Inlägg

Inlägg som Donkey har skrivit i forumet
Av Donkey
Skrivet av Eqrots:

Juste! Det är ju det som påverkar, glömde helt bort. Har gjort en husförsäljning för första gången i livet. Är det något bestämt datum för de som har gjort ändringar eller tillägg?

4-7 Juni. Du är nog inte den enda, sambon skulle ringa till SKV för att fråga angående hennes mors deklaration då hon gick bort förra året .. kom inte ens in i Kön.

Av Donkey
Skrivet av Eqrots:

Jag deklarerade den 19 mars men har fortfarande inte fått skatteåterbäringen. Det stod att de skulle komma senast den 12/4 men nu är det den 16e. Någon mer som inte har fått skattepengarna än?

Gjorde du några tillägg eller ändringar?

Av Donkey

Själv får man vänta till midsommar. K4 och K10 men 44K tillbaka.... Ja jag har haft höga räntekostnader.

Av Donkey
Skrivet av robbe60:

har inte haft en skuld sen 1991.. jag får högt blodtryck bara av att titta på Lyxfällan..sicka jävla galningar..många av dom är inte värda någon hjälp!!

Good for you... Men det är inte alla som har konsumptionsskulder som majoriteten av lyxfällan

Av Donkey

Sitter själv och funderar på om man kan lära AI att realtidsmappa en bil.

Av Donkey
Skrivet av Chromatic:

Biljon, inte illa pinkat!

Pengar finns det gott om

Av Donkey
Skrivet av sparkar_boll:

Spännande!

Var det bara klienthantering mot Windows-plattformen, eller höll du på med macOS och/eller linux också?

99.5% Windows, 0.5% MacBook.

Telefoner så vart det 95% iPhone och 5% Android.

Av Donkey
Skrivet av sparkar_boll:

Snyggt!

Vilka arbetsuppgifter ingick i tjänsten som DWP-specialist och vilka arbetsuppgifter ingår som tjänsteägare M365?

Arbetsuppgifterna som DWP specialist vart allt mellan himmel och jord när det kom till Intune och klienthantering, mestadels felsökning och införande projekt. På sista tiden däremot så vart det väldigt mycket att göra medans några andra kollegor inte tog sig an något så jag tröttnade lite på att jobba för 3 personer.

Min nuvarande roll så är det mestadels att jobba mot vår tjänsteleverantör samt att ta in behov från koncernen och de olika Affärsområden som finns för att bygga en tjänsteportfölj som de sedan kan köpa av Våran centrala IT. Det är mest licenshantering, rapportering etc just nu men det är mycket lugnare för själen och för psyket så jag kan inte klaga

Av Donkey

59K tjänsteägare M365. Gick från DWP specialist på Telia Cygate till tjänsteägare på ett privat hantverkare bolag och ökade från 48 till 59K

Av Donkey

Klart där är skillnad på det, jag hade nog redan bestämt för att inte köra på Green Egg men kollade kamado sumo,kamado Joe och Netonnet. Föll på Netonnet då jag aldrig haft något problem med den tidigare och ser ut till att vara på snudd samma typ som kamado sumo fast 3000 billigare. Lite efterforskning så verkar alla komma från typ Kina men där som du nämner de dyrare. Kollar man på bilder från t.ex alibaba/Made-in-china så finns där rätt mycket stock som många svenskar ÅF använder sig av.

Jag grillar inte mycket (mest för att jag bott i lägenhet) men jag vill bygga upp min grillpark försiktigt och börjar därför.med något som har mest mångsidighet så jag kan ta mig igenom sommaren med diverse rök, pizza, grill, reverse sear etc.

Av Donkey

Återupplivar tråden inför grillsäsongen 2024.

Vi har precis köpt hus och något jag alltid velat ha är en Kamado Grill.. utan att ha gjort förmycket research så landade det på en AABQ Kamado 26" från Netonnet. Varför? Det ser ut som att varenda grill förutom möjligtvis Big Green Egg och KamadoJoe kommer från samma fabrikatör och med nytt hus som precis genomgått en renovering så kunde jag inte riktigt rättfärdiga den högre prislappen på det gröna ägget som är 15k dyrare än den från Netonnet.

Vi får se hur det går men förhoppningsvis så hinner postnord leverera innan påsk

Av Donkey

Väntar på en kamado från Netonnet samt lite tillbehör från kitchenlab... Kommer det innan påsken? Who knows men postnord är inte kända för att vara snabba i dessa trakter

Av Donkey
Nytt bud: 1 750 kr CPU,MB,RAM
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Donkey
Nytt bud: 750 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Donkey
Skrivet av sparkar_boll:

Ålder? Stad? Arbetslivserfarenhet?

Malmö 32 år, 10 års arbetslivserfarenhet

Av Donkey
Skrivet av sparkar_boll:

Har stenkoll på den biten. Hela organisationen har fruktansvärt låg lön rent generellt baserat på vad de jobbar med, men jag ska ha lönesamtal om några månader, så då hoppas jag att jag kan få upp lönen en del.

30k är mitt initiala mål! Jag vet att om jag jobbar kvar i ca 1,5 år till, så kommer jag ha tillräckligt med kött på benen för att kunna söka jobb på något annat ställe och få upp lönen till åtminstone 30k (jag siktar självklart högre). Jag jobbar dock aktivt för att det ska lösas med min nuvarande anställning, men det är svårt i vår organisation då 30k tillochmed är högre än vissa chefer...

Jag jobbar som specialist inom digital Arbetsplats (M365, Azure etc)

Jag har 45K i grundlön. Med övertid så landar jag i snitt runt 57 vilket just nu känns som en pisselön med dagens inflationssiffror och höjda räntor.

Av Donkey
Av Donkey

Aja inte illa pinkat…

Av Donkey

Jag har en G29 Ratt+ Pedal.

Vet ej vad jag vill ha för det då jag uppgraderat till Fanatec CSL DD men ligger väl runt 2-2500 på blocket?

Av Donkey

8/10 failade på på Sharptooth och en av intel alternativen...