Inlägg

Inlägg som Scetchy har skrivit i forumet
Av Scetchy

Kolla istället efter Corne, Lily58, Ergo Travel and so on. Finns massvis med intressanta split ergo brädor men just denna bräda var nog något av det osexigaste jag sett. It ain't hip to be square. Ingen RGB? Needs more cowbell.. Om RGB är en stor del av ditt beslut när du köper bräda kan det vara värt att sätta sig ner och fundera på vad mer man kan bestycka med RGB LEDs? Nagelfilen? Kaffekokaren? Diskborsten?

Av Scetchy

Antingen ska du vara rik eller en Corsair-fanboy för detta bord. Finns klart gedignare, massproducerade bord på marknaden och då menar jag inte Ducky bord. Mekaniska brytare är något jag njuter av att modda och det behöver inte kosta dig nästa månads hyra. Lube you switches and solder your own, boys. 4 000 Hz polling-rate? Just think faster xP

Av Scetchy

Det som kan ses som ergonomiskt med detta kittet är att musen är formad för att fungera i en mänsklig hand samt att man kan ligga i soffan med sitt kvalitativa ABS keeb och surfa pornhub. Razor asså.. Ska vi fråga keyboard entusiasterna vad dom har att säga? Didn't think so..

Av Scetchy

"Sugen på VR? Välkommen att logga in med ditt cancerkonto. Glöm inte att ge oss dina likes och din själ!"

Av Scetchy

Street Rod från 89 är något jag minns speciellt mycket. Inte för att jag är mycket för bilar med spelet var nice. Sen kan man ju inte glömma Full Throttel från 95. Var fint att få leta sig genom mapparna i MS-DOS för att få sig lite underhållning. Good times

Av Scetchy
Skrivet av Knotvillage:

Inet har ett av de bästa retursystem i mina ögon. Går in på mina sidor och väljer reklamera. Vänta några timmar sen får man en retursedel.

Skickades från m.sweclockers.com

Enligt vad jag vart med om så är dom en av dom värsta. Stulat konstant i en månad nu och har inte fått tilbaka pengarna än!

Av Scetchy

Blev ju riktigt nice! Enda som fattas nu är någon slags stativ/skumgummipads till monitorerna. När jag fick upp mina monitorer i huvudhöjd blev ljudbilden mycket mer precis och basen mycket tightare. Bara ett tips

Av Scetchy

Varför skulle Samsung ändra något? Dom är ju CIAs knähundar och det har blivit bevisat! Det jag kan tänka mig att dom kommer göra åt saken är att dölja dom mest uppenbara felen och sen överlåta bakvägarna till CIA. Aldrig att jag köper Samsung, sorry...

Av Scetchy

Mr. Robot levererar sanningen innan den blir verklighet. RIP ekonomi!

Av Scetchy
Skrivet av lorgix:

Vi får hoppas att grodan hade försäkring.

Denna kommentaren kom lägligt.. HAHA. Tror inte han hade det dock

Av Scetchy

Skönt bygge asså! Sån tur du har med cpu kylaren också

Av Scetchy

Microsoft going old school!

Av Scetchy
Skrivet av Iwar:

Flippa bilden kan man göra i inställningar i windows!

Det är jag med på men är det möjligt att köra pivot på två skärmar och en i landscape?

EDIT: Lyckades få dom två i pivot men endast om jag gör det genom CCC o då går det inte o köra eyefinitiy res :/
Dom två på sidorna får man lägga som extensions och den i mitten är primary. Finns det inte något smart program man kan göra detta i?

Av Scetchy

Tänkte mer på om det inns något program eller liten inställning i CCC eller liknande men det är la kanske dött lopp

Av Scetchy

En 32" i landscape och två BenQ 24” LED G2420HDBL i pivot?

Hade tänkt att ändra lite och nu sitter jag med tre styck BenQ 24” LED G2420HDBL. Läser att dom inte har någon pivot-funktion inställning. Tanken är som rubriken lyder. Att sätta 32" i landscape och två 24" i pivot. Funkar detta om 24" inte har pivot-funtion?

Av Scetchy

som sagt.. mekaniskt is the shit! spelade bf3 ett tag o insåg att min gamla razer bord inte dög. nu kör jag på ett razer blackwidow ultimate. älskar klicket och det gör spelkänslan total för mig. men som också sagt... try before buy!

Av Scetchy
Skrivet av FireFox:

Vem fnasig? Nej inte grodan, kortet!

Grodan såklart..

Skickades från m.sweclockers.com

Av Scetchy
Skrivet av FireFox:

Vad hände med grafikkortet? Stackarn måste ha lidit rejält av värmen

Kortet mår prima. Lät lite wierd dock. Som sagt så var han rätt så fnasig när vi pillade ut honom

Skickades från m.sweclockers.com

Av Scetchy
Skrivet av FireFox:

Djurplågare!
Haha nej men awsome, grodan får skylla sig själv!

Damn right! ^_^

Av Scetchy

ball mod