Inlägg

Inlägg som Chromatic har skrivit i forumet
Av Chromatic

Önskar jag hade en sån istället för min P2 på 333 mhz på retrodatorn! Klarar knappt spel från 97 och uppåt...

Av Chromatic

Sjukt att dom är SÅ sällsynta, alltså nästan två mille O_O

Av Chromatic
Skrivet av NatureBoyyy:

Skulle inte säga det är en ny trend, tycker det kommit och gått sedan jag gick i högstadiet runt 2007, alltid varit några människor som anser att 20 "sprut" med en parfym är minimum när ett snabbt ofta räcker. Men tror som nämnt ovan att istället för att bara tvätta sig tar folk orimligt mycket parfym eller spraydeo, ta bort luktkällan så behöver man ju minimalt med deo. Sedan finns det ju axe gängen, de som tömmer en halv spray varje gång. Svärfar gjorde det en gång när jag var hemma hos dem, jag åkte hem strax efter det var alldels för mycket..

Skrivet av TuHack:

Gnäll, gnäll! (Hear, hear)

Det har gått så långt att min dotter nästan vägrar att ta bussen. Förr var det kanske någon dam som skulle dölja sin inkontinens men idag verkar det vara unga som gamla oavsett kön. Hur står dom själva ut är ju frågan...

Samtidigt tycker jag det är trevligt på dom flesta damerna? Fast gubbarna som typ tar på rent rakvatten förstår jag aldrig.

Av Chromatic
Skrivet av Heliopause:

Omnämnadet av pizzor här påminner mig. Senast jag var till en pizzeria var jag tvungen att snabbt gå ut igen, ut i bilen, ringa in och beställa hämtpizza. Kostar 170.- här om nån undrar.
De var hyggliga nog att komma ut till bilen med den. Det gick inte vara därinne, 10 sekunder var för mycket. "Vi lider också" sa den som kom ut med lådan.

Folk har på senare år börjat parfymera sig nåt vedervärdeligt. De stinker, tusenfalt värre än grisar. Det är så groteskt att man behöver 100-200 meter distans till dom. Det är som såpa, tvål och vatten upphört att existera, eller folk vet inte längre hur man använder det.

Det börjar bli dags för restauranger, butiker, andra etblissemang och kollektivtrafiken att kasta ut och porta parfymerade personer, dags att införa nationellt parfymförbud, precis som det inte längre accepteras att röka överallt.

Existerar det ens någonting mer onödigt man kan köpa för pengar? Jag kan inte komma på nåt iaf. Cancerogena allergiframkallande kemikalier fulla med mikroplaster, lösningsmedel och annat elände, som skapar irritation och lidande hos andra, och allt hamnar så småningom i reningsverken som inte fullt ut kan ta hand om det, ut i miljön. Miljoner ton av det varje år.

De som tycker de osar lite kan väl tvätta sig istället för att försöka maskera odören med nåt som är tusenfalt värre, de blir annars till nåt slags ambulerande egoistiska stinkbomber som varän de går förpestar miljön för så många andra.

Fattade aldrig det här skämtet förs nu, är det nya trenden med att ha så mycket parfym på sig? :S
https://www.youtube.com/watch?v=1-iQ_KW6HEk

Av Chromatic

En sjuk trend jag märkt, pizzeriorna lägger på bean INNAN den åker in i ugnen, i slutet får du en in-bränd äcklig bea som tappat all sin krämighet.

Detta hände aldrig förr! Nu har jag drabbats av det på 10 olika pizzerior helt plötsligt.
Man måste säga "bea efter" hela tiden... WE LIVE IN A SOCIETY!!!

Av Chromatic

En vanlig pizza i min ort ligger nu mera på 120 kr... känns som det inte va längesedan man pröjsade max 80 spänn!

Av Chromatic
Skrivet av Lembritt:

Japp, P4 måste vara det gubbigaste man kan lyssna på.
Reklam radio går inte alls att lyssna på så då blir det P3 och P4.

Va bra, då är jag i rätt tråd! xD
Barnen i P3 är lite för "hip" för min del...

Av Chromatic
Skrivet av Dreijer:

Att lyssna på radio, än mer radio med reklam kan vara det gubbigaste i hela tråden.

P4 Göteborg ska det va, goa gubbar och bra trafikinformation
Men ibland blir det Star FM, då får man lida med reklamen (eller byta kanal!)

Av Chromatic

Radio-reklam borde inte få lov att ha massa biltutande i reklamen...

Av Chromatic

Är väl svårt att hitta någon som tycker om social media egentligen? 98% av alla samtal man har med folk är ju typ "man borde fan deleta facebook"

Av Chromatic

Brukar det inte gå automatiskt efter två veckor i vanliga fall, eller är det när det gäller företag?

Av Chromatic

Brukar ha lite grädde, redning och soya i köttfärsen, gammalt recept från farmor.

Av Chromatic

Det ligger nere för alla, det är totalt kaos.

Av Chromatic

Önskar definitivt jag hade det när min kattfan välte min nya TV... Enligt försäkringsbolaget så stod försäkringen på mig och inte på min katt, jag bara, ok...

Av Chromatic

google av gammal tradition!

Av Chromatic

Ge er inte på audiophiles, det är ju ett intresse, inte att det låter bättre utan mer att man samlar på sig fina grejor att titta på

Precis som folk som köper ett tennisracket för 10 lök, ett golfset för 30, en cykel-sadel för 5k...

Av Chromatic

Det är rent förjävligt hur en människa kan ge sig på äldre sådär, det ena positiva är väl att den generationen som är känslig för detta bedrägeriet lär vara borta snart, men fram tills dess så är det ju fruktansvärt. Jag tycker det låter som en bra lösning att man får 2FA på så mycket som möjligt.

Av Chromatic

Det är väl plasma som är bäst!?

Av Chromatic

Det är väl en struntsumma när en rejäl kabel för högtalare kan gå på samma pris.

https://www.hifi-advice.com/blog/wp-content/uploads/2016/07/cabl...

Tydligen viktigt att dom inte nuddar marken.

Av Chromatic
Skrivet av sweisdapro:

Tror att de är färdiga med alla utom Empire (den biorulle som var svårast att få tag i), och jag måste säga att de ser sjukt bra ut

Sjukt imponerande alltså... Vilket jobb