Artiklar

Artiklar skrivna av UndaC
6

Intervju med Nvidia om samarbete med spelutvecklare

Under uppesittarkvällen med tema svenska spelutvecklare pratade vi med Phil Scott från Nvidia om hur de hjälper spelutvecklare att nyttja den senaste tekniken.

71

SweClockers söker Community Manager

Uppmärksamma de duktiga moddarna, överklockarna, experterna och ha stenkoll på forumtrådarna som briserar med aktivitet härnäst. Låter det roligt? Sök idag!

7

Medlemmar försöker lösa rebus live

Under vår uppesittarkväll i november visades en bildgåta som man skulle ringa in och försöka live. Se hur det gick och testa din egen förmåga!

60

Bidra till att förbättra förståelsen för SweClockers gemenskap

Hur vi knyter an till varandra och kommunicerar över olika delar av forumet är komplext. Tack vare feedback från första försöket gör vi om undersökningen med en ny enkät.

58

Ställ dina frågor om Alder Lake till Intel

I början av december kommer SweClockers att prata med Intels Thomas Melzer om nyligen lanserade Alder Lake. Vilka frågor vill du ställa?

9

Fredagsfokus 31: Black Week-fenomenet

Jonas och Anton diskuterar hur Black Friday förvandlat hela konceptet med reor. Vad är dumt, vad är bra och vad är rent krasst nödvändigt?

141

Snabbkoll: Russin i lussekatter?

På uppmaning från chatten under gårnattens stream med Webhallen kommer denna viktiga fråga upp på tapeten. Gör din röst hörd, men svara rätt för tusan!

16

Black Friday i SweClockers Shop

Fynda bland tröjor, posters, musmattor och vattenflaskor under SweClockers egna rea. Vi kör 20 till 67 procent rabatt på nästan hela sortimentet.

92

Bidra till SweClockers insamling för Barncancerfonden

Under årets SweClockers Live! startade vi en insamling till förmån för Barncancerfonden. Insamlingen pågår fram till och med sista november, var med och bidra!

0

Se reprisen av uppesittarkvällen med svenska spelutvecklare

SweClockers Live! gästades av Massive, Nvidia, Inet, Netonnet och utvecklarna bakom Bramble och Teardwon. Se reprisen – nu med timestamps.

12

Helgsnack: Vad vill du se på nästa SweClockers Live?

Höstens SweClockers Live! fick ett tydligt tema i form av svenska spelutvecklare. Vad vill du se oss fokusera på i nästa upplaga?

58

SweClockers Marknad 3.0 är här – betygsättning och bevakning

Möjlighet att betygssätta den man ingått affär med och bevakning med sökord står på menyn när Marknad uppdateras för andra gången i år.

21

SweClockers Live! ikväll 18:00 – Uppesittarkväll med svenska spelutvecklare

SweClockers Live! presenteras av Netonnet och i höst är det fokus på spelutveckling. Inet, Dimfrost, Nvidia, Massive, Tuxedo Labs och Barncancerfonden gästar studion!

7

Nvidia gästar SweClockers Live! den 17 november 18:00

Phil Scott, Director of Developer Relations, gör ett inhopp och berättar om hur de jobbar med svenska spelutvecklare för att ta ny teknik till de senaste spelen.

42

Bidra till att förbättra förståelsen för SweClockers gemenskap

Hur vi knyter an till varandra och hur vi kommunicerar över olika delar av forumet kan vara komplext. Delta i SweClockers enkät för att öka förståelsen.

5

Massive pratar Snowdrop-motorn på SweClockers Live!

Senior Render Programmer Oleksandr Koshlo pratar spelmotorer, hårdvaruförbättringar och hur han kom in i branschen. Följ sändningen live den 17 november!

4

Fredrik Selldén från Dimfrost gästar SweClockers Live!

Studion bakom kommande spelet Bramble gästar SweClockers Live!-sändning den 17 november.

92

Stöd Barncancerfonden under SweClockers Live!

På SweClockers Live! samlar vi dator- och spelentusiaster under en tre timmar lång sändning. I år väljer vi också att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden.

266

Helgsnack: Vad har du för bakgrundsbild på ditt skrivbord?

Pryds ditt skrivbord av böljande gröna landskap, favoritlaget eller ett screenshot från senaste spelet? Dela med dig i tråden!

Sponsras av Inet
92

Tävling: Skapa telefonbakgrund med Inets logotyp

Inet följer upp vårens tävling där medlemmarna skapade skrivbordsbakgrunder. Denna gång vill de ha fina bakgrunder till telefoner!