Artiklar

Artiklar skrivna av Alling
Sponsras av Deltaco
36

Testpilot: Deltaco GAM-100 – kompakt och trådlöst tangentbord för spel

Minimalistiskt, trådlöst, regnbågsskimrande. Alling ger sig i kast med Deltacos senaste tillskott för gamers som tycker att storleken har betydelse.

18

Valve anklagas för att mörka säkerhetslucka i Counter-Strike

En gammal säkerhetslucka exponerar alla användare på Steam som äger ett spel utvecklat i Source-motorn.

Sponsras av EPOS Sennheiser
46

Testpilot: EPOS Sennheiser GSX 300 – externt ljudkort i instegsklassen

Med varumärket EPOS satsar Sennheiser på marknaden för externa ljudkort med gamingfokus. Alling testar instegsmodellen GSX 300.

I samarbete med MSI
21

Guide: Välj rätt skärm för dina behov

En skärm är så mycket mer än bara en apparat som visar bild. Att välja rätt modell är svårare än det låter, varför Alling går igenom grunderna.

I samarbete med NZXT
53

Testpilot: NZXT H510 Elite

Härdat glas och RGB för hela slanten är det som gäller om NZXT får bestämma. Alling riggar videokameran i testpilotlabbet och tar tempen på NZXT H510 Elite.

334

Miljontals samtal till 1177 Vårdguiden publikt tillgängliga på webben

Extremt känsliga personuppgifter har legat tillgängliga för vem som helst att ladda ner och lyssna på, i många fall tillsammans med personnummer.

34

Testpilot: AOC Agon AG322QC4 – välvd spelskärm med 144 Hz och AMD Freesync

Testpiloten Simon Alling undersöker en gamingskärm modell större med välvd VA-panel, 2560 × 1440 pixlar i 144 Hz och AMD Freesync 2.

59

Testpilot: Gigabyte Aorus RGB Memory – minnespaket med fejkade moduler

Med fejkade minnesmoduler och anpassningsbar RGB-belysning hoppas Gigabyte kunna sticka ut på marknaden. Testpiloten "Alling" tar en närmare titt för att se hur de lyckats.

27

Testpilot: Corsair HS70 Wireless – trådlöst headset med avskalad design

Kabeln till headsetet är det nog få som älskar, och många slipper den nog gärna utan alltför stora kompromisser. Testpiloten Simon Alling granskar Corsairs senaste tillskott som lovar just detta.

28

Beigea datorer och lavalampor när Dreamhack-besökare reser tillbaka i tiden

Bland de spelsugna besökarna på Dreamhack Summer 2018 träffar SweClockers en trio besökare med skärmar, datorer och kläder hämtade direkt från 90-talet.

32

SweClockers kikar på tekniken bakom Com Hems rekordsnabba internetanslutning

Dreamhack Summer 2018 öppnades med världsrekord i anslutningshastighet signerat Com Hem och Dreamhack. SweClockers får en pratstund med Emil från Com Hem.

47

Guide till moderkort: Köpråd

Med de tekniska termerna i backspegeln är manegen krattad för del två i testpiloten Simon Allings guide till moderkort, där saker att tänka på inför köp avhandlas.

27

Guide till moderkort: Teknikgenomgång

Ingen dator utan moderkort. Vilken roll fyller denna klassiska komponent egentligen, och hur skiljer sig olika varianter åt? Testpiloten Alling reder ut begreppen.

17

Testpilot: Phanteks Evolv Shift

Härdat glas är ett återkommande inslag på årets chassin, och om Phanteks får bestämma ska detta gälla även små modeller. Testpiloten Simon Alling granskar en tämligen unik datorlåda.

29

Testpilot: Creative Sound Blaster X H7 Tournament Edition

Med virtuellt surroundljud och funktionsrik mjukvara tar Creative än en gång sikte på datorspelare som söker nytt headset. Testpiloten Alling granskar årets modell med suffixet Tournament Edition.

28

Testpilot: HP Omen 15

Inte bara har stationära speldatorer blivit mindre på senare år, det har även börjat dyka upp seriösa bärbara alternativ. Testpiloten Simon Alling undersöker HP:s slimmade alternativ Omen 15.

32

Testpilot: Komplett Gamer Xtreme a70

För den kräsne gamern som bara vill starta upp datorn och börja lira står numera även AMD på menyn hos Komplett. Testpiloten Simon Alling granskar prestandapaketet Gamer Xtreme a70.

22

Testpilot: Phanteks Enthoo Evolv mATX Tempered Glass

Härdat glas är en växande trend där Phanteks varit tidiga på bollen, och nu utökas sortimentet till formatet Micro ATX. Häng med testpiloten Simon Alling på en ordentlig genomgång!

55

Testpilot: Komplett Winter Gamer

Med solid prestanda och kylig belysning tar Komplett sikte på 10 000-kronorsklassen. Testpiloten Simon Alling ger sig på frågan för samma belopp – är datorn värd sitt pris?