Inlägg

Inlägg som Angli har skrivit i forumet
Av Angli

Men den viktigaste frågan måste ju va, hur länge tar det att boota Windows!? 🧐

Skickades från m.sweclockers.com

Av Angli

TeliaSonera i Finland har ju ett abonnemang som är unlimited surf, jag har detta själv och det funkar i hela Skandinavien och Baltikum. Vet inte hur dom fått till det men något sånt borde ju gå att ha i alla nordiska länder om Finland har det?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Angli

Vet inte om någon nämnt det här men, jag har en känsla att fusk kommer va ett stort problem eller vad tror ni? Är Bethesda redo för att kämpa med anti cheat osv?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Angli
Skrivet av Flopper:

1080ti ett 8000kr kort är utan konkurrens i övrigt så konkurrerar amd med allt Nvidia har.
Vega drar 200w mer än 1080 för att göra det dock även om det finns Lc varianter som kan göra det bättre än 1080 med samma strömdrag.
Med tanke på att 80% av alla kort säljs ligger i 2500kr eller under så ligger amd bra till.

Nvidia har väll rekord siffror i år? 1060 är väll populäraste gaming kortet? Menar bara att nvidia har inte bråttom med nästa generation så var bara en tanke, ref korten kommer säkert till sommarn.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Angli

Det skulle inte förvåna mig om lanseringen dras ut till nästa höst t.o.m, med tanke på hur lite konkurans nvidia har men vi får väll se

Skickades från m.sweclockers.com

Av Angli

Tack för svar, det verkar ju som att det går helt okej med 980 än så länge då iaf :), jasså ner mot 50fps är g-sync så pass bra alltså? Är lite nyfiken på hur bra den tekniken verkligen är

Skickades från m.sweclockers.com

Av Angli

Gtx 980 för 1440p?

Hej,

Funderar på att köpa en 24" 1440p g-sync monitor.
Någon som kör i 1440p med 980? Funkar det okej lr blir det för tungdrivet i typ high settings?

Skulle vilja vänta med gpu köp till nästa generation.

Av Angli

Så dom hoppar över volta för konsumenter? Undrar när nästa generation kommer ut isf.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Angli

En enkel group finder bara behöver inte ens va att man väljer roll lr något det får man också klura ut själva lr typ som någon poster grej "party LF tank/dps/healer" etc i någon sorts mini interface, inte nå teleport lr något man måste ta sig dit själv skulle va lagom tycker jag. Inga nå summon stones heller warlocks ska va dom som kan summona för det var ju lite deras grej.

Av Angli

Det här var lågt dom stora slår på dom små i vanlig ordning, kanske inte ens köper prey nu. Finns ju andra sätt att få tag i spelet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Angli

Second hand gtx 980 kanske? Det kommer inte bli stressat i dom spelen så flæktarna kommer gå tyst. Vill du ha nytt så ser ju ett gtx 1060 3gb ut som att det har bra performance per dollar.
https://www.komplett.se/product/897292/datorutrustning/pc-kom...

Av Angli

Köper aldrig en Samsung igen. Oneplus blir det nog framöver bra pris bra prestanda.

Av Angli

Spelat 200h+ och kan rekommendera spelet till alla som gillar shooters/survival spel, spelade lite h1 tidigare och kotk men gilla aldrig det spelet. Men PUBG är något helt annat kulorna far ju faktiskt dit man siktar, det tyckte jag aldrig att dom gjorde i h1. Bullet drop är ganska realistiskt så du behöver inte aima 2m övanför huvet på 10m avstånd, moda vapen är en nice touch, då kan du "speca" för close eller long range combat och ha mods i bagen för att ändra spelstil on the go.
Fordon är inte något stort övertag och nästan ingen använder dom på slutet av matchen för alla hör dig och du kommer bli påskjuten från alla håll.
Performance har dom ju lite problem med, men senaste patchen fixa en del av dom. Med tanka på hur seriösa utvecklarna är speciellt Playerunknown själv så om ½ år tror jag detta spel är trimmat och klart mer eller mindre. Dom pumpar ju ut patcher varje vecka, och lovar 1 stor varje månad.

