Inlägg

Inlägg som Elakekocken har skrivit i forumet
Av Elakekocken

Mediamarkt har satt ett pris på 6290:- just nu

Av Elakekocken
Skrivet av DevilsDad:

Tycka vad man vill om sladdar, men värdelösa är de inte. Även DACen i mina over-ear lurar kan inte mäta sig med den i telefonen. Det är väldigt tydlig skillnad om den är kopplad med sladd eller kör via Bluetooth. Ännu viktigare är pålitlighet. Det är ofta när jag är ute och rör mig i stan som de tappar kontakten i några hundradelar när jag kör Bluetooth. Kan vara galet störigt ibland.

Med det sagt så ser jag smidigheten i Bluetooth, och använder det själv ofta. Men att säga att det är strikt bättre än slad är inte sant.

Förväntade mig inga andra svar än sådana här egentligen på min kommentar. Jag erkände att man får sämre ljudkvalitet men sladdar är och förblir värdelöst enligt mig eftersom dom är just sladdar.
Trassel. Bök. Ivägen.
Nej inte om man är bror duktig och sitter och rullar upp dem fint och snyggt varje gång. Jag är inte bror duktig. Och ja min kommentar var högst subjektiv.
Jag har en Marantz-förstärkare och b&w-högtalare och sub med suprakablar enbart. Men det är ju för ljud du sitter stilla och lyssnar på. Man kan aldrig använda öronen på samma sätt när man är i rörelse och därför igen, subjektivt, så tycker inte jag att det finns en endaste anledning i världen att ha sladdar någon annanstans än där de inte ska röra sig - i en kabelkanal bakom en hifi-lösning eller en stationär PC tillexempel.

Men det är jag.

Av Elakekocken

Varför ens bekymra sig om att sakna ett 3,5mm jack? Sladdar är och förblir värdelöst. Jag hatar dom.
Mm man blir möjligt av med lite ljudkapacitet i och med bluetooth men skillnaden för normala öron är så liten idag med senaste bt-tekniken gentemot sladd.
Haters gonna hate. Lovers gonna love.

Blir en air till mig och 8 gen till barnen. Så kan vi njuta i tre, fyra år innan vi byter upp oss igen.

Av Elakekocken

Innovation that excites, men det var väl en slogan från något annat företag

Av Elakekocken

Oväntat?

Av Elakekocken

Gammalt och tröttsamt

Av Elakekocken

Kan dom inte skynda på istället för att vara som Alfons Åberg - ”Jag ska bara...”

Av Elakekocken

Motståndskraften gentemot virus och bakterier i världen minskar allt mer.
Vad beror detta på?

1. Överanvändning av antibiotika.
2. Allt ska vara så överdådigt jävla rent.

Av Elakekocken
Skrivet av macmann1:

Nu är jag inte speciellt intresserad av widgets, tycker det man kan ha på skärmen längst till vänster räcker. Däremot om dom inte tänkt införa möjlighet att placera ut tomrum på skärmen så skulle jag uppskatta en widget som tar upp dom översta två raderna på hemskärmen då jag tycker det är lite drygt att nå ikonerna längst upp med en hand.

Måste säga att mitt byte till iOS gått förvånansvärt smidigt trots att jag varit Android-användare sen galaxy s2. Det finns en del saker som jag retar mig på, men överlag gillar jag det. Avsaknaden av hemknapp i iOS gjorde det mycket bättre enligt mig.

Jag dubbeltappar löst på hemknappen (iphone 8 plus) för att nå med en hand. Går med senare telefoner utan hemknappen med fast annorlunda

Av Elakekocken

Hade rätt på den sista i alla fall

Av Elakekocken

Jättehiss!
Skitsnygg och för att inte tala om handkontrollerna. Längtar att få hålla i dom, alla steg som är närmare Xbox-kontrollen är bra steg. Det är det enda jag gillar med Xbox, handkontrollen är så oslagbar.
PS4:ans handkontroll var ett steg i rätt riktning men den är fortfarande ganska torftig att hålla i efter en halvtimme...

Av Elakekocken

Blir båda varianterna för min del, så kan jag skrota min 4K-spelare från LG som är seg som sirap.
Två konsoler för att mina barn ska kunna spela med varandra då de flesta spelen inte har splitscreen och varsitt headset såklart

Av Elakekocken
Skrivet av Olle P:

Samtidigt ökar efterfrågan på bättre begagnade eftersom fabriksnya telefoner också går upp i pris.
Det intressanta för köparen borde vara att se hur mycket det skiljer i prestanda mellan en ny och en begagnad telefon till samma pris. Panten är inte en kostnad utan bara en tillfällig utgift, dvs en summa pengar man behöver kunna vara utan tills telefonen avyttras.

Man kan även tänka sig ett system liknande bilhandelns att när man köper en ny telefon kan man samtidigt "byta in" den gamla. Få en slant och därtill kvitta panten.

Ja panten är en tillfällig utgift men den måste lik förbannat betalas. Om du får tillbaka den om ett år, två år spelar ju ingen roll för den som ska köpa JUST NU och behöver lägga ut den 1000-lappen JUST NU och kanske struntar i det för att den inte har råd.
För merparten av begagnatköpare så är det en jäkla skillnad att lägga 1500 eller 2500

Av Elakekocken

Skulle jag sälja min telefon värd 1500:- begagnad och det finns pant på 1000:- kommer jag ju sälja den för 2500:-

Telefonerna kommer bli dyrare begagnade vilket skrämmer iväg eventuella köpare och kanske tvingar mig att panta en telefon för 1000:- som jag kunde sålt utan pant för 1500:-

Av Elakekocken

Jag ska bygga ett Radeon 9800 Pro, det är en legendar om något.

Av Elakekocken

Kör ett budgetförslag också på just kapselmaskiner. Inte för att kapslar är särskilt billiga men vill man ändå ha en så rekommenderar jag att köpa kapslarna på matsmart.se

Av Elakekocken

Släpps PS5 som jag tror i två eller tre modeller så lägger jag mer än gärna 10,000kr, man får mycket spel för pengarna i sista slutändan och alla spel blir optimerade från början

Av Elakekocken

Ni som tror att det kommer missbrukas är så totalt ute och cyklar.
Om polisen går på knäna med för lite personal hur ska då den befintliga och otillräckliga polisen hinna med att ”tjuvtitta” och ”utnyttja” personer utan brottsmisstanke för skojs skull?

Skärpning och läs lite dagstidningar istället för att hålla på med cyniska konspirationsteorier - i min subjektiva mening.

Bra att polisen får hjälpmedel mot insekterna som suger ur detta landet totalt.
Skickades från m.sweclockers.com

Av Elakekocken
Skrivet av emilakered:

40 000 miljarder så kan vi snacka!

Ja, inte ens Venezuelansk bolivar (valuta) kan rädda den situationen...
Inom vilken yrkeskategori blir det härnäst?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Elakekocken

Men ge honom 15000:- extra i månaden för att stanna

Nej då, lycka till Emil, kör hårt på det nya arbetet!

Skickades från m.sweclockers.com