Inlägg

Inlägg som Åkan har skrivit i forumet
Av Åkan

Vilken firmware kör du med?

Av Åkan
Skrivet av kanto64:

För högupplösta och touch skärmar är IE väldigt bra, det skulle vara perfekt om tillägg så som adblock och adblock plus fungerade utan speciella tricks. Nu kanske det blir en ändring på det, men än så länge är det chrome som gäller :).

Va? Vadå speciella tricks, det är ju bara att installera? Eller hur gör du?

Skrivet av orig_rejser:

Deras egna inbyggda funkar ganska bra. Brukar behöva prenumerera på två listor, sedan är man reklamfri.

De blockar inte allt har jag märkt, jag kör med alla listor plus att jag har adblock plus för IE installerat. Fungerar jättebra var länge sen jag såg ett reklam fönster.:)

Av Åkan

Varför var det igen som tänkte på att utnyttja låtsas 3.5 platsen bakom luckan för strömbrytaren och ev usb-portarna och ljud?

Sen intressant att Hethorian satte strömbrytaren längst ner, är inte många chassin som har det idag. Men blir den inte i vägen för en av front fläktarna om den är där eller har jag missat något?

Av Åkan
Skrivet av Pontuss09:

Mitt moderkort är ett som använder amd grafik men det borde väl inte störa när man sätter i ett nvidia grafikkort då?

Du menar att det står bara att dit moderkort klarar crossfire? Det spelar ingen roll du kan köra vilket kort du vill och SLI också.

Sen vet att du kan ju inte jämföra med tester som gjorts när det gäller temps om du nu inte har samma chassi, samma kabeldragning och samma fläktar, helt enkelt du måste ha exakt samma förutsättningar om nu graderna spelar roll. Du ska börja oroa dig när den når över minst 90 grader som en del skriver.

Sen om du hade bättre grader med dit gamla så hade väl MSI bättre kylare då som kunde få ut värmen bättre.

Av Åkan

Någon med Win7 som kör detta http://www.coderbag.com/programming-c/disable-cpu-core-parkin... och har testat det om det blir någon skillnad då med HT?

Av Åkan

Du skulle kunna prova med att starta cmd sen skriver du slmgr /dli och efter det slmgr /dlv så får du upp mer info om den licens du har nu, lägg upp en bild på det som står så får vi se hur det ser ut.

Av Åkan
Skrivet av diffenstiffen:

Okej, vad innebär det att brygga den? Hur gör man det?

Oj förlåt, glömde skriva att du måste ringa till tele2 för att göra om den till bryggad.:D

Av Åkan
Skrivet av diffenstiffen:

Nej, Tele2 ADSL 24 Mbit/s

Ok, för när det kommer till Telia så måste man ha deras Thomson, Technicolor som den heter egentligen. Den måste man brygga så att den blir ett modem så att man kan köra modem>router. Vet ej hur det är med Tele2 men det verkar vara samma visa där.

Av Åkan
Skrivet av Eskimo:

Jag har haft fungerande internet med samma utr i 9 år. Efter att de uppdaterat med en ny fiberkonverter samt gjort arbete i ett skåp. Får jag dåligt fart. Jag har i 9 år haft den farten trådlöst som jag får när jag dra kabel, hem till mej från gatan parallelt. Men alla hus vi testat i på vår gata ger samma dåliga resultat. Trådat får alla bra men så fort man går via en router stryps farten men det gäller inte när kabeln kommer från den andra gatan. Att det funkat tidigare samt att det funkar på andra gatan samt att det är alla hus på vår gatan som har samma problem, får mej att tror att problemet inte är hos mej.

Skickades från m.sweclockers.com

Gör så att du ringer till Lunet ingen och hoppas på att någon annan svarar än den du pratade med och se om de får prata med någon vettigare, om inte det funkar be dina grannar ringa och klaga också om det är ett globalt problem. För någon tekniker måste ju ut och kolla det i alla fall. Det har hänt mig att man ringt till leverantören och så säger dem att det är inge fel och likt förbannat så när en tekniker kommer ut och kollar ops det var visst fel.

