Inlägg

Inlägg som Jggr har skrivit i forumet
Av Jggr

Tjena!

Om den fortfarande är kvar/ovan inte blir av så kan jag hämta den när som helst, bor i Uppsala.

Av Jggr

Titel: Pen-testare(eller mindre buzzword, IT-säkerhetskonsult)
Lön: 37.000
Erfarenhet: Nyexaminerad, skrev examensarbete på firman.
Utbildning: Kandidatexamen i Datavetenskap
Ålder: 25 år
Övrigt:
25 dagar semester
5000 kr friskvård
Arbetsdator/-telefon

Av Jggr
Skrivet av smor:

Hur länge räcker batteriet?

3-4h skulle jag gissa på!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jggr
Skrivet av scienta:

Om du skickar så är 2000:- inklusive frakt bjudet

EDIT: Vad är det för skavank i (vilket) vänstra hörnet? Har inspekterat bilderna, men ser inget.

Upplösning på skärmen?

Skickades från m.sweclockers.com

Bättre bild på skadan! https://imgur.com/gallery/4XTwRik

Upplösningen är 1920*1080.

Av Jggr

Asus UX32L Laptop

Säljer en Asus laptop som använts av mig för studier då jag införskaffat en annan.

Speccsen är som följer:
i7 4500U, 4 kärnor
NVIDIA GeForce 840M
128 GB SSD
13.3 tum IPS skärm

Medföljer gör datormaskinen samt laddare.
Datorn levereras med Ubuntu installerat.

Laptopen är åkt upp och ner ur väskor så har lite kosmetiska skavanker på locket. Den fungerar precis som den ska men därav priset. Har en liten skavank i vänstra hörnet.

Kan skicka fler bilder och besvara frågor i PM!

Läs hela annonsen här

Av Jggr

5800 + frakt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jggr

Bjuder 900 kr inkl frakt.

Av Jggr

Har tyvärr svårt att se vad banken kan göra här. Ska vara om kortet hon betalt med har en leveransförsäkring, oftast finns detta bara på kreditkort. Om inte så är det nog kört vad gäller banken. Transaktionen är ändå gjord av vederbörande och således inget bedrägeri som banken lär hantera.

Av Jggr

Lade en beställning på en 5T, 64 gig. Blev 4500 kr inkl frakt med studentrabatt. Känns otroligt prisvärt och är mycket förväntansfull.

Av Jggr
Skrivet av Timmy Fox:

Blir nog import från Tyskland som gäller.

Det borde väl leda till att man slipper lite utav psuedoskatterna här i SWE?

Av Jggr
Skrivet av Nord93:

Åtminstone så får man mindre bekymmer av att händerna och fingrarna kommer åt skärmen och klickar på något man inte vill. Så nej tack till telefoner som inte har några kanter tills de kan komma fram med något som motverkar detta effektivt genom mjukvaran. Funktion över att telefonen ska se snygg ut.

Respekterar din åsikt men håller inte med alls. Stora kanter i över och underkant är dessutom inget ställe jag någonsin skulle komma åt med mina händer. Möjligtvis sidorna som redan är så tunna de kan bli, men är inget jag någonsin haft problem med.

Av Jggr

Kul presentation! Synd med sorgekanterna på vanliga versionen bara...

Av Jggr

Dina föräldrar kan ringa in och ta bort/höja gränsen.

Av Jggr
Skrivet av Evanswachtz:

Fick bli en Samsung 49" Curved 4K HDR TV och två coasters från Comic Heaven i Gamla Stan.

http://i.imgur.com/QnSw7fH.jpg
Fler bilder: http://imgur.com/a/nWVqR

http://i.imgur.com/i9hqDrs.jpg

Vart är tv bänken köpt? Grymt snygg!

Av Jggr
Skrivet av KesoB:

Funkar inte riktigt då det jag jobbar med knappt finns i mindre orter plus att som jag skrev, sambon pluggar i göteborg. Utbildningen finns bara i sthlm/gbg/umeå och umeå finns inte mitt yrke. Så det är något som inte funkar.
Politikerna borde göra något som gör att vi unga som inte har rätt förutsättningar kan komma in på marknaden, istället för att göra det billigt för de som redan gjort bostadskarriär. Helt efterblivet. Istället betalar vi nästan dubbelt så mycket i hyra som vi hade gjort om vi hade kunnat äga. Eller bor i osäkra andrahand etc.
Även med 2 personer är det inte lätt att spara ihop till 600 000kr.

När var det optimalt att gå in på marknaden enligt dig? Och var det mycket enklare då? Det är knappast en majoritet som får sitt 1:a bostadsköp finansierat av sina föräldrar. Hjälper inte att jämra sig över det.Sen finner jag det nästan orimligt att kliva in på marknaden med en insats på 600 k. Särskilt när ena parten studerar? Vart finns buffert osv då? Du måste sänka dina krav då er ekonomiska situation inte tillåter det som marknaden ser ut idag. Att avfärda 2or som spekulation säger ju allt.

Om det är något man ska göra är det ju att begränsa ockerhyror som begränsar sparutrymme. Inte att släppa in osäkra hushållsekonomier på en redan väldigt uppblåst marknad.

Av Jggr
Skrivet av SimpanDirr:

Jag kan irritera mig på kontantinsatsen ibland. Jag har inte ärvt något av mina föräldrar eller liknande så började med 1000kr när jag flyttade hemifrån. Har idag ganska bra inkomst för min ålder och inte en krona i kredit osv.

Har idag en boendekostnad (hyra osv) på runt 13 000kr/månad som klaras av hur enkelt som helst. Räknade på vad ett radhus skulle kosta mig med lån osv även lånet för kontantinsatsen och landade på 8-9000kr/månad. Så om jag skulle få det lånet skulle min ekonomi bli ännu bättre än nu.

Men går ej då jag bara har knappt halva kontantinsatsen. Jag klarar ju uppenbarligen en kostnad på 13k för boende med goda marginaler.

Problemet är väl att banken får ta all "risk" i och med att ditt boende blir väldigt högt belånat. Så trots att det sänker dina utgifter osv så är det väldigt svårt att styrka det och framförallt för banken att räkna på huruvida du sänker dina månadsutgifter. Ett radhus är dessutom förankrat med en hel del andra kostnader utöver kontantinsatsen. Vet inte riktigt åt vilket håll marknaden skulle fara om 15% generellt inte krävdes. Vackert skulle det iallafall inte bli...

Av Jggr

Oinsatt på området men tycker att det är sjukt orimligt med att man ska finna sig i att skärmen kan få döda pixlar efter 1 månad?

Av Jggr

21 år, Kundtjänstmedarbetare i svensk storbank. Ingång 24500. Snittar 38-40k brutto med oerhört mycket OB timmar.

Av Jggr

Bjuder 500 kr inkl. upphämtning i Uppsala.

Av Jggr

@GzXboom: Ursäkta, glömde skriva det. Det är en MSI GeForce GTX 1060 3GB OC.