Inlägg

Inlägg som Rocklets har skrivit i forumet
Skrivet av Söderbäck:

Vågar man gissa på att Android kommer ta marknadsandelar från apple kommande året?
Jag tänker mig att färre tycker att den senaste mobilen är det viktigaste som finns. Var liksom mer centralt om man backar lite i tiden.
Med lite svalare intresse för att ha det senare så tror iaf jag att färre tycker att en prislapp på 12.000 och uppåt är så intressant.

Eller så blir det inte alls så

Skickades från m.sweclockers.com

Gick från iPhone7+ till Note9. Anledningen var bla det du nämner. Så jag tror att du har rätt.

Att 3,5 mm försvinner blir även det en anledning att hålla i luren lite extra.

Visst, konkurrenterna blir dyrare också, men du får mera lull lull då också.

Skrivet av Dockland:

Har du testat ett annat tangentbord? Eller är det en laptop?

Var iväg i helgen och fixade externt tangentbord, problemet kvarstår.

Går det att inaktivera laptop tangentbordet på något sätt? Tänker att den fortfarande är aktiv fast att jag pluggat in ett till...

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Dockland:

Har du testat ett annat tangentbord? Eller är det en laptop?

det är en laptop.
Har aktiverat skärmtangentbordet för att se om det registrerar någon repetitiv tryckning på någon tangent.

Felsökning - datorn trycker automatiskt på enter (?)

Hej

Jag behöver hjälp. Min dator vekar lite nu och då hamna i en loop där den trycker på "enter" hela tiden.
ex. om jag klickar i raden där webbadressen står händer samma sak som att jag skulle klicka på raden och trycka på enter, eller uppdatera.
Om jag klickar på fönstret längst nere till vänster på skärmen, och sedan inställningar, så hoppar den direkt till sök, och beter sig sedan som att jag skulle tryckt på enter.

Den håller på så i kanske en minut, sedan är allt bra igen en stund, sedan inträffar det igen.

Jag har återställt win 10 med funktionen som gör att man får behålla filerna. Scannat datorn med Avast och Win Defender, ingen har gett utslag på virus.

Någon som haft samma problem?

Skrivet av riodee:

SSID är samma sak som WiFi:ts namn. Kolla alltså om SSID:t försvinner i listan över tillgängliga WiFi-nät på flera/alla enheter samtidigt. Om du inte redan gjort det bör du även fabriksåterställa routern och kolla så att den kör senaste programvaran/firmware.

Ok, tack för hjälpen!

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av mrqaffe:

Syns ssidt på andra enheter när du tappar det ?

Hur ser jag det/vart hittar jag det?

Med vad skall jag titta?

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av mrqaffe:

Kommer du åt routern när internetförbindelse saknas, vet du om du har ett wifiproblem eller inte ?

Nej, jag få inte kontakt med routern via mobilappen. Men jag ser nätverket när jag söker efter wifi, och där står det ingen kontakt med internet. Dock ser jag endast 2.4 och inte 5 när jag söker efter att ha förlorat nätet.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av riodee:

@Rocklets: Är det bara de trådlöst anslutna enheterna som tappar Internet? Om du testar att surfa in på någon webbsida även om det står "ingen anslutning till Internet" på en enhet kommer du ändå ut på Internet då? Det kan vara så att du har fått en privat IP-adress, och inte en publik, från din Internetleverantör. Då kan det bli som du beskriver det att routern och anslutna enheter får för sig att de inte är uppkopplade mot Internet även om de är det. Ska då inte vara några problem att ringa Bahnhof och förklara ditt problem och be att få en publik IP-adress.

Edit: Jag har en publik ip adress. Dubbelkollat.

Jag kommer inte åt något nät alls när den säger att kontakten inte finns. Dock verkar jag ibland få tillbaka kontakten om jag slår av och wifi på min enhet.

Skickades från m.sweclockers.com

Nätverket går upp och ned på olika enheter

Hej

Mitt nät beter sig märkligt. Jag kan tappa wifi medans frun har nät, eller tvärt om. Med andra ord för inte hela nätverket utan det verkar kasta ut vissa enheter ibland. När jag tappar internet har jag kvar kontakten med routern, men får meddelandet 'ingen anslutning till internet'. Jag kan då heller ej byta till 5 Ghz nätet, då telefonen inte hittar det.

Körde diagnostik nu på morgonen, se bilden. Där får inte routern kontakt med modemet, men då jag kör Bredbandskollen har jag 170/105.

När allt är igång är det ca 14 enheter på nätverket. 2 -3 tråd, resten wifi. De flesta på 2,4 Ghz nätet.

Kund hos Bahnhof.
Router ASUS RT-N66W

Någon som har någon idé kring vad som skulle kunna vara lösningen på problemet?

https://www.dropbox.com/s/t35q5f46mr8hrpc/Screenshot_20190714-08...

Jag vill bara föra till diskussionen att det snart är påsk. Detta är en logistiskt sett svår högtid då det är mycket som skall ut på få dagar. Många extrabilar som normalt finns tillgängliga binds upp mot ex. matvarutransporter vilket kan medverka till något längre leveranstider.

Skickades från m.sweclockers.com

Hur kan EA bestämma vilken spelmotor som skall användas?! Det är väl inte EA som skall bygga spelet? Om ingen drog i handbromsen redan där är det ju inte så konstigt att det blev som det blev med Anthem. EA bryr sig inte om spelare och pressar utvecklare. Tror att det börjar bli dags att inte skaffa spel som EA rört vid.

