Inlägg

Inlägg som Epic har skrivit i forumet
Av Epic
Skrivet av Mocka:

Folk säger att spelet endast blir lättare när man blivit en mästare på att parera.

Det håller jag med om. Jag spelade det som Dark Souls/Bloodborne i början, men när jag kastade ut allt jag lärt mig tidigare gick det mycket bättre. Att parera och kontra fiendernas attacker är verkligen ett måste.

Av Epic

Okej, efter att ha spelat några timmar till kan jag konstatera att det inte blir lättare. Är just nu fast på första bossen och har rage quit:at många gånger... Men spelet är så sjukt bra att jag ändå fortsätter.

Av Epic

Trodde aldrig att det skulle komma. Appen är ju exakt samma som den för PS4, men nu slipper jag i alla fall starta konsolen för att kolla på HBO.

Av Epic

8/10, i princip bara gissningar

Av Epic

Plikten Kallar: Modern Krigsföring. Sitter här och fnissar för mig själv.

Av Epic
Skrivet av Icte:

"Ett annat undantag är memes och GIF:ar som används i syfte att uttrycka kritik, karikatyr eller parodi. EU menar att de fortsatt är tillåtna och kan laddas upp helt fritt. Skillnaden blir enligt dem att det blir obligatoriskt att tillåta användningen av dessa, jämfört med tidigare då varje land fått välja detta själva."

Har rätt dålig koll på det här, men var det inte just p.g.a. den negativa påverkan (av den annars fria användningen) av memes som folk var emot Artikel 11 + 13? Eller är det något annat också?

Jo, precis. Enligt EU ska det dock inte vara någon fara för memes, utan det är bara folks tolkningar av förslaget. Sen hur det blir i verkligheten återstår att se.

Av Epic

Spelat en del i helgen och jävlar vad svårt det är. Dör hela tiden. Känns typ svårare än Dark Souls/Bloodborne på grund av det nya stridssystemet.

Av Epic
Skrivet av mrpijey:

För enkelt ;). Och varje gång jag tänker på spelcitat så tänker jag på en gammal klassiker.....

"Another visitor! Stay a while, stay forever!".... saknade den i quizzen ;).

Får skylla på att jag inte var född när det släpptes. Får bli till del 2!

Roligt att de två sista frågorna (signerade @JonasT) var svårast.

Av Epic

Det här var en kul quiz att göra. Imponerande att flera får så många rätt, själv tyckte jag den var ganska svår.

Av Epic
Skrivet av griid:

Jag har sett alla avsnitt och tyckte det var riktigt bra!
Skönt att det är så pass korta avsnitt 10-15min.
Tycker du ska se dem för de är riktigt bra!

Efter tjat från @emilakered har jag tittat på de två första och dem gillade jag. Så ska absolut fortsätta!

Av Epic
Skrivet av Lordsqueak:

Varför inte bara inkludera optimeringar med de vanliga drivers? vad är skillnaden om dom nu måste ha 2 uppsättningar drivers?

Enligt Nvidia själva testas Creator Ready-drivrutiner mer noggrant av dem för att säkerställa att prestandan håller en viss nivå. Sen vad det innebär i praktiken är svårt att säga.

Av Epic

Många av mina favoriter har redan nämnts, men förvånad att ingen sagt Half-Life 2. Utan tvekan ett av de spelintron jag minns bäst. "So wake up, Mister Freeman... wake up and smell the ashes." är ett klockrent citat och en perfekt början på spelet.

Av Epic

Imorgon är det dags för release, är så taggad! Har bara hört bra från de som testat spelet så gissar på höga betyg i recensionerna. Det rycker i köpfingret men prislappen tar emot.. men kommer säkert köpa det imorn ändå.

Av Epic
Skrivet av Durkadur:

Quantic Dream är ett fristående och privatägt företag. De har valt att skriva exklusiva avtal med Sony men ägs inte av dem på något sätt. Hur deras avtal med Sony ser ut vet vi inte. Om jag skulle spekulera skulle jag tro att avtalet ger Sony konsolexklusivitet men lämnar PC öppet för Quantic Dream. Det är ganska vanligt för Sony. Att de inte släppt spel på PC än kan bero på resursbrist, men så kommer Epic med en hög Fortnitepengar och vips.

Edit: En kineskisk investering tidigare i år gör att Quantic Dream i framtiden inte längre kommer vara Playstation-exklusiva.

https://variety.com/2019/gaming/news/quantic-dream-netease-in...

Skrivet av Tenerezza:

NetEase är det som gjorde detta, QD bröt sig ur Sony's armar för ett par månader sedan tack vare dom, inga av deras kommande spel blir Sony exklusivt.

Tack för svaret, jag hade glömt bort Netease investering. Det förklarar saken.

Av Epic

Coolt ändå att tidigare Playstation-exklusiva titlar kommer till PC. Undrar om Epic betalat Sony eller Quantic Dream för att ge ut dem.

Av Epic

Riktigt kul att det börjar hända grejer kring spelströmning på allvar. Tror absolut att tjänster som Stadia kan bli ett alternativ till PC/konsol i framtiden.

Av Epic

I år fyller SweClockers 20 år. Det vill vi fira genom att bland annat lyfta fram gallerier som vi minns genom tiderna. Detta är ett av gallerierna vi väljer att lyfta på framsidan idag. @Skumtomten

Läs mer om SweClockers 20 år här!

Av Epic
Skrivet av Dafydd:

Som påpekats ovan har USB-hörlurar per definition (minst) en inbyggd DAC, så för min del är det mest titeln som framstår som rätt märklig. Den hade lika gärna kunnat vara "Testpilot: Asus ROG Delta – hörlurar med USB-anslutning".

Vad sägs om "Testpilot: Asus ROG Delta – hörlurar med fyrdubbel DAC" eller "Testpilot: Asus ROG Delta – hörlurar med fokus på ljudkvalitet"?

Skickades från m.sweclockers.com

Tack för feedbacken. Ditt förslag var väldigt bra, så ändrade rubriken till det.

Av Epic
Skrivet av Videoapan:

Då rekommenderar jag dig starkt att spela det igen. Det finns på Steam och där i forumet finns guider till hur du får det mer modernt grafiskt och kontrollmässigt via moddar och inställningar. Jag spelade det när det var nytt och för något år sedan igen och njöt båda gångerna väldigt mycket av upplevelsen. Men SS2 var fult redan när det kom så tyvärr är de gamla filmklippen gräsliga (de är tillverkade i spelmotorn men sparade som filmer vilket gör att de inte uppgraderas när man uppgraderar modellerna i övrigt).

Tack för tipset. Jag spelade det på just Steam för några år sen för första gången och kommer ihåg att jag hade någon grafikmodd installerad. Har alltid tänkt att jag ska ge det en till chans, så någon gång ska det nog bli av. Gillade allt utom just det spelmekaniska, stämningen och miljöerna var riktigt bra.

Av Epic

Ser fram emot det här! Gillade SS2 starkt, även om jag aldrig lyckades ta mig igenom det på grund av föråldrad spelmekanik.