Inlägg

Inlägg som C.Nordlund har skrivit i forumet
Av C.Nordlund

Valve Index - Full kit

Säljer mitt Valve Index som är hela paketet med själva headset, två kontroller och två basstationer.

Säljer främst då jag tyvärr knappt använt det och känner att någon annan kan ha mer glädje av det än att det står här och dammar.

Följer med en 3d-printad kontroll-ställning som har en händig skåra för laddkabel samt ett lins-skydd som sitter över linserna när den inte används.
Skickar även med det som inte använts av ett Kiwi v2 VR Pulley set, som kan användas för att fästa och dra kabeln i taket.

Köpt under sommaren 2020 så det är i dagsläget runt 8 månader gammalt med knappt ett par timmar i användning totalt

Finns att hämta i Göteborg, Hisingen men kan ordnas att skicka den rätt stora lådan.

Läs hela annonsen här

Av C.Nordlund

@LeonHart: Dummaste jag hört. Det sista steget ligger alltid på arbetarna.
Om du går med på dåliga vilkor, är det inte företaget som felat.

Av C.Nordlund
Skrivet av Paddanx:

Och 2500/2600k var inte första iCore. Båda dessa underbara långkörarna var andra generationen. Ska man köpa 5 års maskiner, måste man ta dessa, annars sitter man där fortare än man planerat och behöver uppgradera igen.

Din åsikt om z370 åt sidan, för det har jag inte görat in mig på alls:

Min i5-760 överklockad till skyarna höll mig länge nog att spela Witcher förra året med bra kvalitet. Det var över 5 år jag satt med den utan det största problem för 1080p.

Andra generationen må vara tried and tested, men första generationen var inte dålig den heller.

Av C.Nordlund
Skrivet av Aleshi:

Ah dubbelmoralen hos folk. Alla hatar pedofiler och pratar gärna om hur de skulle kunna slå ihjäl dem ifall de fick chansen. Men att FBI lägger resurser på att komma åt ett webhotell som har riktat in sig på att sprida barnporr, nä då måste man välja fiende, pedofilerna eller USA. Då är det plötsligt fel.

Låt mig fråga, är det fel av rättsväsendet att försöka luska i dolda kriminella nätverk bara för att man ska respektera folks privatliv?
Ska de bara "Nej, just det, de använder TOR, vi bör nog respektera folks privatliv och låta pedofilerna byta filmer och diskutera våldtäktsstrategier i fred utan att lägga några som helst resurser på att fånga dem."

Nu lägger du dock myntet i fel mun. Att Freedom Hosting skapades på grund av nödvändighet till ett safe-haven för pedofilsajter är helt ut åt svajningen, medans att säga att det har använts av sådana sajter är mer korrekt.

Det hela bygger på att byta mycket frihet mot lite säkerhet, något som för många nog tar.

Av C.Nordlund

Jag är fortfarande inte helt såld på behovet av att ha sin main-skärm som touch, men en mindre skärm vid sidan av musen för enkla och snabba kontroller hade varit en riktig intressant sak att ha användning av touch för.

Av C.Nordlund

Ibland känner jag mig som en fisk i ett stort hav när jag har haft fler än två Vertex diskar utan det minsta problem.

Även med ett tråkigt trackrecord så hoppas jag att de kan hålla sig i matchen och inte försvinna i alla fall.

Av C.Nordlund

Hellre 16:10 än det hemska 16:9 som blivit standard.

Av C.Nordlund

Efter lite undersökning så har jag märkt att det beror på vilken nästa bokstav är. Är det en bokstav som är till höger om g-h raderna så är det vänster tumme som tar space medans om det är resterande till vänster är det höger pekfinger.
Default vid space utan en bokstav efter så är det höger pekfinger vilket gör höger till dominerade.

Gillar dock tanken och tror att jag skulle kunna gå över till höger exclusivt om något mer användbart än backspace kan programmeras in där, höger lillfinger ligger redan över å-¨ som standard och nära nog till backspace.