Av Åkan

Är det Telia du har som leverantör?

Av Åkan

Du kan ju alltid prova att stoppa in det igen i alla fall, har kommit en del drivers till det sen dess, senaste är från mars i år http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=208&prodID=17791&prodName=Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series

Annars är det väl PAX drivrutiner som gäller, du får googla på det.

Sen är det ju så och har alltid varit med X-Fi att man skall alltid installera Creatives drivrutiner med avstängda autostarts program(enligt Creative) och sen måste det integrerade ljudkortet vara avstängt via BIOS och det får inte finnas några som helst spår av annan eller gammal ljudkortsprogramvara innan installation. Gör man detta borde det inte vara några problem med X-Fi kortet.

EDIT: Eftersom en del skriver/säger integrerade ljudkort när de menar PCI och PCIe ljudkort, vill jag bara tala om att det jag menar med integrerade ljudkort är ljudkort som är integrerade på moderkortet för att inte förvirra dig.

Av Åkan
Skrivet av simonw:

Koppla in dig direkt i leverantörens mediakonverterare och gör ett test där. Ser allt OK ut kan du börja kolla på dina prylar istället för att lägga skulden på leverantören..

Men han har ju testat sina prylar ju, förutom att kanske prova att byta kabel. För felet blir när han kopplar in kabeln från sin konverter till routern och då kan man ju dra slutsatsen att det är fel på kanske kabeln, konvertern eller ISP:n. För routern fungerar ju när grannens kabel kopplas in.

Av Åkan
Skrivet av Mr_Kjellman:

Och varför dra till alla, lägg ner kabel o låt som som vill ansluta sig.

DOH!

För rent ekonomiskt och drift mässigt, för att ta något, funkar det inte att dra till en eller bara lägga ner kabel och hoppas att någon vill ansluta sig, tänk dig de har utrustning för över 40000 kr, till och med långt över, som måste kopplas in och dessutom stå i drift och underhållas. Värdet på den utrustningen tickar bort snabbt om en skall ansluta eller igen på ett tag.

Men vem vet du kanske är miljonär eller företagare vad vet jag.:D

Av Åkan
Skrivet av kevve1:

Ser vi ju hur det gick sist när användarna röstade in metro, firestorm, gulf of oman och caspian som banor dom ville ha tillbaka. Jag har ingen tilltro till battlefieldspelare som röstar.

Det är inga BF spelare som röstar det är före detta CoD spelare som röstar och om det nu skulle vara så att det är BF spelare som har röstat har de blivit hjärntvättade av Activion.:D

Av Åkan
Skrivet av Friterad:

Fattar inte varför folk klagar på detta nu när dom alltid haft 1-3 års mellanrum mellan spelen, lite konstigt att man först för något årsedan började klaga...

Därför att DICE/EA släppt samma sak de senaste åren och inte som förr då de varierade mellan släppen.

Av Åkan

Jag är glad om det bara återskapar BF1942 serien med Frostbite som det var utan att rör något basic från det gamla och att de i så fall lägger på nya vapen, nya kartor och fordon på det.

Av Åkan

Har är en sida som ger lite info om den om någon är intresserad:D http://incolor.inetnebr.com/jshorney/p70.htm#p70

Av Åkan

Kolla så att du inte har någon inställning på, på ditt ljudkort som gör att de kan höra det du hör, finns en sån funktion på en del ljudkort. Sen kan jag säga att jag och mina kompisar får detta till och från även om man har det inkopplat bak och vi har andra hörlurar.

Av Åkan

Men du försöker väl inte konfa routern via trådlöst va?

Av Åkan

Vad får du för info om du kör en tracert till google i cmd:n? Hur många hopp blir det? Sen vad säger ipconfig? Stämmer allt?