Inlägg

Inlägg som joppe_k har skrivit i forumet
Av joppe_k

Samsungskärmen är såld nu. LG Flatron finns kvar och kan fås för 500 kr upphämtning eller 700 kr hemleverans i Stockholm centralt.

Av joppe_k

Samsung Odyssey G3 24" samt LG Flatron W2600HP

Säljer ett par skärmar som blivit över.

1 st Samsung Odyssey G3 (F24G33TFWU), 24 tum, 1920x1080, 16:9. Stöd för DP, HDMI samt D-sub. Tror det ska vara en VA panel?

1 st LG Flatron W2600HP, 26 tum, 1920x1200, 16:10. Stöd för DVI samt D-sub. Adapter DVI -> HDMI medföljer. En mycket gammal IPS panel med CCFL backlight men är felfri trots sin ålder! Möjligtvis lite ljussvag precis vid uppstart.

1000 kr per skärm eller hbj. Endast avhämtning centralt i Stockholm.

Läs hela annonsen här

Av joppe_k
Skrivet av Allexz:

Hehehehe, grattis till att de åtminstone vill jaga de som skapar/hostar piratkopiorna än de som konsumerar det.

Lösningen kommer alltid att vara den samma dock.

Erbjud en lösning som är bättre än piratkopian.
Borde vara rätt lätt då de äger orginalet....

Samt fler tar nog dem seriöst om de säger sanningen istället.

"Vi tror att piratkopieringen/streamingen har en negativ påverkan på vår vinst, men vi har ingen fakta som kan bekräfta detta. Oavsett så lider vi knappast, men vi vill öka våra marginaler på vår enorma vinst oavsett! Så kom igen nu nu slåss v.... vi menar EU... EU kan slåss lite för oss... vi vill ju knappast betala för kalaset!!"

Again, bara erbjud en tjänst som är bättre än piratkopian så kommer folk att använda den.

Word! Snacka om krokodiltårar.

http://gifrific.com/wp-content/uploads/2013/01/Woody-Harrelson-W...

Även om jag inte stödjer piratstreaming så får de noll sympati från mig. Tillhör de som väljer att inte konsumera deras produkter öht.

Av joppe_k

Brukar finnas ett litet batteri på moderkort (cr2032 el liknande) som man kan plocka bort, vänta lite och sedan sätta tillbaka. Inbillar mig att det borde återställa lösenordet?

Av joppe_k

Förväntat resultat iom att jag grovchansade på i stort sett alla frågor.

Av joppe_k
Skrivet av ¤Reason¤:

Blev en liten tur nu på kvällen.
Hade haft regn och åska tidigare, insåg sen hur blött det var i skogen och hagen jag trampade genom.. Haha
Men najs som fan att bara cykla lite och kolla ställen man inte varit på förr här i hålan man bor. 👍

Nu är hojen tvättad och i garaget, gubben fått sin öl och go musik. 👌

<Uppladdad bildlänk>

<Uppladdad bildlänk>

Kul att du upptäckt MTB! Det är himla roligt att bara utforska stigar för att se var man hamnar. Det är en känsla av frihet att kunna ta sig fram nästan överallt. Bra motion är det också. Rena rama intervallträningen när man tvingas satsa för att ta sig fram/upp för en brant.

Av joppe_k

Förvånansvärt bra med tanke på att jag aldrig ägt en konsol i mitt liv.

Av joppe_k
Skrivet av fille959:

Oj jag är inte ensam med att tycka Witcher 1 är bästa witcher spelet (ja det har åldrats dåligt). De andra i serien kunde aldrig riktigt återskapa atmosfären i ettan. Och jag var den som hatade W1 innan jag spelade igenom hela. W3 är det bästa "spelet" hands down, men 1an är magisk på ett helt oslagbart sätt.

Håller med till 100%. Ettan är min favorit, men den har inte åldrats särskilt bra. Skulle vara klockrent om vi får en remaster av den så småningom.

Stridssystemet i ettan har fått mycket kritik men det tycker jag är lite oförtjänt. I grunden är det en "tajmingmekanik" där du ska kedja på fler och fler combos. Från början verkar det hjärndött, men mot slutet så blir systemet riktigt utmanande. Du har tre olika stanser att växla mellan och i kombination med signs, bomber och alkemi så är det många bollar i luften. Taktiken blir att manövrera och använda signs och bomber för att skapa utrymme där du kan ta dig an fienderna en och en. I slutändan är det ett ganska taktiskt system.

Sen har W1 också fått kritik för "pinup samlarkorten" som man får för olika romanser/affärer man kan ha. Storm i ett vattenglas tycker jag. Geralt är ju erkänt en kvinnojägare (något som NPC:er gärna kommenterar på) så att lite "erotiska sidospår" är helt i linje med hans karaktär. Jag tycker istället man kan anklaga W2 för att vara aning misogynt iom att...