Skickades från m.sweclockers.com

Är nog mest upp till kompiskretsen vilket ord som inte orkar sägas. OCH Diablo 2 är nog så pass gammalt nu att kidzen inte ens förärar det en blick, lite som fornsvenska. Och Diablo är ju till mobilen

Skickades från m.sweclockers.com

Detta är framtiden för våra smartphones. Det som stör mig mest med de nya telefonerna är att de är stora. Att kunna vika ihop telefonen är ju perfekt. Lätt att hantera samtal och dyl i det lilla formatet, men konsumera media i det stora.

Men som många skriver, konceptet behöver mogna, vilket jag misstänker kommer att gå ganska fort nu när Samsung tagit steget och presenterat en vettig första produkt.

Monster Hunter World: Insect Glaive. Helt magiskt häftigt vapen. Om du inte sett det, kolla på Youtube och njut

Skrivet av ArneAnka77:

Tack för alla inlägg. Både för och emot. Lätt att bara bli hemmadommare har pratat med servicestället idag och de kunde omöjligt avgöra om det va fraktskada eller handhavandefel. Därav tycker JAG att butiken inte kan bevisa att skadan inte fanns innan mitt ägo. Däremot fanns bara lite skada på kartongens ena hörn, men menar att min tv hade endast frigolit uppe och nere. Inte på mitten. Så en tryckskada vore inte omöjlig i detta fall. Får lyfta detta vidare till Arn. Med vänlig hälsning, tacksam pappa

Skickades från m.sweclockers.com

Lite inspel från vänster detta, men...
Du kan inte vända dig till ditt försäkringsbolag med detta? Tänker mig att du kanske vill få saken ur världen.
Om felet uppenbarligen (enl. försäljaren) ligger på dig, bör du ju kunna åberopa din drulleförsäkring osv. Kostar några kronor ja, men kanske värt mer än att hålla på och dra detta i 6 mån?

Skrivet av dcxs:

...men en av de sämsta konsolportarna jag kört på länge...

Kan du förklara lite mera där?
Om jag köper spelet lär det blir till PS4 PRO, men är det dåligt optimerat för konsol börjar jag ju tveka...

Skrivet av Ozzed:

Inte så konstigt när man å ena sidan har skyhöga priser och sedan å andra sidan har Louis Rossmann och liknande profiler som verkligen exponerat på riktigt hur Apple egentligen behandlar sina kunder.

Det jag tycker mig kunna se på olika forum är att den kultur som finns bland apple-kunder, som går ut på att hota och tysta ner användare med problem, och försöka skylla på användaren när det är produkten det är fel på, den håller på att dö ut. Det är så många nu som vågar säga ifrån så de som vill upprätthålla den penalism och tystnadskultur som finns inom apple börjar få svårt att hålla emot.

Man ska naturligtvis köpa en produkt för att den är bra, och inte fö att andra som köpt produkten försvarar sitt köp med näbbar och klor.

Dels del, men såklart också att produkterna blivit såpass dyra att de som byter till apple blir färre och färre, vilket inte är så särskillt konstigt alls med tanke på priset.

Här har du kärnan till att jag nyss gick ifrån apple. Väldigt dålig magkänsla generellt gällande dem med tanke på det som hänt under året. Hotade rep-verkstad blev droppen för mig, folk måste väl för bövelen få laga sina prylar vart och hur de vill. Detta i kombination med mycket annat som florerar på nätet tror jag kommer resultera i ett något tyngre 2019 för Apple, låter som sagt som att fler och fler har fått nog...

Skickades från m.sweclockers.com

Jag har en vanlig Xbox och en PS4 Pro.

PS har ett antal exklusiva titlar, men så har även Xbox, Forza, för att nämna någon.

På det hela taget är det en smaksak skulle jag säga. Håller med föregående talare då det kommer till, "vad kör dina vänner på?".

Bägge har ju muskelversioner av den första konsolen och ser ingen anledning att inte gå på X/Pro. Spelat Destiny 2 på bägge och det flyter bättre på Pro, så visst finns det vinst bortom HDR och 4K.

Blev jag tvungen att välja tror jag att det skulle bli Xbox. Gillar gränssnittet bättre, deras Store och app är mycket bättre. Fjärrspel fungerar bättre på Xbox, och så är den bakåtkompatibel. Tycker nog att det är vassare spel som ges ut i Live än PS+, dock inte så lång erfarenhet här.

Dock gillar jag PS dosan bättre än Xbox. Högst personlig preferens, men nya Dual Shock 4 ligger ruskigt bra i händerna.

Ljudnivå: bägge är knäpptysta merparten av tiden, men när det blir beräkningstungt låter PS4 Pro mer. Skivläsaren i Pro låter som en mindre orkan, men slår så klart av när den läst färdigt.

Skrivet av adfactory:

Näe haft fullt upp med annat, fast jag har pratat med lite folk i gamingbranschen men ingen vet säkert.

Det irriterande med detta är att det inte handlar om kompabilitet utan bara pengar. Konsolerna är duktiga på att skjuta sig själva i foten, för det mesta

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av adfactory:

@ToJa92: Tackar, hade inte en tanke på att det kunde finnas någon konverter, skall undersöka.

Har du kommit fram till något gällande detta?

Skickades från m.sweclockers.com