både bra support och bra hastigheter (250/250) ifrån Ownit när jag bodde i en bostadsrättsförening med deras anslutning.

Precis som föregående skrev om att byta, så har väl väldigt många nuförtiden ganska korta uppsägningstider dock, 1 månad hos dem flesta vi kan välja iallafall, så är du inte nöjd kan du ju komma ifrån dem ganska fort.

Lycka till!

Av xelente

Tack så mycket för input!

Jag tror inte jag kan sälja in en lägre TV bänk där hemma, vi köpte denna möbelgrupp tillsammans med 5 olika möbler i samma serie, så det är väl temat på hela rummet kan man säga..

Jag är lite rädd att TVn kommer att komma för högt upp bara och det blir lite att man får titta "uppåt", lutningen kan man väl fixa med ett tiltbart väggfäste, men just höjden är jag lite rädd för.

Såhär i efterhand så skulle man väl köpt både TV, möbel och högtalare i samma veva så det inte blir sånt här strul, eller köpt en lägre TV bänk direkt..

Jag hade tidigare exakt en likadan TV bänk som dig @gonace , det hade ju lirat bättre o inte varit samma klydd som det blev nu.

Jag har en Sub på ingång också, så efter det kommer jag separera ut högtalarna lite mer som du har på din bild.

Tack igen alla.

Av xelente

Tack för alla svar så långt! Much love <3

Centern får precis plats där receivern står idag, då kanske jag skulle kunna ha receivern någon helt annanstans, som framtiden får utvisa.
Jag trodde dock detta skulle påverka ljudet negativt att den står i den lilla ytan, men det kanske det inte gör.

Angående att montera centern ovanför TVn så hittar jag inga vettiga produkter för att lösa detta, finns det några rekommendationer på det? Man skulle väl helst vilja luta den lite nedåt emot soffan (lite längre bak än där bilden är tagen)

Av xelente

Letar efter smart lösning till en "för stor" centerhögtalare.

Hej alla.

Har nyss fått hem vårt nya surroundsystem ifrån Black Friday rean på Komplett: https://www.komplett.se/product/907854?noredirect=true#

Men jag har ett litet dilemma att lösa där hemma då vår TV bänk är modell XL och jag tror inte att jag kan på något snyggt sätt få centerhögtalaren att ligga under TVn.

https://i.imgur.com/sbIKls2.jpg

Så ser det ut just nu med den nya centerhögtalaren på golvet för att visa storleken, dem små satelliterna är bortkopplade.

Finns där något snyggt sätt att lösa detta på från er andra som kanske varit i samma sits? Många på nätet verkar skriva att man ska hellre kanske fästa TVn i väggen lite högre upp och lägga centern på bänken, bara det att det känns som att TVn kommer komma sjukt högt upp om jag ska upp över den stora centern.

Tar gärna emot alla tips som finns!

Mvh
Roger

Av xelente

Sony KD65XE9005BAEP
Onkyo TX-NR676E-B
Klipsch surroundpaket
- 2x Klipsch RF-82 II Golvhögtalare
- 2x Klipsch RB-61 II Stativhögtalare
- Klipsch RC-62 II Center
Klipsch R-112SW Subwoofer

Av xelente

Inte för att vara sån emot er, men nu är det 3/3 produkter det senaste halvåret som jag beställt ifrån er som är antingen defekt eller redan öppnad när jag får hem den eller både och.

Först fick jag en defekt skärm där det var precis som att någon hade pillat in en nål mitt i "duken", jag fick till slut en ny hemskickad, var väl inga större problem men helt ärligt, ett hål mitt i skärmen?

Sen beställde jag en fotoram, hur komplicerade kan dem vara? Då laggar fotoramen helt fantastiskt mycket, där är inget bakgrundsljus igång överhuvudtaget och den blinkar frekvent, försvann därefter ur ert sortiment.

Sen nu beställer man ett tangentbord på er "Gaming Rea", ett tangentbord jag väntat på ett tag nu då jag har en polare som har ett helt perfekt exemplar och såg då att ni hade rea på den, helt perfekt! Så får man hem förpackningen, först så ligger den lite suspekt paketerad i en platspåse som ser ut att vara ifrån valfri hemmabutik, sen ser man direkt att tejpen på ena sidan är redan uppskuren och såklart öppnad.
När man sen tar ut tangentbordet så är det säkerligen världens sämsta måndagsexemplar - om inte mellanslag tangenten ska vara helt plastig och knackig som standard. Ja jag förstår att den låter mer än dem andra tangenterna, men känner jag på min polares mellanslag alternativt kollar på massa unboxings på nätet, så låter inte deras mellanslag i närheten av min. Det känns lite som att någon öppnat upp paketet, kollat ifall det var ett måndags ex eller ej, sen skickat tillbaka till er, sen får jag den därefter, grymt nice. (jag vet inte era rutiner med returer, men det är så det känns när man får en redan öppnad förpackning)

Jag känner mig lite sådär prickskjuten med problemprodukter ifrån er nu när det är 3e gången av 3 ifrån att tidigare varit nöjd med allting jag haft med er att göra.

Jag har varit i kontakt med eran kundtjänst och dem har erbjudit sig en retur och pengarna tillbaka, men jag hade fortfarande gärna sett att jag fått ett fungerande och oöppnat tangentbord ifrån den dåvarande rean istället för att få pengarna tillbaka.

Vet inte ifall det blir bättre än så, men ser fram emot någon form av vettig respons på det hela...

/R

Av xelente

Kortet är sålt!