Inlägg

Inlägg som Myskah har skrivit i forumet
Av Myskah

Annonsen är avslutad

Av Myskah

Gammal dator - 3570k, 16gb DDR3 mm (OBS Moderkortet mår dåligt, läs i annons)

Tjohopp!

OBS! Moderkortet i datorn kan ses som defekt pga ett åsknedslag men fungerar fortfarande. Läs mer nedan.

Säljer min gamla rigg då jag nyligen köpt lite nya saker. Det som följer med är det som listas nedan, dvs inget OS och inget grafikkort.

Det mesta i den är inköpt 2012 och dessa delar är:
Moderkort: Gigabyte GA-Z77X-D3H ATX (OBS! Defekt, läs nedan)
Processor: Intel Core i5 3570K
Processorkylare: Cooler Master Hyper 212 EVO
Nätagg: Corsair HX 650W 80+ Bronze Modulärt

Saker som sedan tillkommit under senare år är:
Chassi: Phanteks Eclipse P400S med fönstersida (har nån skråma här och där)
Fläktar: 2x FD Venturi 140mm i fronten samt en Enermax 120mm + en okänd Cooler Master 140mm i taket som utblås
Ram: Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) 1600Mhz DDR3
SSD: WD Blue 250GB SATA
Ljudkort: Asus DGX(?)

OBS!
Datorn har överlevt ett åsknedslag men nätkortet på moderkortet dog, så sitter ett TP-Link TG-3468 som löser det. Sedan verkar även USB-kontrollern spöka lite (misstänker att det tillkom med åsknedslaget) men det gäller bara att inte fylla alla portar så fungerar den ok.
OBS!

Chassit är lite moddat för bättre kylning men det är lätt att sätta tillbaka alla delar för att återställa det till original. Har kvar vissa lådor men nätaggs lådan + resterade kablar till det finns kvar. Tror inga kvitton finns kvar tyvärr.

Ingen aning aning vad sakerna är värda men prisidé 1500?

Säljs inte i delar då jag vill bli av med alltihop. Datorn finns i Umeå på Ålidhem och skickas inte. Hojta till om det skulle vara några frågor.

Läs hela annonsen här

Av Myskah
Nytt bud: 1 300 kr HD6xx + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Myskah
Nytt bud: 1 200 kr HD6xx
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Myskah
Skrivet av anon5930:

Segt, borde själv insett att det dessutom var Bring, handlar tillräckligt mycket från Elgiganten att det borde vara iallafall halvt i medvetandet. Levereras med Postnord antingen hem eller till ICA här så skillnaden är liten, förutom möjligen dålig tracking.

Hoppas den kommer fram snarast, aningen segt att äntligen ha en PS5'a på gång och så slutar den uppdateras på vägen. :/

Efter väldigt mycket om och men så har jag fått min PS5a nu. Den första som skickades är nog troligen stulen enligt Elgiganten så de skickade en ny efter den varit borta i 10 dagar. Så var otroligt nojig att den nya också skulle försvinna men allt slutade gott

Av Myskah
Skrivet av anon5930:

Inte helt hundra här men har ofta fått kvitto efter leverans slutförts. Kolla med Elgiganten imorrn hur det ligger till. Kan vara på väg bara att det försenats, långhelg och allt men skadar ju inte.

Tog och kollade med både Bring och Elgiganten men ingen har någon koll på vad som hänt med paketet. Elgigaten ska fortsätta gräva och se vad som gått snett, så förhoppningsvis får jag något svar under veckan.

Av Myskah

God afton alla PS5-stjärnor som jag snart (förhoppningsvis) kan ansluta mig till.
Det är så här att jag och vännen hade tur och fick chansen att köpa varsin PS5 i senaste Elgiganten-utlottningen, vilket vi gjorde. Saken är att han har kunnat hämta ut sitt medan mitt inte ens verkar ha skickats. Betalade med kort och fick orderbekräftelsen samma kväll, dock så dröjde kolli-idet till måndag (21a) där det bara står att det fått info om leveransen och att den beräknade leveransen skulle ske 23e. Det som jag tycker är konstigt är jag först fick mitt kvitto från köpet i fredags (25e), så tänkte bara kolla om det är någon annan som har stött på detta och om det bara är någon försening eller liknande?

Av Myskah

Grattis till vinnaren! Skickar dig ett pm

Av Myskah

Tänkte att budgivningen får rulla till 3/3 kl 18:00

Av Myskah

Asus GTX 1060 Strix 6GB OC (med en skavank)

Tjohopp!