Av C.Nordlund

"bättre bättre betraktningsvinklar" måste äna vara riktigt jävla bra betraktningsvinklar.

Själv vill jag ha lite högre skärmar, gillar verkligen inte hur brett allt ska vara nu för tiden. Något min ena 22" CRT till höger om LCDn visar.

Av C.Nordlund

Jag är fortfarande nöjd med köpet av min Vertex 2 6gb när den kom, då runt 1000lappen.

Kanske blir en uppgradering till 128/256 något år snart då.

Av C.Nordlund
Skrivet av Sir.Djs:

nja , nu måste man dock ta hänsyn till att man är tvungen till att vara online för att spela det , vilket gör att dom personer som skulle piratkopierat var tvungna till att köpa det. .. Så med andra ord är blizzards "DRM" framgångsrikt.

"Tvungna att köpa det" - Antyd helst inte att alla som piratkopierar bara gör det för finansiell vinst.

I detta fallet köper jag inte spelet av princip skäl gällande just online-"drm".

På netto så tror jag att det på kort sikt tjänat pengar medans på lång sikt är det svårare att förutspå vad effekten gjorde in i det minsta.

Av C.Nordlund

Hade nästan satt in mig på ett GTX 680 som uppgradering från min strömslukande vulkan till 480 i referensutförande men om vi får en någorlunda stabil tillgång av 670 med ett pris som också stabiliserat sig så låter det som ett otroligt prisvärt kort i dagens miljö.

Av C.Nordlund

Om den håller vad den lovar med ljudnivå och kylning låter det som ett riktigt trevligt val.

När det gäller cpu-kylare så känns luft i dag kompetent nog att klara av även hög överklockning med låg temperatur (kanske bortsett från Ivy Bridge av uppenbarliga skäl) medans grafik gärna drar i taket.

Av C.Nordlund

Inget jag själv är ute efter men ser väldigt trevlig ut om man är ute efter just den produkt!

Av C.Nordlund
Skrivet av Verysleepyme:

Fel, senaste fläkten jag bytte ut höll i 10 år. 2002 köpte jag Thermaltake Xaser chassi. Den lät lite mer på sista tiden men den snurrade

I alla sina dagar. Det där lyfter jag på hatten för, då mitt Xaser som inhandlades runt samma tid rök efter endast 6 år.

Av C.Nordlund

Så fort man får sätta tänderna i lite tester av eftermarknadskort blir det ett solklart köp här.

Blir en fin uppgradering från ett 480GTX i referens-utförande.

Av C.Nordlund

V-sync är väl en ganska liten egenskap. Är man för kräsen om man vill ha lite renodlade grafik-inställningar nu för tiden eller?

Skrivet av Buddychrist:

Jag betalar gärna samma pris som konsolversionerna ifall spelet är 100% optimerat för PC, när man ser PC versionerna för 250kr lägre pris så vet man redan att det är en konsolport.

PC-Spel har aldrig legat på nivåerna som Konsoll-spel gör, så där är det lite fel att veta.

Av C.Nordlund

Tycker inte att priset är speciellt farligt om det blir det bästa i denna serie av enkel-gpu lösning.

Minns att jag pungade ut över 5000 för 8800GTX och med den prestandan man får känns det helt klart ett pris värt att ta, speciellt om man inte är en sådan som måste köpa nya serier så fort det dyker upp.

Av C.Nordlund

Synd för alla som planerat ett tidigt köp.

Själv satsade jag på en uppgradering i sommar, så detta blir nog allt prima.

Av C.Nordlund

Folk måste förstå att skapa ett spel som har DX11 funktionalitet inte per automatik gör spelet snyggare och mer flytande, det krävs så många faktorer som knappt har med det att göra.

Jag tycker att om grafiken är lite upphottad från ME2 så är det nog för mig. ME2 hade en ganska bra genomgående estetisk känsla som kommer funka.