...Triss helt relegerades till rollen "damsel in distress" och Saskia var bokstavligt en törnrosa.

Dold text

Sen har ettan med god marginal den bästa musiken.

Av joppe_k

Woot! Min första 10/10 här på Swec tror jag.

Av joppe_k

Både Max Payne 1 & 2 står stolt i min bokhylla! Under lång tid hade jag som tradition att spela igenom dem varje eller vartannat år. Finns så många små sköna detaljer i de spelen. T.ex. om man lyssnar på busarnas dialoger innan man mördar dem eller om man tittar på tv-programmen i tv-apparaterna. För att inte tala om Captain BaseBallBat Boy!

Riktigt sköna spel med schysst action dessutom. Glad att höra att Remedy får göra remaken. Förhoppningsvis innebär det att charmen hos spelen inte går förlorad.

Av joppe_k
Skrivet av Wasp:

Det börjar dra ihop sig inför säsongen nu! Årskort inköpt hos åre bikepark samt järvsö bikepark och en STOOOR säsongsbeställning lagd hos favoritåterförsäljaren.

Taggarna på topp och dags att börja få upp flåset igen. Jag längtar som satan och åmar mig över priserna iår. 700kr för ett j*kla däck, 400kr för ett par bromsbelägg. Nej tvi och fy :/

Hehe! Intet är som väntans tider... Men inte snåla på däcken. Däcken är (diskutabelt) den mest avgörande komponenten på cykeln. Med dåliga däck hamnar man lätt ute i spenaten.

Av joppe_k

Holy crap! Outad som gamer...

Ärligt talat hade jag lite flax med mina gissningar.

Av joppe_k

CPU blocket är nu sålt. Kvar finns bara grafikkortet med tillhörande vattenblock.

Av joppe_k
Skrivet av Aliasix:

Aa okej, avstår nog nipplarna... är väl inte så optimalt å pressa på 10mm ID slangar.
Men köper blocket Kan vänta tills imorgon(söndag). Säg till vad som ska swishas

Nej, 10 mm slang blir nog tufft att få på, även om man värmer dem.

Vägde blocket och tillbehören idag: ca 850 g. Frakten kommer att gå på 66 kr med postnord, såvida du inte befinner dig i Stockholm. Isf kan vi mötas centralt och göra upp. Skickar ett PM så tar vi resten av informationen där.

Av joppe_k
Skrivet av Aliasix:

CPU block: Koolance CPU-370: 100 kr + frakt
Om du har några G1/4 till övers köper jag dom gärna med

Har kollat bland mina nipplar. Om du vill så kan jag sälja upp till 4 st svarta Enzotech nipplar. Se bild nedan. De är för 12 mm ID slang. Vill dock ha 25 kr/st för dem.

https://i.imgur.com/5MxCE38.jpg

Av joppe_k
Skrivet av Aliasix:

Tack själv,
Hur länge är budgivningen igång?

Tja, den är väl i princip igång tills jag har fått betalt? Men det har ju inte varit något "tryck" på det här cpu blocket så du kan betrakta det som ditt. Om någon mot förmodan skulle komma och bjuda 10 kr eller 20 kr över så bryr jag mig inte om det. De behöver bjuda 150 kr eller mer för att jag ens ska orka krångla med flera bud.

Ska försöka hinna rota bland mina fittings ikväll så kanske vi kan avsluta affären under morgondagen (lördag).

Av joppe_k
Skrivet av Aliasix:

CPU block: Koolance CPU-370: 100 kr + frakt
Om du har några G1/4 till övers köper jag dom gärna med

Hej! Tack för bud!

Ska kika hur det ser ut med nipplar. Vet att jag har en rätt rejäl samling men är inte säker på om det är några jag vill skiljas från. Återkommer ang det.

Av joppe_k
Skrivet av pine-orange:

Det blir många spel som dina barn inte får spela för att du är grinig över Ubisofts åsikt om NFTs. Lite löjligt om du frågar mig

Nä. Starkt jobbat av Dem8n enligt mig. Företagen drar ju sig inte för att vrida din arm bakom ryggen för att få dig att öppna plånboken. Antingen låter man de komma undan med det, eller så måste man göra lite personliga uppoffringar.

Personligen så avstår jag t.ex. helt och hållet från Windows och det finns många spel som jag inte kan spela pga av det. Vidare så ligger Ubisoft, Actiblizz, EA och Gearbox på min "shitlist" så jag köper inte spel från dem. Trots det saknar jag inte spel att spela. Min Steam backlog är full och just nu spelar jag Pathfinder: Kingmaker och det är totalt jäkla awesome! Jag känner inte att jag går miste om någonting.

Av joppe_k

Pumpen och reservoaren är nu sålda.

Av joppe_k

Tack för bud! Tar och kör på @ManBearPigs bud om ingen vill slänga in ett högre bud i sista minuten.