Sitter på ett 1060 från Asus som brorsan köpte av sin kompis efter en uppgradering. Kortet är köpt någon gång under 2016/2017 men finns inget kvitto. Kortet har legat orört en längre tid och den lilla tid det satt i datorn så har det rullat finfint. Kortet har aldrig överklockats.

Kortet har dock en liten skavank, när det togs ut så råkade ett blad på en fläkt gå av. Kortet fungerar fortfarande som det ska och kyler på bra utan missljud. Finns reservfläktar köpa på nätet och är nog en enkel fix för den händige.

Start på budgivningen från 1200:-

Kan skickas mot att köparen betalar frakt annars så finns kortet att hämta upp i Umeå.

Som vanligt förbehåller jag mig rätten att sälja till vem jag vill eller inte sälja alls.

//myskah

Läs hela annonsen här

Av Myskah

912$ på de snart 11 åren jag varit medlem. Inte så farligt mycket ändå 😅

Skickades från m.sweclockers.com

Av Myskah

Skickat pm angående Venturifläkten!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Myskah

Vad vill du ha för Enermax fläkten? Är ute efter en billig ersättningsfläkt till kylarn min.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Myskah

https://i.imgur.com/PUyRKNO.jpg

Inge kul när all ens hårdvara har mörka färger och så kommer en 212 i all sin glansiga, silvriga prakt och förstör :/ Sen hade det varit roligt att kunna trycka upp gamla bettan(3570K) i några fler MHz.

Av Myskah

Gigabyte GTX 770(Såld)& Snes Mini

Tjena!

Har ett Gigabyte GTX 770 som bara har legat och samlat damm efter jag uppgraderade. Så tänkte att det säkert finns någon som behöver det mer än mina dammråttor. Kortet fungerade när jag tog ur det så det ska inte vara några problem med det och kommer med allt som det gjorde när jag köpte det. Inköpt 01/2014.

Pris: 600kr

Har även ett Snes Mini som jag köpte utan att jag hade kommit ihåg det. Det är helt oanvänt och det enda jag har gjort är att öppna kartongen och tittat in. (Kvitto finns)

Pris: 900kr

Jag finns i Umeå om du vill hämta annars så kan jag skicka mot att köparen väljer fraktsätt och betalar det.

Läs hela annonsen här

Av Myskah
Skrivet av anon265474:

@Myskah Hur många battericykler har den? Har du en helt ny ren installation av senaste macOS?

Den ligger på 23 och jag installerade om den när jag fick den.

Av Myskah
Skrivet av GLaDER:

@Myskah: Om du tappar 20% vid 1h30m filmuppspelning borde det innebära att du kan kolla på (1h30m)x5 = 7h30m film innan laddningen är slut. Det är visserligen inga superresultat men för en snart tre år gammal dator (begagnad antar jag?) är det väl ändå rätt okay?

Nu säger du inte vad det är för videokälla (Netflix lär dra mycket mer än att spela upp en .mkv från disk) men enligt [1] så är 7-10h att vänta av en ny MacBook Pro Early 2015.

Vill du ha grym batteritid kan jag rekommendera en Thinkpad T450s med ett 68+ batteri! Jag får ut typ 9h på det externa och 4h på det interna batteriet vid normal användning (surf, utvecklande, musik, osv.).

[1]: Trusted Revews - http://www.trustedreviews.com/reviews/2015-13-inch-macbook-pr...

Tack för svaret!

Efter tåget och två filmer (båda på 1h30m) så hade hade den 57% batteri kvar. Skulle kanske ha nämnt att jag körde filmerna från disken och inte från netflix. Jag köpte den beggad men han jag köpte den av hade köpt den i sommar, ny på MediaMarkt.

Av Myskah

Fråga angående batteritid i MacBook Pro (Early 2015)

Tjosan!

Köpte nyligen på mig en MacBook Pro 13" (Early 2015) till mina studier då batteritiden på den ska vara så fenomenalt bra. Dock "testkörde" jag den med lite filmer på tåget hem och efter en film på 1h30m så ligger batteriet på 80%. Då har jag tre "pinnar" på ljusstyrkan och stängt av backlighten, wifi osv.

Därav tänkte jag kolla med er som är lite med erfarna med MacBooks om detta är helt acceptabelt för den eller om det kan vara något galet med batteriet?

Tack på förhand!
Myskah

Av Myskah

Är du med i en klan i Destiny 2?

Av Myskah

Har haft min OP5 nu i snart två veckor och tycker den lever upp till de krav jag hade satt den. Det enda jag har kvar att testa är hur den för sig i konsertmiljöer.

Önskar bara att jag kunde använda den som min vanliga lur men vågar inte riktigt ta den till jobbet.. 😅

Skickades från m.sweclockers.com