Inlägg

Inlägg som r3volve har skrivit i forumet
Av r3volve

Får smyga in försiktigt med ens första hotswap bygge, Pulsar PCMK TKL med KTT Strawberry brytare och Tai-Hao - Traitorkeys Keycaps. Har en egen variant av "Tape mod" på baksidan (ett lager maskeringstejp under klistermärken). Kommer från att tidigare ägt ett Roccat Vulcan Tkl pro (optiska brytare) så ganska stor skillnad, framförallt hur själva tangentbordet känns och låter. Riktigt trevligt första bygge för en novis, och har stängt av rgb för tangenter efter denna bilden togs för det vart mer rent utan (och bytt ö ä givetvis).

https://cdn.discordapp.com/attachments/706970410926735361/933398...

https://cdn.discordapp.com/attachments/706970410926735361/933398...

Av r3volve

Annonsen är avslutad

Av r3volve

Nvidia Shield Tv 16gb 2017

Säljer min Nvidia shield tv med tillhörande handkontroll, allt funkar som det skall och modellen är från 2017 med den nya versionen av handkontrollen och 16gb utrymme.

Jag bjussar på frakten (postnord spårat paket)

1100kr, betalning via swish.

Läs hela annonsen här

Av r3volve

Kan även nämna att jag har en E1DA 9038S liggandes med som kan gå för en 600kr

Av r3volve

Alla tre är fortf kvar

Av r3volve

Dac/Amp - Sabaj DA3, Shanling UA2, NuPrime Hi mDac

Har tre portabla dac/amps som jag tänkte sälja, alla tre är väldigt olika men dom har alla volymknappar som funkar på pc och dom funkar kalas på just pc (det jag använt dom till). Sabaj och Nuprime några rester av lim på sig (se bilder), Shanling har inga märken alls.

Sabaj och Shanling har balanserad utgångar utöver standard 3.5, NuPrime har endast en 3.5 utgång. Sabaj och Shanling kommer med tillhörande usbc till usba kabel, NuPrime har ingen kabel.
(balanserad=högre effekt/högre volym för mer tungdrivna hörlurar)

Drivrutiner finns på tillverkarens hemsida (för bland annat ASIO stöd)

Sabaj DA3 - 600kr

Shanling UA2 - 600kr

NuPrime Hi mDac - 900kr

Jag står för frakten om ni inte hämtar dom.

Läs hela annonsen här

Av r3volve

Fiio K3 & E1da dac/amp

Hej

Har två stycken dac/amp kombos (båda har både dac och amp inbyggda) som jag tänkte sälja. Båda fungerar utan problem, den ena har ett limmärke på undersidan (se bild) och båda har väldigt olika specifikationer.

1. 700kr - Fiio K3 har en i förhållandet billigare dac (ak4452) och en svagare amp del så har inte lika mycket kraft att driva tungdrivna hörlurar, men är mer användarvänlig med volymratt och har inga drivrutiner som behövs. (de flesta spellurar är inga problem, 150ohm och upp kan va aningens svårare, men inte omöjligt)

2. 700kr - E1da har en i förhållandet dyrare och nyare dac (ES9038Q2M) och en betydligt starkare amp del som borde kunna driva de flesta hörlurar du vill nyttja men har ingen volymratt så du måste nyttja win för att ändra volym och kan behöva drivrutiner för att fungera. (obs, den är väldigt kraftfull för spelhörlurar så sänk volymen första ggn du använder den, drivrutiner finns på tillverkarens hemsida.)

Båda går för lite över 1000kr nya, Fiio kommer med kabel, E1da kommer inte med kabel.

Skickas eller hämtas i uddevalla, jag bjussar på frakten om den skickas.

(obs 700kr st, om det inte var uppenbart från annonsen)

Läs hela annonsen här

Av r3volve

Kommit till red forest nu och tycker allt det börjar bli lite svårt på sina ställen.

Fick för mig att åka tillbaka och göra lite faction wars eller va det hette, 12 timmar in i spelet och inte en endaste tillhörighet. Men har en fråga, är det stor skillnad mot belöningarna mellan vilken man väljer? Gick med i Duty, kändes smidigt...då jag var fixade direkt skjuts dit.

Av r3volve

Kanske spånar på exakt samma tanke med mmo, då det genererar pengar konstant utöver själv försäljningen, och känns som stalker världen har en trogen skara fans som gärna vill betala för att uppleva en helt öppen och spelar genererad värld.

Kanske.

Elller kanske ett fullfjädrat dragon age: origins rpg liknande spel fast helt baserat på stalker världen.

Eller.....

ja kanske ett nytt stalker spel, bara rakt upp och ner.

Av r3volve
Citat:

Ursprungligen inskrivet av murak
Jag har tänkt samma sak. Nu har jag inte spelat det, men har inte Boarderlands nått sånt system där man kan köra co-op i princip hela spelet igenom?

Har inte heller spelat Borderland men av det jag sett och hört är spelet inte alls i samma kaliber vad gäller just känslan av rostig industri på väg att förfalla och öppna bruna regniga ryska slätter. Men har dock bockat av just Borderland på spel listan för inköp.

*trött*

Av r3volve

Fick köpt SoC idag för 49kr på GAME, skall bara ta och klara Clear Sky sen jävlar blir det Stalker Complete med Realistic weapons på det.

Stalker som öppen mmovärld där folk kunde komma in och ut ur världen och göra uppdrag tillsammans eller slåss mot varandras factioner i realtid hade för övrigt vart riktigt nice.

Kan man sitta vid en lägereld och lira gura om man vill det klockan tre på natten (i spelet dvs) eller ta en utflyckt till någon bas och kolla om någon är villig att betala för ens tjänster.

Hade jag definitivt betalat månads avgift för!

Av r3volve

Ännu en frälst stalker har ni här. Har länge funderat men inte vågat fixa spelet pga all negativ respons på buggarna och lite skepsis på spelmakaniken iom dialoger och inventory osv osv.

Har efter mycket om och men äntligen (ett par år för sent) köpt prologen Clear Sky och blev inte direkt mottagen med öppna armar då man dog i stort sett hela tiden. Och fick läsa hinkvis med dialog nästan direkt.

Men nu såhär 9timmar in i spelet börjar jag t.om drömma om spelets värld. Helt fantastiskt oöverträffad atmosfär, ångrar att jag inte lirade SoC när det kom ut, men nu när jag ändå börjat med prologen känns det som en naturlig fortsättning att köpa SoC och installera dendär Stalker complete eller va den hette. För att avsluta med CoP.

Industri, rost och brunfärgade landskap är fan bra vackert. D e annat är grönskimrande fantasy kullar det.

Nu, åter till Clear Sky.