Av Angli

Fps i städer har blivit bättre efter senaste patchen, jag har fortfarande problem med stutter när alla nya texturer laddas. Har dock bara spelat på laptopen i7 med gtx 980m. Så tror det kommer bli bättre när jag får komma hem och får spela på stationära. Om ett halvår kommer det va ett helt annat spel tror jag. Det är väll mycket optimering kvar av själva "source coden" för unreal motorn som driver detta spel och det tar tid.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Angli
Skrivet av Lothbrok:

Gsync ger bättre upplevelse oavsett framerate. Då du slipper både tearing och stutter.

Jo så har jag också förstått att det ska fungera. Spelar mest Fps/Action-rpg och det är väll i "snabba" spel som det blev en mycket bättre upplevelse överlag läste jag men om det var från nvidia forumet lr techpowerup kommer jag inte ihåg exakt.

Skrivet av Jocke86:

Gtx 980 kommer att få kämpa med 1440p på höga inställningar. Utan erfarenhet av den där skärmen misstänker jag dock att du kan skruva ner inställningarna rejält i spel med tanke på den höga pixeltätheten som skärmen ifråga har. Du överlever nog till nästa gpu uppgradering.

Jo precis man kan ju dra ner lite på AA tex och ändå få en skarpare bild än vad man sku få med 1080p + AA

Skrivet av BrottOchStraff:

Vill bara varna att om du har en IPS skärm nu kommer du bli väldigt besviken på en skärm med TN-panel, det ser verkligen risigt ut i de flesta lägen förutom gaming.

Benq borde va TN så det är inte något problem, och jag spelar till 95% av tiden jag sitter framför stationära pcn

Nå men det blir nog ett köp planerar väll att den ska vara med i minst 4 år iaf
Tackar för snabb feedback!

Av Angli

Köpa ny skärm AOC 24"

Hej alla,

Jag funderar på att köpa en ny monitor
https://www.komplett.se/product/903568/gaming/skarmar-tillbeh...

Monitorn har allt det jag vill ha 24", stöder 1440p, 165hz och har g-sync. (jag har haft 27" tidigare i livet och det är för stort för mig)
Den har ju dock ett ganska fett pris på 5990kr

Så jag undrar igentligen:
Hur bra är g-sync jag har googlat lite och fått lite blandade svar men för det mesta så blir det bättre skarpare bild och fps drops/stutter märks inte lika lätt stämmer det?
Kommer mitt gtx 980 klara av 1440p tänkte hoppa över 1000 serien. 2000 serien är ju inte så långt bort.
Är monitorn värd sitt pris är väll den största frågan
Men känns som det här är en monitor man kommer ha i många år framöver.

Alternativet är ju att vänta på VEGA och köpa samma monitor fast med free-sync som kostar just över 4000kr (g-sync är dyrt)
men jag har svårt att se vega gå förbi det gröna laget, kanske i performance per dollar men inte i top prestanda.

Min dator:
144hz 1080p Benq (standard model 2år gammal)
i7 4790k @ 4,2ghz
24gb hyperX @ 1600mhz
Msi gtx 980 gaming
256gb ssd
osv osv osv.

Mvh
Angli

Av Angli
Skrivet av Bakwetu:

Ja, dvi är väl på väg bort, men det var väl också för att få bättre luftflöde i kylaren. Många eftermarknadskort kommer ha dvi, så om du behöver det, blir det inga problem att hitta ett kort med det.

Okej, ja vad bra

Av Angli

Varför skippa dom DL-DVI utgång? Är DL-DVI på väg att fasas ut?

Av Angli

Imponerande siffror köpte 980 när det kom, det har inte svikit mig än så får se om man väntar eller ser vad det röda laget erbjuder i höst aldrigt ägt ett ati/amd kort och då var mitt första grafikkort ett voodo2. Dom tar ju så höga priser för att dom kan sen är det ju kraftigt kort som säkert kostat en del att utveckla, om amd va på top skulle det säkert vara tvärtom

Skickades från m.sweclockers.com

Av Angli

Jag måste säga att jag spela sönder bad compamy 2 och bf3 jätte roligt men ganska linjärt i längden när du har alla vapen och mods osv i slutet körde jag mest runt med bil armerad med c4 :P, 4an orka jag inte ens köpa.
Är så trött på dessa moderna militär fps spel så hoppas hardline kommer med något nytt. Där finns det ju också chans att göra det lite mera tävlings inriktat som i CS:GO T mot CT men med Robers vs Cops istället. Jag tröttnar iaf aldrig på cs du möter svårare motstånd och det är inte bara något run and gun spel. Bara min åsikt